Dnevni horoskop za ponedeljek 13. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 13. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 13. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 13. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu, ki ga spremlja ognjena energija bo vse skupaj nekoliko bolj jasno in lažje razumljivo. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več vztrajnosti.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Danes ob 08:21 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Življenje nam vrača le tisto, kar dajemo drugim.

Ivo Andrić

GREGORJEVO, PTICE IN NJIHOV DUHOVNI POMEN

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Jožef II. Habsburško-Lotarinški, avstrijski cesar
  • Percival Lowell, ameriški astronom
  • Hugo Wolf, slovensko-avstrijski skladatelj
  • Mircea Eliade, romunski religiolog, filozof
  • Boris Benčič, slovenski slikar, režiser

Na današnji dan države Evropske gospodarske skupnosti uvedejo skupno obračunsko denarno enoto ecu, predhodnika evra. Pričetek veljavnosti konvencije o odpravi vseh oblik rasne diskriminacije. Rodil se je Karl Friedrich Schinkel, nemški arhitekt, slikar in Judita Habsburška, kraljica Češke in Poljske. Umrl je Ivo Andrić, srbski pisatelj, nobelovec in Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar.

Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena dobra komunikacija.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

V današnjem dnevu boste najbolj raztreseni rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sproščeni pogovori, ki jih bo odprla energija lune v strelcu bodo točno to, kar ste potrebovali, da zopet začnete razmišljati in delovati v bolj svobodni smeri. Misli bodo pozitivne!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radoveden pristop, ki ga boste ubrali lahko pripelje celo do zadrege, zato se skušajte, ko boste opazili, da je sogovornik nemiren ustaviti. Ne skrbite, vse boste izvedeli ob pravem času.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prebudila vas bo misel na potovanja in avanture, ki jo prebuja energija lune v strelcu. Seveda boste, kjerkoli se boste nahajali razmišljali na glas, kar bo zamikalo tudi nekoga drugega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj vam je dokaj všeč, sicer pa se ne boste premaknili, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede tega, kako se bo vse skupaj razvilo v prihodnjem obdobju. Zaupajte vase!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku lahko na področju dela premakne. Pogovorite se s kom, ki mu zaupate in vas zna poslušati brez da bi vas ves čas prekinjal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V službi bi želeli v pomembni zadevi odločiti drugače, kot večina, zato nameravate s filozofiranjem, ki ga prebuja luna v strelcu vse skupaj, kar vas obremenjuje povedati na glas.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sledite svojim občutkom, a si kljub temu pustite odprte vse možnosti, ki bi vas lahko navdušile z nepredvidljivo vsebino. Na vsak način boste želeli o nečem pomembnem odločati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Želeli boste izstopiti s prepričljivimi argumenti, vprašanje pa bo, koliko boste sploh v položaju za kaj takšnega. Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni kritike.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj kar boste izvedeli vas bo kljub luni v vašem znamenju neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da vse skupaj ne diši po poštenosti. Nikar se ne ustavljajte pri nepomembnih rečeh.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odlična ideja je, da danes nekoga presenetite na iznajdljiv ter hudomušen način. Če boste presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko bolj zanimiva ter prepričljiva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav je, da se enkrat za spremembo vi posvetite tistim, ki pomoč ali pogovor potrebujejo. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dogovor, ki vam pomeni precej, več kot ste pripravljeni priznati, bo propadel, če kmalu ne boste zavihali rokavov, preverili dejstev in se podali v konkretno realizacijo vsega skupaj.

Vas zanima: HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD? ali ASTRO ZNAMENJA, KI VEDNO NOSIJO S SABO KJUČ DO USPEHA