Dnevni horoskop za ponedeljek 13. februarja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 13. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 13. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 13. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvene zadeve se bodo odvijale harmonično, približno tako, kot ste si zamislili, zato je čas, da se odkrito pogovorite o vsem skupaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste ukvarjali s svojo duševno hrbtenico, trdnostjo njene notranje strukture in sposobnostjo oblikovanja življenja v skladu s hotenji.

Horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo.

Danes ob 17:01 uri Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Zelo učinkovito bo čiščenje z glino ali algami. Največ zase pa boste danes naredili, če boste obiskali savno. Končno se lahko z njegovo pomočjo znebite balasta, ki vas utesnjuje. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Treba je priznati, ljubezen je velik učitelj. Človeka nauči biti, kar ni bil nikoli.

Moliere

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 13. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Janoš Kardoš, slovenski pisatelj
  • Robert Oliver Reed, angleški filmski igralec
  • Evald Flisar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Ljerka Belak, slovenska igralka
  • Robert Peter – Robbie Williams, angleški glasbenik

Na današnji dan Travis Metcalfe odkrije največji znani diamant v vesolju, belo pritlikavko. Astronavti z raketoplana Discovery začnejo popravljati Hubblov vesoljski teleskop. Rodil se je Ivan Andrejevič Krilov, ruski basnopisec in John Dreyer, dansko-irski astronom. Rodil se je tudi ameriški televizijski voditelj Jerry Springer in Dušan Mravlje, slovenski tekač, Tomaž Čižman, alpski smučar. Umrl je Jožef Pustaj, slovenski pisatelj, pesnik in Ivan Rob, slovenski pesnik in satirik.

Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S svojim neverjetnim pristopom boste prehiteli težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen predznak. Znali boste poiskati tisto smer, ki obljublja spontanost in veliko zanimivega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne znašajte se nad okolico, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času ves čas kopičijo. Z energijo lune v škorpijonu se boste težje kot običajno notranje umirili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skok v novo dogodivščino bo zaradi strastne energije škorpijona več kot ugoden. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste pripravljeni na nove podvige in zadovoljni s svojim videzom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro je, da ostanete blagi, skromni ter odprti. Prav tako boste močno povezani s svojim notranjim jazom. Na področju družinskih odnosov se bo z Zadnjim krajcem razpletlo nekaj zapletenega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vztrajajte kljub temu da se bo vse kompliciralo v svojih krepostih, ne zaletavajte se, niti se ne pustite povoziti. Z energijo lune v škorpijonu boste imeli dovolj energije za vse, tudi za izčrpen pogovor.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam zagotavljajo zadovoljstvo ter samozavest, brez katere se boste težko znašli. Radovedno se boste ozirali sem ter tja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijateljstvo bo zelo sproščeno, še posebej z nežnejšim spolom. Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč med drugimi tudi zato, ker ste se vi tako odločili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preložite pomembne pogovore, saj bi se lahko zaradi lune v škorpijonu, ki bo poudarjala nasprotujoča si stališča zapletli v konflikte. Lepa beseda lepo mesto najde, zapomnite si to!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nastopil bo pravi čas, da se znebite stvari in vsega, kar je potrebno v življenju odpraviti. Zaradi notranjega nemira lahko pride do napetosti v družini, zato je pomembno, da upoštevate tudi mnenja drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z delom na sebi lahko pridete do določenih spoznanj in razčistite kaj želite imeti in česa ne potrebujete več. Nikar ne bodite žalostni, če se določena zadeva ne bo razvila tako kot ste predvidevali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo od sodelavcev vas bo zaradi napete energije lune v škorpijonu uspel vreči iz tira, a se bosta kaj hitro tudi pobotala. Zelo boste zahtevni, kar lahko nekoga močno zmoti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo opozoril, da se lahko znajde sam, vendar se boste po tem, ko boste podali nasvet kljub temu boljše počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste vedno bolj odločni.

Vas zanima: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 ali VALENTINOVO: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?