Tedenski Lunin horoskop od 13. do 19. februarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. februarja 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. februarja 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 13. do 19. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v škorpijonu, nastopil bo tudi Zadnji krajec. Z veseljem se boste obrnili v svojo notranjost in usmerili v izgradnjo ali utrjevanje drugačnih temeljev. Imeli boste večjo potrebo po varnosti in nadzoru, ne boste se počutili preveč samozavestno ter močno. Če se boste znašli v  konfliktih bo napad najboljša obramba, kljub temu, da boste v notranjosti prestrašeni in labilni. V negativnem smislu lahko pretiravate tako, da škodite predvsem sebi. Pojavi se lahko nekaj nejasnosti in zapletov pri vsakodnevnih dogovorih.

V torek na dan zaljubljenih se bo luna nahajala v znamenju strelca.

Optimistično naravnani boste iskali možnosti, da bi nekoga presenetili na drugačen način. Zmožni se boste tudi prilagoditi, v še tako zoprni situaciji. Resno delo vas tokrat ne bo najbolj zanimalo, bolj boste nagnjeni k preživljanju zabavnih trenutkov z ljubljeno osebo ali prijatelji. Tokrat si boste zaradi svobodno naravnane energije dovolili čutiti v popolnoma iskreni smeri. Uspešno se boste znali spoprijeti z  komunikacijsko blokado.

V sredo bo luna v strelcu, zato boste zelo zaupljivi.

To je čas primeren za izobraževanje, čas, da si razširite pogled ter čas, da naredite nekaj odštekanega.  Znamenje strelca vlada dihanju, pa tudi stegnom, kolkom in jetrom. V tem času se lahko pogosteje pojavljajo bolečine v stegenskih in kolčnih mišicah, zato bodite previdni. Uživali boste v ljubezenski sreči, ugotovili boste, da je življenje veliko lepše, če ste pozitivno naravnani ter se ne obremenjujete z malenkostmi. Samski boste končno dobili priložnost, da se izkažete v razigrani luči in pritegnete pozornost.

blank

V četrtek luna prehaja v znamenje kozoroga, kar bo povečalo zmogljivost za opravljanje težjih nalog.

Tudi motivacije vam ne bo primanjkovalo. Energije optimizma se načeloma lahko zavihtijo v bolj pesimistične, vendar se boste po drugi strani zavedali vseh svojih dolžnosti in odgovornosti. Naklonjeni boste strukturiranju, urejanju raznih birokratskih in nepremičninskih zadev. V medsebojnih odnosih boste bolj hladni, težje boste pokazali čustva.  Če ne boste preveč črnogledi in pesimistični, lahko pričakujete zanimiv dan, ki ga bodo gradili predvsem trdni temelji.

V petek se bo luna nahajala v kozorogu, zato ne bodite presenečeni, če bo počutje spremljal občutek nemoči.

Jezni boste tudi tisti, ki ne boste opravili vsega dela, ki ste si ga naložili. To je primeren čas, da naredite resen načrt kako spraviti svoje finance v boljšo obliko in doseči, da porabite toliko kot zaslužite in ne več. Soočiti se bo potrebno z nekaj lastnostmi, ki vas ovirajo pri razvijanju bolj kompetentne osebnosti. Pojavi se lahko občutek dolžnosti v intimnih zadevah, pomagate si lahko z razumom.

V soboto luna preide v vodnarja.

Pustna sobota, v kateri boste bolj družabni, manj resni in manj konservativni. Želeli si boste si sprememb in stvari, ki jih niste niti pričakovali.  Zelo boste humani, tolerantni, vendar nikakor ne boste prenesli, da vas kdorkoli omejuje. V kočljivih situacijah, če vam bo kdo šel na živce, se lahko zelo silovito in hlastno odzovete in naredite kakšen napačen korak. Preveč na hitro boste hoteli rešiti določene zadeve in preveč na dolgo boste razpravljali o vsem, kar lahko nekoga zmoti, da si o vas ustvari napačno prepričanje. Na področju čustev vas bodo zamikali razigrani strastni podvigi.

V nedeljo se bo luna nahajala v vodnarju, zato se bo prebudilo zanimanje za umske dejavnosti in ukvarjanje z računalniki, organizacijo, spiritualnimi zadevami in novimi idejami. Razveselili se boste klica nekoga, s katerim se že dolgo niste slišali. To je čas nepredvidljivih dogodkov, zato ustaljenosti niti ne pričakujte. Za sprostitev se razgibajte v naravi. Razum naj bo če želite več od dneva aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Prijatelji boste vaše bogastvo, zato si boste zanje vzeli čas.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO OSVOJITI IN OČARATI MOŠKEGA VODNARJA? in NIČ V NARAVI NE OBSTAJA PO NAKLJUČJU