KAKO OSVOJITI IN OČARATI MOŠKEGA VODNARJA?

Vas zanima, kako osvojiti moškega v znamenju vodnarja?
Vas zanima, kako osvojiti moškega v znamenju vodnarja?

Vas zanima, kako osvojiti moškega v znamenju vodnarja?

Predviden čas branja: 4 minute

Vodnarji potrebujejo partnerko, ki razume njihovo potrebo po svobodi. Potrebujejo prostor za razmislek o svoji preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Odlična priložnost, da mu pokažete svojo neodvisnost je, da opravljate dejavnosti brez njega. Vodnarje privlačijo tisti, ki korakajo z drugačnim taktom kot povprečna množica. Izstopajte iz množice in pritegnite njegovo pozornost že s tem, da ste. Pokažite, da imate svoje mnenje in naj se sliši vaš glas, saj vodnar želi da svoja čustva in zaznave izražate, saj ne mara ugibati, kako se počutite.

Vodnarja privlačijo tiste ženske, ki razmišljajo zunaj okvirjev.

Pritegnite ga s svojo izvirnostjo tako, da mu mimogrede pokažete nekaj, kar ste naredili, ali z edinstveno rešitvijo težave. Objavite sliko svojega najnovejšega ustvarjalnega projekta na družbenih medijih. Naj bo presenečen nad vašo ustvarjalnostjo! Zanj morajo biti stvari lahkotne in zabavne.

Če delite svoja globoka čustva, je lahko vodnarju neprijetno.

Vodnarji težko izražajo svoja čustva, še posebej v skupini. Če želite pritegniti moškega vodnarja, se na začetku razmerja izogibajte osebnim in čustvenim pogovorom. Želi se zabavati z vami, ne pa razkriti svojih najglobljih in najtemnejših skrivnosti. Zastavljajte mu vprašanja o njegovih najljubših hobijih, službi ali vsakdanjem življenju. Bodite njegova najboljša prijateljica, saj je vodnarju najbolj udobno v družbi prijateljev. Ko gradite odnos, se najprej osredotočite na to, da vam začne zaupati. Bodite tam, ko vas najbolj potrebuje, zabavajta ga, ko je razočaran in ga pomirite ko je jezen.

Vas zanima, kako osvojiti moškega v znamenju vodnarja?

Moški vodnar je vse prej kot strateški.

Deluje na podlagi sunkov navdiha in občuduje tiste, ki to počnejo, zato ga navdihujte z naključnimi besedili čez dan. Ni treba, da so sporočila preveč nežna ali premišljena, njemu je pomembno le, da ste se spomnili nanj. Na hladen in sproščen način mu povejte, kaj razmišljajte, bodite predvsem hudomušne in iznajdljive.

Dobra skrivnost je za vodnarja bolj privlačna kot odkritost.

Namesto da mu poveste, kako se počutite, mu dovolite, da ugotovi stvari sam. Bolj ga boste pritegnili, če se vam on prvi približa. Ko je v bližini, bodite mirni in se z njim pogovarjajte samozavestno. Če ne pokažete takoj močnega zanimanja, ga boste še bolj pritegnili, saj vodar rad osvaja neosvojeno ali težko dosegljivo. Izzovite ga, saj obožuje dogajanje in nepredvidljiva presenečenja. Ne želi dolgočasnega razmerja, želi izziv. Pokažite mu svojo neodvisnost, inteligenco in ustvarjalnost tako, da ga večkrat opomnite nase na iznajdljiv način.

Bodite zaposleni s svojim življenjem.

Vas zanima, kako osvojiti moškega v znamenju vodnarja?

Delite svoja mnenja, tudi če so v nasprotju z njegovim. Dajte mu razlog, da začne debato, da boste lahko pokazali, kako modri ste. Moškega Vodnarja privlači ženska, ki je sproščena. Rad ima nadzor, zato mu dajte priložnost, da vodi. Pomembno je, da mu pokažete svojo brezskrbnost, ki se mu bo zagotovo zdela privlačna. Tradicionalne tehnike zapeljevanja pri moškem vodnarju ne bodo delovale, hitro pa se mu bodo zamajala kolena, če ga boste zapeljali s svojim intelektom

Moški Vodnar išče ljubezen, ne glede na to, kako hladen je ali kako nekonvencionalne so njegove lastnosti. Preden se spusti v resno razmerje potrebuje čas, da spozna, ali ste mu kos. Vodnar si želi elegantno in razgledano žensko, ki je etična in zagnana. To je moški, ki ima ponavadi velik ego in zna biti tudi zelo odkrit. Pokazati mu morate, da ste zaposleni z delom, hobijem ali čim drugim. Vodnar se bo v trenutku umaknil, če bo dobil občutek da se ga oklepate ali čakate nanj.

Katere ženske so za vodnarja najbolj privlačne?

Za vodnarja so običajno najbolj privlačne ženske rojene v znamenju leva, strelca, in dvojčka.

Rojene v katerih znamenjih zodiaka boste vodnarja težje osvojile?

Najtežje boste vodnarja osvojile ribice, rakice in device.

Preberite tudi TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z MOŠKIMI VODNARJI in PREVERITE ALI STE PRAVA VODNARKA