Dnevni horoskop za ponedeljek 11. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 11. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 11. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan miru. Nikar se ne poslužujte rešitev, ki se odvijajo preko splošnih pravil, saj vam ne prinašajo ugodnih rezultatov. Vodila vas bo iskrena energija.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zakaj si ne bi enkrat za spremembo pričarali dneva čisto po svojem okusu. Vrnite se tja, kjer ste se nazadnje čudovito počutili.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen.

Sebastian Kneipp

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Franc Mihael Strauss, slovenski slikar
  • German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt
  • Brian De Palma, ameriški filmski režiser
  • Franz Beckenbauer, nemški nogometaš
  • Bašar al Asad, sirski predsednik

Na današnji dan je bila premiera filma Kratki stiki. Teroristični napadi 11. septembra na več tarč v ZDA. Ringo Starr se pridruži skupini The Beatles. Augusto Pinochet izvede državni udar v Čilu. V Hamburgu izide prvi zvezek Marxovega Kapitala. Rodil se je tudi Carl Zeiß, nemški optik in sir James Hopwood Jeans, angleški matematik, fizik, astronom. Umrl je Niko Županič, slovenski politik, etnolog in Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik.

Kaj vam bo v današnjem dnevu največ pomenilo?

Danes vam bo največ pomenilo, da ste obdani z ljubeznijo, toplino in iskrenimi ljudmi.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

Najbolj raztreseni boste v današnjem dnevu dvojčki in vodnarji. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pojdite globoko vase, le tam se vam nakazujejo možnosti, ki bodo zaradi energije lune v levu obarvane s pogumom. Zaupati vase bo pomembna odločitev, ki je nikar ne spreglejte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Niste še pripravljeni na pomembno odločitev, zato nujno potrebujete še nekaj časa. Počutili se boste polni zagona in upanja na lepši jutri. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite kolikor je potrebno. Krivda, ki jo čutite nima nobenega smisla, zato se je z luno v levu čim prej znebite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skozi soočanje se boste končno pomaknili stopničko višje. Predvsem na poslovnem in finančnem področju prihaja red in morda kasneje celo kakšno zasluženo napredovanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se vam bo pojavila nova možnost za zaslužek. V ljubezni vam lahko pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi bolj prilagodljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste notranje nekoliko nezadovoljni in nemirni. Precej naporen dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle vašo energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Do prijateljev in znancev bodite bolj strpni in bolj potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa pomembnega, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, saj bo prepozno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dober spomin vam lahko pomaga, posebno na področju dela, saj bo vse potekalo izredno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani, tudi na področju čustev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tekoče zadeve ter situacije bodo sedaj veliko bolj jasne, zato vam ni treba več čakati na boljše priložnosti. Odločite se ter se podajte neobremenjeno v delo, prej kot bo prepozno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odnosi se bodo razvili v simpatični smeri, kar pomeni, da bo druženje na vrhu vaših prioritet. Največ sreče lahko pričakujete tisti, ki se že nekaj časa pomikate sem in tja v raznih pričakovanjih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovne obveznosti bodo zahtevne, nihče se ne bo ponudil za pomoč. Bodite pripravljeni na manjši kompromis v okviru družine, ki bo prinesel dolgoročno ugodno rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj kot običajno boste raztreseni, zato v določenih trenutkih ne boste vedeli pri čem ste. Pripravljeni boste delovati iz drugačnega zornega kota, kar vas bo napolnilo z radostjo.

Vas zanima: VPLIV DRUŽINSKIH VEZI NA RAZPOLOŽENJE in LEKCIJA RETROGRADNEGA JUPITRA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE