Dnevni horoskop za ponedeljek 10. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 10. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 10. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 10. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Oglejte si danes vsak kotiček svojega življenja, dober, slab ali neopredeljen. Vsak nosi oznako osebne in enkratne ustvarjalnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Najhuje, kar lahko naredite je, da zapravljate svojo moč za negativnosti, jezo in zamero in se ob tem počutite kot žrtev. Kjerkoli že ste, uporabite situacijo kot vzletno stezo in ljubeče poletite proti svojim skritim sanjam.

Horoskop
Danes nastopi Lunin Zadnji krajec

Luna je v znamenju Ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega.

Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost. Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

Danes ob 03:48 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Vsakdo bi moral gledati na svoje telo kot na neprecenljivo darilo od tistega, ki ga ljubi pred vsem ostalim; kot čudovito umetniško delo nepopisne lepote, in skrivnostno onkraj človeškega pojmovanja, ter tako občutljivo, da ga lahko že beseda, dih, pogled, misel poškoduje.

Nikola Tesla

Mesečni horoskop JULIJ 2023

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Nikola Tesla, srbsko-ameriški elektroinženir, fizik, izumitelj
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Arthur Ashe, ameriški tenisač
  • Helen Sjöholm, švedska pevka in igralka
  • Jessica Simpson, ameriška pevka in igralka

Na današnji dan francoski agenti v Aucklandu potopijo Greenpeacovo ladjo Rainbow Warrior. Bahami postanejo neodvisna država. V Zemljin tir so izstrelili prvi telekomunikacijski satelit Telstar. Ustanovljena sovjetska tiskovna agencija TASS. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in Carl Orff, nemški sladatelj. Rodil se je tudi francoski arhitekt Paul Andreu. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Barbara Celjska, slovenska plemkinja.

Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela pomembno odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev ovni, raki in vodnarji.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prekinite z omejitvami in navideznimi mejami, ki vam preprečujejo da bi živeli v obilju. Naj vas ne bo strah slediti vzgibom, ki vas bodo popeljali v brezskrbno delovanje in načrtovanje prijetnih stvari.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Neodločnost, ki se že nekaj časa prepleta na področju osebnega delovanja, se bo končno močno povezala z željo po novih obrazih, področje čustev boste želeli obogatiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Namesto v preteklost, se skušajte s pomočjo energije Zadnjega krajca bolj intenzivno usmerjati v prihodnost. Pred vami je, če si boste dovolili odvreči hladen pristop dan številnih možnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za trenutek boste obtičali v obžalovanju priložnosti, ki ste jih izgubili. Vendar si ne dovolite, da faza traja predolgo, raje poiščete praktične odgovore na vprašanja, ki vas mučijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če delate v poslovnem okolju, ki vas nenehno vznemirja, se zaradi energije lune v ovnu spretno izogibajte prepirom s sodelavci. Najbolj pomembno bo, da ste prilagodljivi in potrpežljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste znali na področju kariere spretno potegniti na plano moč in pogum, boste zagotovo prehiteli vse nasprotnike in s pomočjo lune v znamenju ovna dosegli začrtane cilje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ste v razmerju, vas energija lune v ovnu opozarja, da ne bi smeli neprestano poudarjati preteklih napak, še posebej tistih, ki se jih ne da več popraviti. Pomembno je, da se izognete prepirom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju dela boste opozorjeni za napačna dejanja, zato poskrbite, da rešite zadeve ki so sporne sami. Večer bo namenjen povezovanju ter čustvom, ki bodo še bolj globoka in intenzivna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obeta se vam pohvala ali celo nagrada. Pomembno je, da se naučite premagati svoje strahove, le tako lahko s svojim inteligentnim pristopom na področju kariere priplezate višje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor boste spremenili svoje principe, lahko pričakujte več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Spontana razigranost vam bo pričarala prijeten nasmeh na ustnice.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če vas čaka zahteven korak se boste morali poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. Na ljubezenskem področju boste doživeli nekaj manjših presenečenj.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne zapirajte se preveč vase, saj vam bo nekdo z veseljem prisluhnil, če boste namignili, da potrebujete nasvet. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo čustva.

Vas zanima: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA MARSA V DEVICI? ali HOROSKOP: VAM POGOSTO ZMANJKA VOLJE?