Dnevni horoskop za petek 8. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 8. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 8. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 8. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan Romov. Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubezen bo prepletena z željo po biti ljubljen in imeti občutek varnosti. Tokrat boste močno prepričani vase in v čustvene odločitve.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Štiri leta sem porabil da sem se naučil slikati kot Raphael in vse življenje, da sem se naučil slikati kot otrok.

Pablo Picasso

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Lev Ponikvar, slovenski glasbenik
  • John J. Hondo Havlicek, ameriški košarkar
  • Grzegorz Lato, poljski nogometaš
  • Vivienne Westwood, angleška modna oblikovalka
  • Alexi Laiho, finski kitarist

Na današnji dan na prvih povojnih večstrankarskih volitvah v Sloveniji zmaga opozicijska koalicija Demos. Iz Bristola odpluje Great Western, prvi parnik na redni čezatlantski progi. Rodil se je Giuseppe Tartini, italijanski violinist, skladatelj in Drago Leskovšek, slovenski gradbeni inženir. Umrla je Margaret Thatcher, nekdanja britanska predsednica vlade in Pablo Picasso, španski slikar.

Čemu se je danes smiselno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornim soočenjem.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj zaščitniška?

Danes boste najbolj zaščitniški rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SKUŠAJTE DELOVATI V RAVNOVESJU IN OBČUTILI BOSTE NAPREDEK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte več zaupanja in radost na področju ljubezni. Energija raka bo doprinesla k bolj napetim odnosom, poudarjeno pa bo notranje doživljanje, utrnile se vam bodo nove zamisli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na poglede drugih se ne boste ozirali, če boste zaljubljeni in si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti. Razbremenitve ki se bodo vrstile vam bodo zagotovo polepšale dan.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Privlačnost, na kateri gradite bo opažena, zlahka boste navezovali stike, saj boste še bolj samozavestno prepričani v atribute svoje zunanjosti. Dan, ki se vam bo nasmehnil!
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v vašem znamenju prihajajo resnično stresni trenutki, predvsem zaradi občutka, da vas nihče ne posluša. Počakajte, da se vam ponudi priložnost tam, kjer vas sprejemajo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, saj lahko z luno v raku začutite dvome in strahove, še posebej tisti, ki ste v resnem razmerju. Sumničavost, ki bo prisotna, lahko povzroči tudi kakšen manjši zaplet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dan vam prinaša obilo dogajanja na čustvenem področju. Z veseljem se boste odzivali na številne klice in uživali v družbi izbranih oseb. Vse samske čaka čarobno dogajanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na vse pretege si boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke ali skrivne načrte na ljubezenskem področju. Razpoloženje bo nihajoče, ter tudi dejanja, kar lahko nekoga zbega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sestavljene misli bodo prvi pogoj, da nadaljujete nekaj, kar se je pred kratkim močno zapletlo. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ki ga že nekaj časa na skrivaj občudujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skozi dan boste ves čas bezljali sem ter tja. Več prijetnega počutja se vam nakazuje zvečer, ko boste bolj prepričani kaj si sploh želite. Sprostite se v družbi prijetne osebe nasprotnega spola.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pozornost boste namenili dogodku, ki vam nikakor ni šel iz glave. Postaviti bi morali trden temelj, čeprav se ob priložnosti vse skupaj lahko zavihti v popolnoma nepredvideno smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaljubljeni boste znali na prijeten način očarati še bolj, kot običajno, nikar pa ne podvrzite dvomom, ki vas bodo strašili ter obremenjevali na področju dela in financ.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vam bo začel izkazovati več pozornosti. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, saj vam lahko svetuje v pravi smeri. Večerno dogajanje boste poskušali napolniti z vsem mogočim.

Vas zanima: SKUŠAJTE DELOVATI V RAVNOVESJU IN OBČUTILI BOSTE NAPREDEK