Dnevni horoskop za petek 5. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za petek 5. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 5. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 5. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Travmatične izkušnje in negativni komentarji zaradi Luninega mrka ustvarjajo strupene miselne vzorce, ki pogojujejo vaše vedenje zato se jim izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Soočenja, ki prihajajo danes, bodo vključevala potrebna določena dokazovanja, ki vas bodo nekoliko utrudila.

Dnevni horoskop
Polna Luna

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Danes ob 19:34 uri nastopi Polna Luna in ob 19:24 uri Lunin mrk

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti. Polna luna je že od nekdaj krivec za nespečnost, živčnost na cestah, povečano število prometnih nesreč in še marsikaj, zato bodite v tem času bolj previdni in bolj budni.

Zgodovina se ponavlja, najprej kot tragedija, drugič kot farsa.

Karl Marx

VODNIK ZA POZNAVANJE KOŽE, TIPI IN NASVETI

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Karl Marx, nemški politični filozof in ekonomist
  • Petar Konjović, srbski skladatelj
  • Michael James Adams, ameriški astronavt
  • Brigitta Boccoli, italijanska igralka
  • Adele, angleška soul pevka

Na današnji dan je bil ustanovljen Svet Evrope. V Ajdovščini je bila ustanovljena Narodna vlada Slovenije. Začetek petih olimpijskih iger. Rodil se je Anton Cebej, slovenski slikar in Søren Kierkegaard, danski filozof. Rodil se je tudi kolesar Andrej Hauptman. Umrl je Napoléon Bonaparte, francoski cesar in Josip Cimperman, slovenski pesnik.

Da bi držali besedo, je najbolje, da je sploh ne damo.

Napoleon Bonaparte
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zaradi vpliva Luninega mrka obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko obremeni vsaka drobna malenkost, ter neiskrenost.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Lunin mrk največji vpliv?

Lunin mrk bo najbolj vplival na rojene v znamenju bika, raka in škorpijona.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri delu boste zaradi vpliva Luninega mrka, ki prebuja previdnost bolj natančni kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj nesporazumov, saj boste pozorni na vsako besedo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju bodite zaradi intenzivnih vibracij nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, ki vam že dlje časa ogromno pomeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo neresnice, saj se nato iz nje ne bo enostavno razplesti. Ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, saj se bo pojavil nekdo, ki vam bo želel nagajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj vam ne da miru, čeprav ste globoko v sebi prepričani, da ste si vse skupaj odlično zastavili. Čisto naključno boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo kanček nevoščljivosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub Luninemu mrku boste zelo dobro motivirani, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je nekaj časa nazaj spontano začela izredno obetavno razvijati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujte priložnosti, ki bodo edinstvene. Obrnite novi list in brez sramu odklonite tisto, kar ni v vaših okvirjih. Na koncu boste ugotovili, da ste v bistvu sami svoje sreče kovač.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi, ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate ljubezenske odnose, ki vas bremenijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub temu, da Lunin mrk prebuja napeto energijo, se boste lahko z iskrenostjo izognili raznim nesporazumom. Slišali boste nekaj pikantnega o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti, prav tako se zelo dobro zavedate, da vas čas priganja. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, saj boste še bolj nemirni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znebili se boste nadležnih težav pri odločanju, tudi če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znebili se boste nadležnih težav pri odločanju, tudi če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro je da se postavite zase, toda nesmiselno upiranje lahko zaradi Luninega mrka ustvari napetosti in nezadovoljstvo. Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene.

Vas zanima: KATERA ZNAMENJA ZODIAKA BOSTE TEŽJE UBEŽALA RETROGRADNEMU MERKURJU? ali KAKO POSTAVITI MEJE SVOJEMU OTROKU?