Dnevni horoskop za petek 5. april 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 5. april 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 5. april 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 5. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Poudarjena bo lepota, mikale vas bodo barvite rešitve. Uspešne odločitve in kreativne želje prebujajo dodatno motivacijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne dovolite si, da bi vas usmerjali drugi, raje se usmerite sami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

LJUBEZENSKI HOROSKOP APRIL 2024

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Souček, slovenski gledališki igralec
  • Primož Lorenz, slovenski pianist
  • Agnetha Fältskog, švedska pevka v skupini ABBA
  • Franziska van Almsick, nemška plavalka
  • Dejan Kelhar, slovenski nogometaš

Na današnji dan je Valentin Vodnik s svojim izvirnim uvodom objavil prve slovenske Kuharske bukve. Winston Churchill odstopi z mesta britanskega predsednika vlade. Odprli so najdaljši viseči most na svetu na Japonskem. Rodil se je Josip Ogrinec, slovenski pripovednik, dramatik in Vinko Möderndorfer, slovenski učitelj, zbiralec etnološkega gradiva. Umrl je Charlton Heston, ameriški filmski igralec in Kurt Donald Cobain, ameriški grunge glasbenik.

Kako se boste danes odzivali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste nestrpni ter bolj zaprti vase.

Katera znamenja zodiaka si boste danes upala prestopiti meje običajnega?

Meje običajnega si boste upali prestopiti rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: NAGRADE, KI JIH PRINAŠA SAMOTA ali KO SE PARTNER RAZIDE Z VAMI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Predsodke ali zavore ignorirajte in se spontano, kot znate samo vi usmerite tja, kjer vas čakajo enostavne zgodbe in ljudje, ki vas razumejo ter dopolnjujejo vaše želje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimivo bo predvsem na področju ljubezni, saj boste popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju rib pripravljeni spregovoriti tudi o bolj globokih zaznavah, ki se prepletajo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Od določene osebe, ki se je še pred kratkim hvalila kaj vse lahko ponudi, boste zahtevali več, kot vam je pripravljena dati. Ker boste prepričani da imate prav, se lahko prebudi užaljenost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznajte si, da preveč komplicirate, saj okoliščine zahtevajo iskanje spontane rešitve, ne pa globoko analiziranje. Nekdo vas bo obremenil ravno v trenutku, ko boste želeli biti sami s sabo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav mislite, da imate prav in zagovarjate svoje stališče za vsako ceno, dopustite možnost, da ste morda nekaj narobe slišali ali razumeli. Zvečer s boste privoščili dolg klepet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste izpustili dvome, kar pa s prehodom lune v znamenje rib ne bo najbolj enostavno. Čisto nič vam tokrat ne bo pretežko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste bili prepričani, da je nekaj zaključeno, vam bodo podarili še eno priložnost. S starimi težavami, ter raznimi zapleti se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni kot običajno vam nič ne bo predstavljalo težave. Vseh nalog se boste lotili premišljeno, na področju čustev pa boste iskali strast.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaupajte popoldne, ko bo luna v znamenju rib svojemu notranjemu glasu, saj vas bo opomnil na določene nepravilnosti. Nekaj, kar ste spregledali, še vedno lahko dobite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niso vsi tako odkriti in pošteni kot ste vi sami, imejte to v mislih takrat, ko vas bo nekdo z zelo sladkimi besedami vabil v nekaj, kar ni v vaši domeni. Ko boste preverili dejstva, vam bo vse jasno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srečali se boste z iluzijami ter bujno domišljijo, zato si vzemite čas in se podajte v ustvarjanje. Na vidiku je več stroškov, kot ste predvidevali, zato boste morali o večjem nakupu razmisliti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Oseba, v katero nekaj časa dvomite, vam bo pokazala, da je med vama še vedno veliko skupnega. Marsikaj se bo pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev.

Vas zanima: SI PRIPRAVLJENA OPROSTITI, KO TE NEKDO UŽALI? ali NEGATIVNI UČINKI ČASA PREŽIVETEGA PRED ZASLONI