Dnevni horoskop za petek 4. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 4. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 4. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 4. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V vsem boste pretiravali, zato se v kočljivih situacijah držite malce nazaj in se brzdajte. Vse kar se vam bo dogajalo boste želeli deliti z ostalimi, pričakovali boste da vas komentirajo. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne ostajate preveč v zaprtem okolju, saj lahko kakšno prijetno zadevo zamudite. Pustite si nekaj prostora za tiste stvari, ki vas že nekaj časa obremenjujejo in vam kradejo spanec.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Danes ob 01:52 uri Luna preide Luna v znamenje ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Strnad, slovenski fizik, popularizator naravoslovja
  • Jim Clark, škotski avtomobilistični dirkač Formule 1
  • Jason Newsted, ameriški nekdanji bassist iz Metallice
  • Kyriakos Mitsotakis, grški politik
  • Igor Štamulak, slovenski dramski igralec

Na današnji dan Ernest Hemingway dokonča novelo Starec in morje. Ustanovljen je bil nogometni klub Crvena zvezda. Franklin Roosevelt postane predsednik Združenih držav Amerike in napove program New Deal. Angleška kraljica Elizabeta II. je imenovala za viteza igralca Charlieja Chaplina. Rodil se je Josip Murn – Aleksandrov, slovenski pesnik in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je Konrad Žilnik, narodni heroj in Robert Henry Dicke, ameriški fizik, astrofizik, kozmolog.

Bodi videti šibek, ko si močen in močen, ko si šibek.

Sun Tzu
Kaj je tisto, kar vas lahko danes zmoti?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko zmotita lenoba in ležernost.

Katera znamenja zodiaka boste znala prisluhniti in svetovati?

Danes boste znali svetovati in prisluhniti rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: ZAKAJ STE GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE UNIKATNE? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan se bo začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve končno spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali tisti prijatelji, ki vam vedno stojijo ob strani in vas znajo nasmejati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko bo v dopoldanskih urah dela, vendar boste v vse kar boste počeli vlagali pozitivno energijo in harmonijo, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in osebno zadovoljstvo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo od domačih vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki delujejo proti vam. Samski boste v dvomih, polni slabih misli, ki se jih skušajte znebiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas je, da osebnostno zrastete in izberite novo strategijo, ki vas bo pripeljala na boljšo pozicijo. Luna v ovnu je tokrat na vaši strani, čas je, da to izkoristite v pozitivni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na prvem mestu bodo odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Na trenutke bodo malo napeti, kar vas bo spravljalo v slabo voljo. Ne dovolite si, da vas potegne navzdol.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo, saj bo končno vse potekalo po takšnem vrstnem redu, kot si ga želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko pozornosti bo namenjene razumevanju. Ker vam luna v znamenju ovna ne bo najbolj naklonjena, je več verjetnosti, da se malce zaprete vase in se poglobite v določeno zadevo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določen pogovor se bo zaradi lune v ovnu začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom. Težko se boste zadržali pred tem, da ne bi izbruhnili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav dobro poznate vse okoliščine, ter vas spremlja luna v ovnu, ne boste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vse napore v rokah drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaznavali boste nazadovanje na vseh področjih, kar vas naj preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko nekdo narobe razumel signale, ki jih oddajate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere olajšanja, ki ga pričakujete še ne boste doživeli. Sodelavci bodo zelo tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem odnosov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V določeni situaciji boste morali biti pripravljeni, saj bo imel nekdo velika pričakovanja. Odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo počasi povsem spremenil, saj boste želeli več.

Vas zanima: MARJANA IMA TEŽAVE KER JO SVAKINJA VES ČAS VZNEMIRJA ali Mesečni horoskop MAREC 2022