Dnevni horoskop za petek 4. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 4. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 4. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 4. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V mislih boste znali na umirjen način poiskati pravo rešitev zase in o njej tudi predebatirati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sedaj je ugoden čas, da se soočite s svojimi notranjimi strahovi. Možnosti za izboljšanje vašega počutja bodo na dlani.

Horoskop
Luna je v znamenju Ribi

Luna je v znamenju Ribi

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom.

Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Le živeti, to ni dovolj; imeti moramo sonce, svobodo in majceno cvetlico, je dejal metulj.

Hans Christan Andersen

BREZ ZAVEZANOSTI LJUBEZEN NE DELUJE

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Louis Armstrong Satchmo, ameriški glasbenik
  • Janez Stanovnik, slovenski politik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Barack Obama, ameriški predsednik
  • Severa Gjurin, slovenska glasbenica

Na današnji dan je bila ustanovljena je slovenska politična stranka Nova Slovenija. Grška ladja Oceanos se potopi ob obali južne Afrike. Jimmy Carter podpiše odlok, s katerim se ustanovi ministrstvo za energetiko. TV Ljubljana začne oddajati poskusni program. V Greenwichu je bil odprt predor za pešce pod Temzo. Rodil se je Raoul Wallenberg, švedski diplomat, človekoljub in Knut Hamsun, norveški pisatelj. Rodila se je tudi mati angleške kraljice, Elizabeth Angela Marguerite Bowes Lyon. Umrl je Dušan Pirjevec, slovenski književni kritik in Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik. Umrl je tudi najuspešnejši slovenski paraolimpijski športnik Jože Banfi in Marilyn Monroe, ameriška igralka, fotomodel in pevka.

Če lahko žensko pripraviš do smeha, jo lahko pripraviš do česarkoli.

Marilyn Monroe
Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop AVGUST 2023 ali MERKUR V DEVICI BO ODLIČNO ORODJE NA POTI K USPEHU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poklical vas bo nekdo, povezan s preteklostjo, vendar ostanite previdni, ne zaupajte na prvo lepo besedo, zahtevajte dejstva in tiste odgovore, zaradi katerih boste lažje razumeli vse skupaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Opravkov, ki vas priganjajo že nekaj časa, se boste lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Časa bo danes dovolj za vse, kar bi radi počeli, zato ni potrebno hiteti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nič vas kljub počasni in zamišljeni energiji lune v ribah ne bo ustavilo, niti stvari, na katere ste se običajno odzivali preveč čustveno. Tokrat se boste z vsem spopadli pogumno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na vidiku je svetla točka, in čeprav ste pričakovali drugačno rešitev, presenečenjem še zdaleč ni konca. Nikar predolgo ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli pred kratkim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določenih stvari ne morete končati tako kot ste jih opravili običajno, vendar kljub temu ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le razočarani, brez rezultatov, po katerih hrepenite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren, saj vam bo obljubila nekaj, česar ni sposoben izpolniti. Na področju čustev ste si sami krivi, če se stvari ne premikajo tako hitro, kot bi želeli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Miren razplet burne situacije vas bo presenetil, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Nežna energija lune v ribah vam bo v pomoč tudi na ljubezenskem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tekom dne boste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Ne odzivajte se v domačem okolju preostro, saj vam lahko določene fraze zamerijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Stvari se počasi premikajo v pozitivno smer, vendar se vam bo kljub temu zazdelo, da se vse skupaj dogaja prepočasi. Preveč se obremenjujete s stvarmi, ki ta hip niso pomembne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste zaradi redkobesednosti, ki jo povzroča luna v ribah malo povedali, vam bo uspelo narediti dober vtis pred ljudmi, ki jih cenite. V ljubezni bi se lahko kmalu razvilo nekaj več.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Najboljši rezultati prihajajo skozi skupinske naloge, zato se nikar ne trudite delovati preveč individualno. Natančnost in učinkovitost bosta pomembna faktorja, ki zagotavljata uspeh.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želeli si boste, da bi vas pustili pri miru, saj zaradi lune v vašem znamenju ne prenesete priganjanja. Nikar ne mislite, da lahko vedno rešite druge, zato brzdajte svojo posesivnost.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023 ali UJEMITE LEKCIJE, KI JIH PRINAŠA RETROGRADNA VENERA V LEVU