Dnevni horoskop za petek 30. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 30. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 30. decembra 2022

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 30. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave, ki lahko vplivajo tudi na prihodnost. Čustvena situacija ne bo naporna, v njej se boste brez težav tudi znašli in iz vsega skupaj potegnili najboljše.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujete lahko praktično razmišljanje, jasne ideje ter nove rezerve moči za delo intelektualne narave.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Danes ob 02:20 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Danes praznuje Lina Kuduzović: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju kozoroga. Odlikujejo jo poštenost, rezerviranost, previdnost, čast in zelo močna volja. Globoko v sebi skriva noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Sposobna je delovati na področju sociale. Nikoli se ne izogne dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiva in zvesta.

Luno ima v znamenju škorpijona. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Risanje in slikanje jo pritegne, ko je v duši prazna ali žalostna, takrat lahko ustvari čudovite unikatne izdelke.

Danes praznuje Tiger Woods: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Kozoroga v 10. Hiši. Je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave, črnogledega in večno nezadovoljnega značaja. Otresti se mora pohlepa, težnje po moči in gospodovalnosti, zavisti in egoizma. Umiriti mora tudi svojo pretirano zahtevnost, ki mu preprečuje srečo na ljubezenskem področju.

Luna v znamenju Strelca v 9. Hiši mu podarja spontanost in privlačnost. Razvijati bi moral nežnost, toplino, sočutje, razumevanje in odpuščanje, svojo energijo pa lahko zelo koristno usmeri v konstruktivne ideje in nenavadne cilje, ki mu vsekakor prinašajo tudi dobiček. Venera v znamenju Škorpijona, je tisa, ki mu vliva veliko mero strasti in prodornosti.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Bruno Parma, slovenski šahist
  • Janko Prunk, slovenski zgodovinar
  • Lučka Počkaj, slovenska gledališka in filmska igralka
  • Ināra Mūrniece, latvijska političarka in novinarka
  • Meredith Monroe, ameriška igralka

Na današnji dan slovenska vlada izda odločbo o ustanovitvi Slovenske filharmonije. Rodil se je John Norris Bahcall, ameriški astronom, astrofizik in Ramana Maharši, indijski filozof in vedantin. Umrl je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Sofija Nassavska, švedska kraljica.

Energija uma je bistvo življenja.

Aristotel
Katera znamenja zodiaka boste danes znala ujeti ugodno energijo Prvega krajca?

V današnjem dnevu boste znali ujeti ugodno energijo, ki jo prinaša Prvi krajec rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Kako boste delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo čustva zelo intenzivna, prihaja tudi povečano hrepenenje.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN ali KAJ TVORI NAŠ OSEBNOSTNI TIP?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker boste pridni in delavni, lahko z energijo Prvega krajca naredite veliko več kot bi bilo potrebno. Pojavil pa se bo nekdo, ki vas bo obtoževal da ste preveč zagnani, česar ne jemljite resno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost, ki jo bo od vas terjala okolica, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da so zelo ponosni na vas. Posvetite se tudi družinskim članom, ki bodo dobro razpoloženi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počutili se boste odlično, saj boste z energijo Prvega krajca ves dan nasmejani. Pripravljeni boste na zanimive podvige, zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, tudi v pisarni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z nekaj dobre volje boste mimogrede opravili z obveznostmi. Sprostili se boste v družbi, ki vas bo opomnila, kako dobro se lahko imate, ko niste obremenjeni s številnimi težavami in strahovi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napredovali boste na osebnem področju, saj prihajate do zaključka, da se za določene stvari nima smisla obremenjevati. Želeli boste priti zadevam do dna, zato naj vas ne bo strah vprašati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Svoja čustva lahko z energijo ovna, ki je iskrena in direktna izrazite naglas. Počutili se boste toplo in zadovoljno. Karkoli bo nekdo ki vam je blizu storil, vam bo ugajalo in vas razveseljevalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen bo področje, kjer boste delovali spontano, brez zapletov. Določite si na kariernem in finančnem področju cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na manjše ovire se ne ustavite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je izjemno vzpodbuden dan z energijo Prvega krajca, ki prebuja željo po urejenem življenju. Ukvarjali se boste predvsem z reševanjem zasebnih zadev, vse boste razumeli tako kot je potrebno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osebni uspeh bo ključno področje, ki ga boste želeli s pomočjo energije ovna stabilizirati. V ljubezni boste nagnjeni k drznosti in strastnim izzivom, ki bodo najbolj vznemirljivi v večernih urah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni dovolj izučilo, zato boste morali s pomočjo energije Prvega krajca vse skupaj razjasniti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V vsem kar vam je znano ne boste našli nobenega zadovoljstva več, zato boste nove podvige iskali drugje. Pazite pa, da zaradi tega ne boste zapostavljali opravil in obveznosti, ki čakajo na izvedbo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitivne kritike in pohvale vas bodo dvignile v višave. Ponosni boste lahko na to, kako dobro se v situaciji, ki ostalim povzroča velike težave znajdete. Družinsko okolje bo umirjeno.

Vas zanima: OVEN: LETNI HOROSKOP 2023 ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA