Dnevni horoskop za petek 28. aprila 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za petek 28. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 28. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 28. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pogumni koraki, povečana strast in optimizem se bodo medsebojno prepletali in ustvarili zanimiv dan.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ponovno boste pridobili določeno zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino, ki jo boste delili z bližnjimi.

Dnevni horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Jessica Alba: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja stabilnost in moč, s katero lahko premosti življenjske ovire in vztrajnost, s katero osvaja svoje cilje. Veliko ji pomeni navezanost na dom in družino. Luna v Vodnarju je tista, ki jo naredi posebno, drugačno in zelo zanimivo. Njena odštekana narava in naravna lepota sta odlična kombinacija, s katero je magnet za nasprotni spol. Merkur v znamenju Bika skrbi za njeno dovršeno komunikacijo, vsiljivost ni njena lastnost. Raje se zadržuje v ozadju in v vlogi opazovalca.

Venera v znamenju Bika ji obljublja stabilnost, ki jo zna uporabiti pri poslovnih odločitvah. Nakazano ji je stabilno finančno stanje, prepleteno z varnostjo, po kateri hrepeni. Poudarjena je tudi njena fizična moč in želja po aktivnih športnih dejavnostih.

Danes praznuje Penelope Cruz: Astro profil

S Soncem v znamenju Bika stoji realno na tleh in si postavlja v življenju cilje, ki jih lahko doseže. Sanjarjenje ni njena lastnost, saj se pri vsaki zadevi najprej prepriča, kaj ji prinaša. Njena luna v znamenju Raka ji poudarja nežnost in občutljivost v čustvenih odnosih, lahko pomeni tudi nesrečna razmerja in vztrajanje v razmerju, v katerem ni srečna. Tudi Venera, ki se nahaja v znamenju Rib je tista, ki pripomore k njeni neodločnosti ter želji po globokih odnosih in spoštovanju.

Mars v Raku jo lahko v kočljivih situacijah usmeri k drznim zaključkom, vendar kljub vsemu ne želi izstopati, kljub temu da je njen videz več kot izstopajoč. Svoje lepote se zaveda in jo zna tudi spretno izkoristiti v svoj prid. Saturn v znamenju Raka kroji njeno zasebno plat, okolica jo lahko večkrat oceni, da je malce težka in trmasta.

ASTRO PROFIL ZNANIH: NIKA ZORJAN

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ferruccio Lamborghini, italijanski izdelovalec avtomobilov
  • Oskar Schindler, nemški industrialec
  • Sadam Husein, iraški diktator
  • Jay Leno, ameriški komik in televizijski voditelj
  • Branko Jovanović Vunjak – Brendi, slovenski pevec

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Društvo narodov. Dennis Tito kot prvi vesoljski turist poleti proti Mednarodni vesoljski postaji. Rodil se je James Monroe, ameriški predsednik in Jožef Baša Miroslav, slovenski pesnik. Umrl je Gavrilo Princip, srbski nacionalistični atentator in Francis Bacon, britanski slikar.

Česa se boste danes prav z veseljem lotili?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes z veseljem poglobili v odnose.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO SONCE V BIKU VPLIVA NA VAS? ali KAKŠNE VIBRACIJE ODDAJATE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub dobri energiji lune v levu boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, ki ga drugi spontano sprejemajo. Zamikalo vas bo nekaj drugačnega in dobro se boste odrezali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč se boste v pomembnem okolju sprostili, kar bi lahko vplivalo na odnose na poslovnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa nasprotne strani žal ne bo prepričalo.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nečim se po nepotrebnem obremenjujete, saj se boste o stvareh ki so dvomljive dogovorili brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o temu, kaj vse bi lahko šlo narobe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izognite se vonju po preteklosti, saj vam prinaša nekaj zoprnih dvomov. Situacija na področju financ se bo odvijala drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, zato ne obupajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljal vas bo občutek, da ste pozabili nase ter na ljubezensko področje. Ponavljajo se težave, za katere ste bili prepričani, da so se zaključile, zato potegnite črto in se usmerite v prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, ki pa bi jih bilo smotrno, dokler vsega ne preverite zadržati zase. Pustili boste odličen vtis in aktivno poskrbeli za svoje potrebe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse kar se vam bo v mislih prepletalo bo nekoliko nenavadno in hkrati zelo vznemirljivo. Čutili boste da ste utrujeni od obveznosti in prebujali željo po tem, da se umaknete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lažje kot v preteklih dneh boste z energijo lune v levu razčistili vse, kar vas bremeni in se neobremenjeno podali naprej. Tokrat boste res imeli precej lepih priložnosti, ki jih boste lahko udejanjili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zadnje čase precej osebnostno ter finančno napredujete, a bolje bo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija zajadrala v smer, ko bo okoli vas mnogo zavistnih obrazov.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izredno prijetno vam bo, saj boste dobili vlogo, ki vas postavlja v ospredje. Prišli boste do zelo pomembnega sklepa, povezanega s čustvi. Čas je, da pred razum postavite srce.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadaljujte tisto, kar vas veseli, bodite pa bolj pozorni z nekom, ki je izredno zahteven in nikakor ne popušča. Usmerite voljo ter energijo v izboljšanje stanja na finančnem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro premislite in pretehtajte svoje možnosti, saj bodo posledice v nasprotnem primeru udarile na plano. Dovolj ste prodorni, nič vas ne more ustaviti, zato obdržite pozitivno naravnan ritem.

Vas zanima: NAJ VAS RETROGRADNI MERKUR PRESENETI V POZITIVNI SMERI ali POTRPEŽLJIVOST, POMEMBNA VRLINA