Dnevni horoskop za petek 24. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 24. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 24. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 24. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z resnično vero vase ter s pomočjo konjunkcije med Luno in venero dvignite ozaveščenost o svojih talentih in svojem resničnem življenju znotraj sebe.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno je, da se izrazite na najvišji ravni, ne da bi se omejili s tradicijo ali standardi vaše družbe. V današnjem dnevu bo vaša prioriteta odprtost duše na duhovni ravni in predanost višji zavesti.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Ajda Smrekar: Astro profil

Nič ni za Ajdo, ki ima Sonce v znamenju ovna izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. Ona je tista, ki poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne mara, da ji kdorkoli postavlja meje v življenju. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo pogosto ne razumejo.

Luno v znamenju bika želi, da je vedno tukaj nekdo, ki mu ni vseeno zanjo, kjer čuti občutek varnosti. Z Merkurjem v ovnu ne razmišlja o posledicah, ampak reagira zelo hitro, večkrat prehitro.

POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Danes praznuje Katja Fašink: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna. Je razgledana in radovedna oseba, ki jo v življenju vodi velika mera optimizma. Zaradi svoje temperamentne narave se zapleta v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njen duhovni mir. Njeno gibanje je elegantno, s pridihom uglajenosti.

To je oseba, ki se zna na direkten način postaviti zase in si izboriti zase svoj prostor pod soncem. Mars ima v znamenju Leva, kar ji daje energičnost in samozavest. Če se ne more neposredno pokazati, zna poiskati načine, ki ji pomagajo, da se prebije iz ozadja. Je velikodušna, topla, samozavestna in ustvarjalna.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik
  • Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka
  • Steve McQueen, ameriški filmski igralec
  • Tommy Hilfiger, ameriški modni oblikovalec
  • Jure Godler, slovenski skladatelj, pianist in komedijant

Na današnji dan Slovenija postane članica KEVS, danes OVSE. Prvič so fotografirali Merkur z vesoljskega plovila Mariner. Rockovska skupina Pink Floyd je izdala album z naslovom The Dark Side of the Moon. Rodil se je John Knittel, švicarski pisatelj in Walter Baade, nemško-ameriški astronom. Umrl je Milko Kos, slovenski zgodovinar in Jules Verne, francoski pisatelj.

RESNICA POVEDANA S SLABIM NAMENOM PREMAGA VSE LAŽI, KI SI JIH LAHKO IZMISLITE.

William Blake
Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v zračnih znamenjih. 

Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samoizpolnjevanju in poskrbeti za svoje telo in videz.

Preberite tudi: STAŠA NE RAZUME STARŠEV, KI POVELIČUJEJO LE SESTRO ali SI ZNATE ISKRENO PRIZNATI, KAJ JE ZA VAS POMEMBNO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani, strastno energijo boste dobili v svojem ljubezenskem odnosu. Samski ovni, čaka vas več sproščenih trenutkov, v katerih se boste z nekom prijetno spogledovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav bi se najraje vsaj za trenutek umaknili iz družabnega ozračja se boste sposobni dogovoriti o nečem pomembnem. Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar vam bo tudi uspelo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da priznate, da ste se prehitro prepustili čustvom. Ne bodite presenečeni, če ne boste našli skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar na področju kariere ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav in zapletov zato si nikar v naprej ne nizajte negativnih scenarijev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zanimiv dogodek vam bo vrnil občutek, da vas v določenem krogu še vedno spoštujejo. Nikar se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je situacija takšna, da bi si morali pridobiti še nekaj informacij.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Premislite o pomembnem sporočilu, ki vam bo najprej prebudilo dvome, šele nato boste začeli razumeti pravi pomen. V družinskih odnosih nimate pravega razloga, da ste užaljeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zadeve na področju dela bo potrebno opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki so naredili določene spremembe. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj kar je za vas pomembno boste s pomočjo energije lune v biku rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro ter spretno komunikacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni. Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali še nekoliko počakati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kaj če bi se, namesto da ste zagrenjeni vedno ko vam nekaj spodleti začeli učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj zapletov z denarjem ali službenimi zadevami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse se kljub luni v znamenju bika hitro spreminja in komaj boste sledili dogajanju. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate denar za brezvezne malenkosti ne navdušuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Previdni bodite pri vseh uradnih opravkih in z osebami, ki so za vas pomembne, saj vas spremlja trma. Znašli se boste v situaciji, ko boste hoteli nekoga s svojimi argumenti preglasiti.

Vas zanima: KATERA JE NAJBOLJ MOČNA IN NEODVISNA ŽENSKA ZODIAKA? ali PREKINITEV IN ZAKON ODGOVORNOSTI