Dnevni horoskop za petek 23. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 23. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 23. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 23. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kot sami dobro veste, je napetost nezdrava in škodljiva, torej se ji skušajte izogniti! Vaša pričakovanja so krmilo, s katerim krmarite po svoji življenjski poti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dan vam prinaša vznemirljivo, izzivalno, razposajeno, osupljivo energijo, umirjenost duha, svobodo in smisel igre življenja.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 12:35 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Sreča je nekaj notranjega in ne zunanjega, zato ni odvisna od tega, kar imamo, temveč od tega, kar smo.

Henry Van Dyke

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Knafelc, slovenski planinec, kartograf
  • Anna Ahmatova, ruska pesnica
  • James Levine, ameriški pianist, dirigent
  • Bryan Brown, avstralski igralec
  • Zinedine Zidane, francoski nogometaš

Na današnji dan Združeno kraljestvo izvede referendum, na katerem se večina volilcev odloči za izstop iz Evropske unije. Richarda Nixona posnamejo med pogovorom, kako bi CIA vplivala na FBI-jevo preiskavo afere Watergate. Podpisana je bila ustavna listina OZN. Ustanovljen je bil Mednarodni olimpijski komite. V Parizu pride do upora delavcev. Rodil se je tudi Jean Anouilh, francoski dramatik in Kostas Simitis, grški predsednik vlade. Umrl je Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar in Peter Falk, ameriški igralec.

Kako bo prehod lune v devico vplival na področje kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo prehod ustvaril nemir, prebudil razne speče napetosti in odnesel kakšno dobro priložnost. 

Katera znamenja zodiaka se boste težko sestavila in se spravila v pogon?

Težje se boste danes sestavili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: STE TEKMOVALNI IN ŽELITE BITI NAJBOLJŠI ali KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA RAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo. Vse skupaj vas bo zavarovalo pred tem, da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. Nečesa ne poznate dovolj dobro, zato počakajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost bo zjutraj, ko se bo luna še nahajala v levu namenjena odnosom. Po eni strani boste ves čas iskali nekoga, s katerim bi lahko klepetali, po drugi strani pa si boste želeli odmakniti se.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdni bodite v medsebojnih odnosih, saj imate že nekaj časa občutek, da vas preveč silijo v nekaj, kar vam ni pisano na kožo. Pri številnih stvareh boste še vedno neodločni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nečesa ne obvladate dovolj dobro, kar vas lahko obremeni, saj nikakor ne morete rešiti zadeve tako, kot ste si pred kratkim zastavili. Poglobitev vas bo rešila pred nesporazumi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Stik z najboljšim prijateljem lahko močno izboljša počutje. Tokrat ne boste dovolj spretni, zato preložite nekaj pomembnih opravkov oziroma čim prej preverite morebitne napake.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno, ki popoldne prehaja v vaše znamenje prihaja nekaj novih informacij, ki vam bodo pomagale glede pomembne odločitve. Pogumni boste in to vas vsekakor vodi v pravo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč boste po nepotrebnem obremenjeni zaradi zadeve, ki si ne zasluži toliko pozornosti. Nekomu ne zaupate najbolj, zato skušajte pomembno zadevo narediti raje sami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko misli bo obarvalo vaše življenje v svetlejše tone. Povejte ljubljeni osebi vse, kar se dogaja v vas in s tem omogočite možnost za poglobitev odnosa. Na področju dela se boste odlično znašli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V določenem trenutku se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki nima bistvenega pomena. Glede ljubezenskih zadev boste bolj previdni, saj se vam kopičijo številna vprašanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čutite, da držite vse niti v svojih rokah, tudi glede poslovnih projektov, kar vas bo napolnilo z optimizmom. Odzivajte se po občutku, saj ste končno na dobri poti da povečate zaslužek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lahkotno, zabavno in objektivno se boste kljub temu, da luna prehaja v devico pomikali proti svojim zastavljenim ciljem. Če boste začutili prve znake utrujenosti raje odnehajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Napeta in razdražljiva energija se bo zaradi pomembnega vprašanja naselila v domačem okolju. Ker bo na sporedu veliko bolj zahtevnih nalog vas lahko vse skupaj obremeni.

Vas zanima: ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA ZODIAKA NAUČITE OD RAKOV in KATERE ŽENSKE ZODIAKA ŽIVITE PREOBREMENJENO?