POLETNI SOLSTICIJ ODPIRA VRATA V OBDOBJE RAKA

Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka
Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka

Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka

Predviden čas branja 5 minut

Poletni solsticij, ki nastopi 21. junija označuje začetek obdobja raka. Ko se Sonce potopi v to občutljivo vodno znamenje, pokaže mehkejšo stran. Poletni solsticij je najdaljši dan svetlobe na severni polobli. Osvetljuje naše najbolj dragocene vezi, od ljubljenih sorodnikov do prijateljev. Poletni solsticij je kot kozmično vabilo, da stopite v središče svojega življenja. To je trenutek, ko vesolje podpira vašo osebno rast in preobrazbo. Ne glede na to, ali upate, da boste spoznali svojega popolnega partnerja, ali iščete izgovor za načrtovanje sanjskih počitnic, lahko uporabite energijo poletnega solsticija, da manifestirate vse, kar si želite.

Ustvarjalnost bo dosegla vrhunec in to globoko čuteče vodno znamenje vam lahko pomaga črpati navdih iz intimnih izkušenj.

Naj vas ne bo strah pokazati svoje nežnejše strani. Pomembno bo, da imate izbrano mesto, kamor se lahko umaknete, ko se počutite nasičeni ali preobremenjeni. Naredite prostor za vse občutke, vendar pazite, da jih ne zamenjate z dejstvi. Prebudite empatijo, postavite odprta vprašanja, bodite radovedni in prisluhnite odgovorom. Izpopolnite svojo čustveno inteligenco s knjigami o osebni rasti, delavnicami, mediacijami. Četrta hiša, ki ji vlada rak, je na samem dnu zodiakalnega kolesa in predstavlja vaš temelj.

Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka

Povežite se s svojim izvorom, izpustite staro verigo bolečin in spoštujte tradicijo.

Izkoristite obdobje raka za uživanje v svojem bivališču. Ustvarite majhen kotiček za branje ali meditacijo, zgradite stojalo za knjige ali osvežite prostor z novimi mehkimi blazinami ali preprogo. Nahranite se tako, da se povežete s hrano, ki jo vnesete v svoje telo.

Zavestno se prepustite. Sodelujte pri pripravi obroka, medtem ko sedite za mizo se pogovarjajte. Spregovorite, izrazite svoje mnenje in stavkov ne končajte z vprašajem, razen če pošiljate SMS prijatelju. Skušajte razumeti, da se nekateri posamezniki morda nahajajo v občutljivem obdobju.

Rak je eno najbolj dojemljivih znamenj zodiaka.

V njegovem ciklu se poskusite sprostiti, omehčati, razširiti svoj objem in razgrniti energijsko podlogo. Vodita naj vas intuicija in notranji občutek, ki se bosta izkazala za zanesljiv kompas. Prihaja sposobnost opazovanja in videnja življenja z drugačnega zornega kota. Ne bodite presenečeni, če boste v enem trenutku močno žareli, v naslednjem pa boste skrili svoj obraz. Poskusite izkoristiti nežno naravo in kmalu se bo vse postavilo na svoje mesto.

Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka

Počutili se boste globoko povezane v dobrem ali slabem s svojo družino, ki so vam pri srcu.

Močne povezave vas lahko popeljejo do tega, da se boste počutili osebno odgovorne za dobro počutje drugih. Ne da bi želeli, se boste nagibali k vpletanju v čustvena življenja drugih. Pri tem lahko izgubite izpred oči lastne potrebe. Če ne boste dovolj v stiku s svojo individualnostjo, lahko postanete muhasti. Skušajte ostati osredotočeni na svoje življenje.

Prevzemanje odgovornosti za tisto, česar ne morete prevzeti vas vodi v notranji nemir.

Vstopamo v poletni čas, ki ga bo polepšala energija sočutnega Sonca v znamenju raka

Zunaj varnosti lastnega zaupanja vrednega kroga boste zaznavali močno ranljivost, spremljala vas bo intenzivna želja po zasebnosti. Celo najbolj družabna oseba se lahko v tem obdobju počuti bolj introvertirano. Čas je, da se osredotočite na to, kdo ali kaj je najpomembnejše. V kolikor želite biti zadovoljni, se odmaknite od drame. Poskusite si zbistriti glavo, preden se odločite ali lotite nečesa pomembnega.

Na kariernem področju se boste poglobili

Veliko časa boste namenili zbiranju informacij, ki bi lahko vodile do ustvarjalnih idej in raznih projektov za sodelovanje. Na področju kariere se vam nikamor ne bo mudilo, delovali boste premišljeno, počasi in vztrajno, ko boste čutili, da zmorete boste sposobni tudi prevzemati odgovornost. Ker bo splošni ton komunikacije usklajen z vašo sentimentalno perspektivo, lahko lažje delite, kar vam leži v srcu. Čas je za samorefleksijo v smeri, da spoznate in se prepričate, kaj želite doseči, ko pride čas, da zasijete.

Na katera znamenja zodiaka bo imelo Sonce v raku najbolj pozitiven vpliv?

Sonce v znamenju raka bo najbolj pozitivno vplivalo na rake, ribice in tehtnice.

Preberite tudi POLETNI VODNIK ASTROLOŠKIH PRELOMNIC in KATERO BARVO IZBRATI V POLETNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?