Dnevni horoskop za petek 22. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 22. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 22. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 22. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan voda. Nikar se po nepotrebnem ne pritožujte, saj ste sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času pojavljajo v vaši bližini. Iz razigranih misli prehajate v zaskrbljenost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte odmislite vse kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Minatti, slovenski pesnik
  • Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist
  • Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik
  • Janez Potočnik, slovenski ekonomist, evropski komisar
  • Reese Witherspoon, ameriška igralka

Na današnji dan je nemškima fizikoma Ottu Hahnu in Fritzu Strassmannu uspela cepitev uranovega jedra. Ameriški predsednik Franklin Delano Roosevelt je podpisal zakon, ki je dovoljeval prodajo vina in piva. V ljubljanski Moderni galeriji je bila odprta razstava slovenske povojne likovne umetnosti. Rodil se je Giacomo Puccini, italijanski skladatelj in Jurij Mihevec, slovenski skladatelj in pianist. Rodil se je tudi italijanski kolesar Mario Cipollini. Umrl je Kenzo Tange, japonski arhitekt in Peter Žiža, slovenski nevrolog.

ČE ŽELITE VODITI ORKESTER, MORATE OBRNITI HRBET MNOŽICI.

Aristotel
Kako boste delovali na področju kariere?

Danes se lahko lažje osredotočite na pomembne zadeve, ter razvijete svoje talente v za vas pravi smeri.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po lepih komplimentih?

V današnjem dnevu boste hrepeneli po lepih komplimentih rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in device.

Preberite tudi: ALI JE PRAV, DA MOŠKI V RAZMERJU VODI? ali ASTRO ZNAMENJA, KI SE IZOGIBAJO REDNI TELESNI VADBI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naredite z energijo lune v devici korak na področju kariere in se prenehajte izogibati spremembam, o katerih so vas pred kratkim obvestili. Nekdo izmed prijateljev vas bo razbremenil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ves prosti čas boste zaradi lune v znamenju device posvetili urejanju denarnih zadev, saj vas bo spremljal občutek, da morate nekaj čim prej dopolniti. V ožjem družinskem krogu se lahko prebudijo napetosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite ko vam bodo postavili pomembno vprašanje pasivni in zadržani. Raje se odprite ter uživajte v sedanjih trenutkih. Osebo, ki vam je všeč, pokličite, ne oklevajte več, saj lahko zamudite priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Luna v znamenju device prebuja problematičen čas, saj se bo neprestano nizala cikličnost v razpoloženju. Nikar ne prenašajte slabe volje na ljudi okoli vas, saj bi se lahko nekomu zamerili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju ljubezni in razumevanja boste kljub luni v devici doživeli premik naprej. Sledite svojim sanjam, saj je ravno to tisto, kar vam lahko omogoči v prihodnje bolj spontano delovanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kritično naravnan tempo vas bo postavil v drugi plan, kar vas lahko usmeri v čisto napačno odločitev. Nekdo bo močnejši od vas, zato bodite diplomatski in se ne spuščajte v boj tam, kjer ni potrebno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezani se boste počutili kot v raju, nekdo ki vam veliko pomeni se vam bo posvečal tako kot že dolgo ne. Vse kar je na seznamu boste želeli opraviti takoj, a ne bo šlo tako zelo lahko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v devici boste na področju dela in denarja delovali brez težav, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Izkoristite tudi pozitiven trenutek, ki prihaja na področju čustev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preživite več časa sami s sabo, saj se vedno razdajate ter skušate ustvariti čim boljše pogoje za druge. Načrtovanje zanimivega dogodka bo izredno pozitivno vplivalo na splošno počutje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Storite vse, da boste dan z energijo lune v devici, ki prebuja zadržano energijo preživeli kar se da sproščeno. Na področju čustev boste tudi tisti, ki ste bolj sramežljivi prišli počasi na vrsto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nadzorujte svoje finančne potrebe in delujte bolj racionalno, saj vas spremlja energija lune v devici, ki od vas zahteva, da je vse urejeno. Prevelika spontanost ter vihravost lahko povzročita težave.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V kolikor vas čaka pomembna zadeva, se boste počutili neuglašeno, neprijetno in malce zmedeno. Prišlo bo tudi do komunikacijskega nesporazuma, kljub temu pa se skušajte držati pravil.

Vas zanima: NAMESTO DA SE UPIRATE, BODITE DOJEMLJIVI ali ASTRO PROFIL ZNANIH: GAJA FILAČ