Dnevni horoskop za petek 21. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 21. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 21. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 21. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Samospoštovanje v veliki meri določa količino samokontrole. To je sinonim za vašo srečo. Če nimate dobrega odnosa s sabo, kako ga boste potem imeli z drugimi, zato razmislite o svoji pravi vrednosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes lahko spoznate, kaj vam je pomembno tako, da najprej razmislite katere so vaše najpomembnejše vloge, kar pa ni vedno najlažje.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Ko ljudje govorijo pozorno poslušaj. Večina ljudi nikoli ne posluša.

Ernest Miller Hemingway

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ernest Miller Hemingway, ameriški pisatelj
  • France Filipič, slovenski pisatelj, pesnik
  • Alojz Rebula, slovenski pisatelj, esejist
  • Nani Bregvadze, gruzijska pevka in igralka
  • Robin Williams, ameriški filmski igralec in komik

Leta 1969 je Neil Armstrong kot prvi človek na Luni izrekel slavne besede: “To je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo. Apollo 11 je bila prva vesoljska odprava s človeško posadko, ki je pristala na Luni, in peta po vrsti v Nasinem Programu Apollo. Na današnji dan Filip po odstopu svojega očeta Alberta II. postane kralj Belgijcev. Guss Grissom kot drugi Američan obkroži Zemljo. V Ženevi podpisan sporazum o premirju v Vietnamu, ki državo razdeli po 17. vzporedniku. CBS kot prva ameriška televizijska postaja začne oddajati vse dni v tednu. Rodil se je Emil Orlik, češko-avstrijski slikar in Max Franz Joseph Cornelius Wolf, nemški astronom. Umrl je Danilo Lokar, slovenski pisatelj in Miško Baranja, slovenski cimbalis.

Katera znamenja zodiaka bo danes spremljal občutek, da je njihovo izražanje malce blokirano?

V današnjem dnevu boste device, škorpijoni in strelci imeli občutek, da je vaše izražanje blokirano.

Kakšni občutki se lahko nanizajo v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje da se vam bo vsaka težava danes zdela večja, kot v resnici je.

Preberite tudi: MOŠKI, KI RAZUMEJO ŽENSKE SO ROJENI V ZNAMENJU… ali Ženska moda za poletje: najbolj vroči trendi in stilske smernice za ljubiteljice mode

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte prijetno poglobitev v odnosih in več druženja s prijatelji ter družinskimi člani. Povezali se boste tudi s svojimi notranjimi vzgibi, kar vas bo obogatilo in notranje umirilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v devici, bodite pozorni, da ne boste kakšne simpatične opazke zaznali kot žalitev. Usmerite se v stabilizacijo odnosa, s katerim niste zadovoljni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite se prilagoditi na trenutno situacijo. Priznajte si svoja čustva in se jim prepustite. Nekdo bo končno izpolnil vaša pričakovanja kar bo najbolj svetla točka današnjega dne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vam bo pokazal, kaj bi bilo dobro za vas, medtem boste razmišljali, zakaj ste sploh spraševali, saj vam odgovor ne bo pisan na kožo. Ne razmišljajte več o nečem, kar naj bi ostalo v preteklosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V družinskem krogu boste zelo občutljivi, zato se besedno ne igrajte preveč z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem položaju. Usmerite se raje vase, le tako boste bolj stabilni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite pozorni na nekaj negativnih opazk, ki jih bo prebudila energija lune v vašem znamenju, saj si nikakor ne želite nakopati nevšečnosti. Ko boste znova premislili, boste spoznali, kaj lahko spremenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste dovolj odločni, da boste sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo notranje navdihnilo. Z veseljem in nasmeškom na obrazu se boste podali novim dogodivščinam naproti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V kolikor boste zaznali nejasnosti v komunikaciji, jo boste najlažje premagali z globokim razmislekom. Poiščite svoj tempelj energije, ki je čisto blizu in komaj čaka da ga razkrijete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začnite reševati zadeve pri sebi in tam, kjer niste najbolj zadovoljni. Na področju čustev vam bo uspelo, čeprav v bistvu niste pričakovali dobrega razpleta. Ukvarjali se boste z nekom, ki je trmast.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Presenečeni boste, ker se v medsebojnih odnosih ne bo potrebno prilagajati. Vaša beseda, ki bo močna bo obveljala, kjerkoli se boste pojavili. Na področju denarja bo potreben ukrep.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Težko boste z osebo, s katero se želite pogovoriti poiskala skupno nit, zato se pripravite na manjša nesoglasja. Zvečer se boste odprli v krogu prijateljev in poskrbeli za zabavo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obdarjeni boste s samozavestjo, toda nikar ne zavajajte ljudi, ki niso tako optimistično naravnani. Poskusite delovati večplastno in se nikar ne navezujte le na eno možnost.

Vas zanima: DUŠEVNA MREŽA IN SKLADIŠČE ZAVESTI O SAMEM SEBI ali POZNATE ZDRAVILO ZA SRČNO BOLEČINO?