Dnevni horoskop za petek 21. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za petek 21. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 21. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 21. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Deležni boste veliko novih priložnosti, vendar bo potrebno vse skupaj preveriti, saj lahko naletite na ovire, ki bodo bolj skritega značaja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha in sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Christian Dior, francoski modni oblikovalec
  • Anton Strle, slovenski duhovnik, teolog, prevajalec
  • Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog
  • Plácido Domingo, španski tenorist
  • Princesa Ingrid Aleksandra Norveška

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska kmečka zveza. Narodni odbor za Slovenijo izda odredbo o ustanovitvi Slovenske narodne vojske. Rodil se je Umberto Nobile, italijanski letalec, polarni raziskovalec in Anton Lavrin, slovenski diplomat in egiptolog. Rodila se je angleška pevka, članica dekliške najstniške skupine The Spice Girls, Emma Bunton. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Ibrahim Rugova, kosovski albanski politik. Umrl je tudi Vladimir Lenin, glavni vodja oktobrske revolucije in prvi voditelj Sovjetske zveze.

V življenju je vedno tako, da ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Toda ljudje pogosto z obžalovanjem strmimo v zaprta vrata tako dolgo, da novih odprtih vrat ne opazimo.

Graham Bell
Ali bo današnji dan sproščen in spontan?

Dnevni horoskop napoveduje, da zaradi energije device ne boste najbolj sproščeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste nemirno hitela sem ter tja ter skušala ves čas nekaj popravljati?

Nemirno boste danes hiteli sem ter tja rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO VZPOSTAVITI ZDRAV IN ZREL ODNOS S SABO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obkroženi boste z določenimi osebami, ki vas bodo vznemirjale. Odločali se boste, ali neko zgodbo zaključiti, ali je morda smiselno nadaljevati, kar bo z energijo lune v devici veliko lažje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno se prebujate in zaznavate pravo sliko, tudi če boste na svoji poti morali premagati več ovir. Za vas nič ne bo pretežko, saj so vaša čustva na vrhuncu, prav tako tudi strast.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vam neprestano nasprotuje, zato se boste znašli med dvema skrajnostma, ki ne bosta najbolj ugodni za vas. Od nekoga boste zahtevali razlago in direktne odgovore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za določeno nalogo potrebujete precej časa in nikakor se ne morete prepustiti čustvom, saj vas zaradi lune v devici blokirajo navidezni dvomi. Ljubezenske zvezde ne bodo najbolj prijazne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Všeč vam bo improvizacija, saj boste spretni in iznajdljivi, zato boste hitro poiskali prave besede na določena vprašanja. Na poslovnem področju se obetajo situacije, ki vas bodo še dolgo razveseljevale.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z vplivom lune v vašem znamenju boste odločni in sicer z dobrim razlogom, saj postajate vedno bolj prepričani v dejstva, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah pa bodite natančni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Za konflikte nimate ne dovolj časa ne energije, zato med sodelavci ravnajte tako kot pričakujejo od vas. Zaenkrat bo nujno popustiti, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge priložnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V kočljivi situaciji vas lahko reši hitra, iznajdljiva narava. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bo nekdo, ki je za vas pomemben popolnoma narobe razumel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse se bo začelo odvijati bliskovito, veliko bo tudi priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, kar vas bo razvedrilo in osvobodilo težkih energij, ki so vas nekaj dni obdajale.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujte kljub energiji lune v devici več sproščenih pogovorov, tudi z osebo, ki se do zdaj ni želela poglobljeno pogovarjati. Dogodki, ki se bodo vrstili, bodo še bolj poudarili da ste na pravi poti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojdite bolj počasi po svoji začrtani poti in le tako ne boste spregledali nobene malenkosti. Prehitevanje vas bi samo izčrpalo ter vas usmerilo k popolnoma napačnim odločitvam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi energije lune v devici bo marsikaj zelo zapleteno, zato ne bodite presenečeni nad dejstvi, ki vas bodo prebudila. Čustev niste sposobni nadzirati, kar vas ovira pri sproščenem počutju.

Vas zanima: KAKO SONCE V VODNARJU VPLIVA NA VAS?