Dnevni horoskop za petek 2. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 2. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 2. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za petek 2. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Potopite se večkrat v tišino, ne da bi skušali obvladovati misli, čustva in telo, preprosto bodite. Prioriteta bo odprtost duše na duhovni ravni in predanost višji zavesti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

UPANJE JE KOT NOČNO NEBO, NIKDAR NI TAKO TEMNO, DA NE BI ODKRILI KAKE ZVEZDE.

O. Feuillet

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar
  • Marvin Hamlisch, ameriški skladatelj

Na današnji dan je bila okronana britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Italijani na referendumu izglasujejo odločitev, da Italija postane republika. Odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Slovenija na svoji prvi tekmi na svetovnih nogometnih prvenstvih s Španijo izgubila, edini strelec je bil Sebastjan Cimerotič. Rodila se je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj.

ŽENSKE ZODIAKA, KI ZNAJO OPAZOVATI SEBE IN DRUGE

ČLOVEK NI NIKOLI TAKO SREČEN ALI NESREČEN KOT SI PREDSTAVLJA.

Francois de La Rochefoucauld
Čemu bi se bilo smotrno danes prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smiselno prepustiti samo izpolnjevanju ter strastnim vibracijam.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite več: ALI STE REŽISER SVOJEGA ŽIVLJENJA? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vedrim obrazom se boste srečali z radovednimi in poželjivimi pogledi. Težko pa boste zaradi dvomljive energije, ki jo prebuja luna v škorpijonu precenili, komu lahko zaupate, zato skrivnosti varujte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Soočili se boste s finančnimi težavami, kljub temu pa pravega zadovoljstva ne boste zaznavali, saj bo vse skupaj le kratkoročno. V mislih se bodo vrtele zadeve, ki pa so povezane tudi prihodnostjo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najboljše rezultate lahko na poslovnem ali finančnem področju, kjer se prebujata vztrajnost in iznajdljivost. Sodelavci vam stojijo trdno ob strani, kar vas bo v notranjosti ves čas pomirjalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Aktivni, flegmatični in zbadljivi se boste na vseh področjih delovanja težko zbrali. Ne iščite novih priložnosti drugje, saj vas v bistvu že obdajajo, le prebuditi in opaziti bi jih morali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tudi najbolj zoprni opravki ne bodo predstavljali obremenitve, ampak napredovanje. Sproščeni se boste podali tja, kjer se veliko dogaja in poskušali iz vsake situacije potegniti najboljše.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pogled bo na področju dela in denarja usmerjen v prihodnost, zato boste na vsak način iskali možnosti dodatnega zaslužka, ki bi vam lahko olajšale življenje. Hrepeneli boste po materialnih dobrinah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naklonjeni boste ljubezni, novim poznanstvom in vsem namigom, s katerimi se boste srečali na poti do pomembnega spoznanja. Še vedno imate čas, da pokličete osebo, s katero je veliko nedorečenega.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ker se boste predolgo odločali, bodo sodelavci opazili, da ste nezaupljivi in nepremišljeni. Strah vas bo, da se ne bi zaradi napačne odločitve pojavilo nepričakovano sesutje jasno zastavljenih ciljev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija lune v škorpijonu vas opozarja, da vse pomembne ter zasebne stvari raje obdržite zase, da ne boste na koncu razočarani. Dajte času čas in bodite predvsem bolj potrpežljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Posvetite se predvsem korakom na poslovnem področju, saj boste neodločni. Na uho vam bodo preko znancev prišle zanimive novice, ki vas bodo najprej šokirale, vendar hkrati tudi nasmejale.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naredite tam, kjer vas spremlja občutek da ste nemočni korak v smeri povečane samozavesti. Avanture vam ne bodo kaj preveč ležale, bolj vam bo pomembno, da ste vključeni v nekaj resnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Usmerite se, da se boste boljše počutili v manjše nakupe in sproščen klepet s nekom, ki ga že dlje časa niste videli. Še bolj boste v odnosih zvesti, zanesljivi in stabilni, kot ste bili do sedaj.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V LEVU? ali Mesečni horoskop JUNIJ 2023