Dnevni horoskop za petek 19. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 19. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 19. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 19. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Preveč se osredotočate le na eno nalogo, medtem ko odlične priložnosti bežijo mimo vas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na osebnem področju vam določene zadeve ne bodo ravno najbolj jasne, saj boste zaraadi konjunkcije med Luno in Uranom zmedeni ter polni raznih nihanj.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Princesa Brigita Švedska
  • Dolly Parton, ameriška pevka
  • Katey Sagal, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka
  • Stefan Edberg, švedski tenisač
  • Jenson Button, britanski avtomobilski dirkač

Na današnji dan je bil vpis Cerkniškega jezera med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Dragotin Kette, slovenski pesnik in Vladimir Levstik, slovenski pisatelj, prevajalec. Umrl je Osho, indijski mistik in Branislav Nušić, srbski dramatik. Rodil se je tudi umetnik, čigar ustvarjanje je imelo vpliv na razvoj modernega evropskega slikarstva, Paul Cezanne.

Daj vsakemu dnevu priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!

Mark Twain
Katera astro znamenja se boste danes razveselila malenkosti?

V današnjem dnevu se boste razveselili malenkosti rojeni v ognjenih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka si boste znala vzeti čas samo zase?

V današnjem dnevu si boste znali vzeti čas samo zase ovni, rak in tehtnice. 

Preberite tudi: LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED ali SVETLOBA DJOTIŠA V LETU 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Iz konfliktnega ozračja se boste preprosto morali čim prej umakniti, ker bo postalo vse skupaj prenaporno za vaš okus. Pustite času čas in bodite tudi v odnosih kar se da potrpežljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogajanje se bo upočasnilo na čustvenem področju, zadeve, ki se bodo vrstile tekom dne, pa boste imeli tokrat pod nadzorom. Izkoristite priložnosti in preverite pomembna dejstva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne izgubite živcev zaradi nepomembnih zadev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal, prav tako vas bodo dobro sprejeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju se ne boste z nikomer ujeli pri poslovnem pogajanju, zato o napredovanju ne bo ne duha ne sluha. Raje si vzemite čas za delo, s katerim ste v preteklosti odlašali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo prijetne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Na področju kariere boste želeli pritegniti pozornost tistih, ki vam še pred kratkim niso bili naklonjeni. Uspelo vam bo nekaj večjega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekaj vam preprečuje, da bi se vse, kar ste si zamislili uresničilo takoj. Dan z luno v biku lahko koristno uporabite, tako da dodate še nekaj pomembnih opravkov na svoj že zastavljeni urnik.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Živite po svojih načelih in nikakor nočete popustiti. Raje pomagajte in namenite zmedenim sodelavcem kakšen koristen nasvet. Če boste bolj složni, bo delo hitreje opravljeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se ne boste prilagodili, bo med sodelavci zavrelo. Ostanite mirni in najprej dokončajte nekaj zaostalih obveznosti ter preverite finance, ki niso v najboljšem stanju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne razmišljajte preveč o izgovorih, kajti takoj bo očitno, kaj imate v resnici za bregom. Če si lahko privoščite, odidite prej iz službe, ter spretno izkoristite priložnost, ki se vam ponuja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tako raztreseni boste, da vam nihče ne bo zameril če naredite kakšno manjšo napako. Ne zastavljajte si pretežkih nalog in pazite na zdravje, saj se lahko utrudite hitreje kot sicer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno namesto da rinete naprej umaknite. Preveč vztrajate in tako delate velikansko napako, ki se je morda sploh ne zavedate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Stvari se bodo urejale počasi, medtem pa pazite glede stroškov. V službi vam bo nekdo pokvaril razpoloženje, zato se čim prej pogovorita na štiri oči, da ne bo prišlo do dolgotrajnih zamer.

Vas zanima: KITAJSKA LETNA NAPOVED 2024: POTOVANJE Z ENERGIJO ZELENEGA LESNEGA ZMAJA ali STOPITE PRIHODNOSTI NAPROTI