Dnevni horoskop za petek 16. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 16. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 16. februarja 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za petek 16. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste z energijo Prvega krajca hrepeneli po novostih, vendar nikar ne prehitevajte, saj bi si lahko povzročili več škode kot koristi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskrbite danes zase in za svoje potrebe.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčkov

Skozi dan še z Luno v Biku prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek.

Zvečer, ko Luna preide v znamenje dvojčkov pa prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. S težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas
iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Joost de Valk, Yoast ima Sonce v znamenju vodnarja, zato je neodvisen in poln naprednih idej. Ponazarja prispodobo prijateljstva, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno. Sekstil med Soncem in Neptunom nakazuje, da je poln navdiha in zelo emocionalen. Vse svoje kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. Zelo dobro se zaveda cilja, ki ga želi doseči.

Zaradi pozicije Merkurja v vodnarju v življenju ves čas potrebuje dogajanje in spremembe. Je pravi inovator v mislih, besedah in dejanjih, potrebuje svobodo in neodvisnost. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljen na razne dogovore. Z Venero v kozorogu izžareva močno voljo in je v ljubezenskem razmerju zelo potrpežljiv. Odlikuje ga čut za dolžnost, ceni znanje in spoštuje avtoriteto. S Saturnom v tehtnici ima prefinjen okus, globoka, iskrena čustva, s katerimi z lahkoto vzdržuje dolgotrajne in srečne ljubezenske zveze.

Kaj pravi horoskop za petek 16. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Kim Džong Il, severno korejski voditelj
  • John McEnroe, ameriški teniški igralec
  • Angelo Peruzzi, italijanski nogometaš
  • Valentino Rossi, italijanski motociklistični dirkač
  • Elizabeth Olsen, ameriška igralka

Na današnji dan obeležejemo začetek veljavnosti kjotskega protokola, mednarodni sporazum, ki skuša zmanjšati emisije ogljikovega dioksida in petih ostalih toplogrednih plinov. Rodil se je tudi Bebeto – José Roberto Gama de Oliveira, brazilski nogometaš in Joža Vombergar, slovenski dramatik. Rodil se je tudi ameriški pevec, pisec besedil in igralec Tracy Marrow, bolj znan kot Ice-T in angleški glasbenik, član skupine Duran Duran, Andy Taylor. Umrl je Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja in France Kralj, slovenski slikar.

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller
Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih. 

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Preberite tudi: MOČ CILJA IN INTUITIVNA VIZIJA ali UPRAVLJANJE IN VODSTVENE SPOSOBNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Presenečeni boste, saj bo zaskrbljenost v zvezi z nekom od bližnjih končno za vami. Tisti ovni in ovnice, ki ste v neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, se boste kmalu izkopali iz nje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se v družbi ne upirajte preveč, saj boste nagnjeni k temu, da bi lahko po nepotrebnem povedali kakšno besedo preveč. Zvečer, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov, si boste oddahnili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat se boste tudi vi, ki se sicer ne želite poglabljati prepustili vzgibom podzavesti. Spoznali boste, da je analiziranje lahko tudi koristno, saj boste med vrsticami zaznali pomembne namige.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj časa boste razmišljali kaj bi morali narediti, da bi vas nekdo začel upoštevati. Pozorni bodite predvsem na svoja dejanja. Domače okolje bo priložnost, da najdete notranje ravnovesje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na plano prihajajo pomembne osebne odločitve v smeri izboljšanja določene situacije. Samskim levom in levinjam se bo pokazala možnost za novo poznanstvo, ki jo bo smiselno ujeti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spretno boste znali združiti prijetno s koristnim, kar vam bo zagotovo polepšalo dan. Sposobni se boste odrezati veliko bolj učinkovito, kot se pričakuje od vas, zato sledi tudi pohvala.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, boste odlična inspiracija tudi za ostale. Najbolj pomembno vam bo da se vsi skupaj povežete v koristno celoto ter skupaj prebudite zadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo Prvega krajca boste uredili svoje misli in ugotovili, da ste se z nečim po nepotrebnem obremenjevali. Na delovnem mestu boste v odnosu s sodelavci zelo navihani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar se ne trudite preveč, da bi nekaj kar je velik zalogaj reševali sami, saj boste dobili nesebično podporo sodelavcev. Če ste še samski, boste na vsak način želeli stkati novo poznanstvo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu, da bo zaradi energije Prvega krajca vse delovalo na prvi pogled mirno in ustaljeno, se čim bolj spretno ter brez raznih zadržkov izognite prepiru, ki lahko okrni določen odnos.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čas je, da pogumno, kot znate samo vi stopite iz povprečja in povečate možnosti za napredek. Naredite nekaj, kar vam bo v hipu omogočilo, da vas bodo ponovno bolj spoštovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zgodilo se bo nekaj, kar si lahko le želite, zato vam bo marsikdo po tihem zavidal. Premiki in pozitivne spremembe bodo na področju kariere in denarja osvežile ter popestrile trenutno situacijo.

Vas zanima: KATERI MOŠKI BEŽIJO PRED RESNIMI RAZMERJI? ali ZNEBITE SE OBČUTKA MANJVREDNOSTI