Dnevni horoskop za petek 16. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 16. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 16. decembra 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 16. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste zaradi skladnosti, ki jo prebuja Zadnji krajec začutili, da prehajata zavest in fizično telo v novo stanje ravnotežja, v novo obliko energije, kar vam omogoča, da se osvobodite napetosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes je pravi čas, da sprejemate sebe in se cenite zato ker ste, takšni kot ste, z vsemi napakicami vred.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 20:49 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Skozi dan, ko je še Luna v znamenju Device bo na prvem mestu čiščenje, sem spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Izognite se frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo ali jezo.

Danes ob 09:56 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ludwig van Beethoven, eden največjih glasbenikov
  • sir Arthur C. Clarke, angleški pisatelj, izumitelj in futurolog
  • Philip K. Dick, ameriški pisatelj
  • Benny Andersson, švedski glasbenik
  • Truden Rok, retrofan

Na današnji dan je v Londonu podpisan protokol o nevmešavanju v špansko državljansko vojno. Rodil se je Zoltán Kodály, madžarski skladatelj, muzikolog in George Santayana, ameriški filozof. Umrl je Oskar Hudales, slovenski pisatelj in Ivan Zajc, hrvaški skladatelj.

Glasba je posrednik med duhovnim in čutnim življenjem.

Ludwig van Beethoven
Kakšno energijo prinaša Zadnji krajec na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje zmožnost zaključevanja z dobro energijo.

Katera znamenja zodiaka boste lažje kot običajno sprejela odločitev?

V današnjem dnevu boste lažje sprejeli odločitev rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ BI MORALI JESTI V HLADNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? in KAKO DELOVATI S TISTIMI, KI SO PREPRIČANI DA SE VSE VRTI OKOLI NJIH?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na finančnem področju bi se morali čim prej temeljito pozanimati o zadevi, ki je malce sporna. Ko boste vse skupaj izvedeli in uredili, vam bo veliko lepše, delovali boste bolj spontano in strastno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pojavil se bo nesporazum, za katerega v bistvu sploh ne boste krivi. Poskušajte na umirjen način razložiti svoja stališča ter ugotoviti, kaj bi lahko v prihodnje izboljšali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Motivirana energija lune v devici vas bo spodbujala v bolj učinkovito opravljanje delovnih obveznosti. Ljubezen, ki je bila nekako nedorečena bo sedaj dobila pravo obliko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Luna v devici vas spodbuja k pridobivanju poguma na poslovnem področju. Kljub praznično obarvanim energijam lahko doživite napredek, če se boste le malce potrudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Opazili boste da vam odnos nekoga od bližnjih ni preveč všeč. Glede določenih dogodkov povezanih s področjem družine se boste prepirali in na vsak način želeli doseči svoj prav.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S prijatelji in sodelavci boste skupaj uživali v zabavnem in sproščenem vzdušju. Vse bo tudi glede dela potekalo gladko, sproščeni boste, saj vas bo navdihoval Zadnji krajec.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav se boste ob določenem podvigu fizično in miselno izčrpali, se boste vseeno odločili vztrajati, kar bo odlična odločitev. Razmišljali boste o ljubezenski zgodbi, ki že nekaj časa miruje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav imate precej dela, se boste raje odločili za prijetno druženje z osebo, ki vam je zelo pri srcu. Zavrtite čas nazaj in se spomnite, kdaj ste bili najbolj srečni in zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas je, da si vse skupaj popestrite in nekoliko tvegate, ter posežete za nečim, kar bi radi bolje spoznali. Zelo dobro boste delovali povsod, kjer ne bo postavljenih strogih meril.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ko vas bodo spraševali nekaj kočljivega, boste imeli vse odgovore, zato boste odreagirali samozavestno in predvsem bolj pogumno in odločno kot so vas vajeni običajno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo Zadnjega krajca prihaja možnost, da boste končno zopet stopili v ospredje ter vodili pomembno debato. Najbolj vam bo pomembno, da boste izpadli kot nekdo, ki se povsod znajde.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Znebili se boste tistih zadržkov, ki vas običajno držijo nazaj, tokrat boste izražali svoje zamisli zelo pogumno, seveda z namenom, da vam nekateri končno zares prisluhnejo.

Vas zanima: KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE? ali SAMOZAUPANJE VAM NA VSAKEM KORAKU ODPIRA OČI