Dnevni horoskop za petek 15. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 15. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 15. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Horoskop nasvet za današnji dan: Kljub temu, da se morda zavedate, da ste preveč previdni, se bo smiselno potruditi, da se odprete in tvegate, da svoja čustva delite z drugimi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega.

Nikoli me ne skrbijo dejanja. Tisto, kar me skrbi, je odsotnost dejanj.

Winston Churhill
  • Alexandre Gustave Eiffel, francoski inženir in arhitekt
  • Karl Renner, avstrijski predsednik
  • Vinko Gorenak, slovenski politik
  • Roman Pavljučenko, ruski nogometaš
  • Zlatan Ljubijankić, slovenski nogometaš

Na današnji dan začne oddajati slovenska komercialna TV-postaja POP TV. Delovati začne evropski satelitski navigacijski sistem Galileo. Izklopljen je tretji, zadnji reaktor černobilske jedrske elektrarne, elektrarana pa preneha z obratovanjem. Izide Netscape Navigator 1.0. Konec stavke v Litostroju. V Atlanti premiera filma V vrtincu. Izidejo Prešernove Poezije. Rodil se je Friedensreich Hundertwasser, avstrijski slikar, arhitekt in Leonid Pitamic, slovenski pravnik, filozof, diplomat. Umrl je Matjaž Klopčič, slovenski filmski režiser in Walt Disney, ameriški animator.

Obvladovanje trenutka je obvladovanje življenja.

Marie von Ebner Eschenbach
Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Katera znamenja zodiaka se boste najboljše počutila v samoti?

Danes se boste najboljše počutili v samoti rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO POJMUJETE LJUBEZEN IN ZALJUBLJENOST? ali NEPTUN V RIBAH PREHAJA V DIREKTNO GIBANJE, KAJ VAM PRINAŠA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste lotili razkopavanja preteklosti, potem si vzemite več časa za pogovor s sorodnikom, saj se tam skrivajo vsi odgovori. Ne dovolite si, da vas doleti izguba določenega občutka.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pogovor, v katerem se boste naključno znašli, lahko poveča vašo ozaveščenost glede zanimivih alternativ. Spremenili boste način razmišljanja, začeli boste bolj zaupati v nekaj, kar je pomembno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V domačem okolju ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede kot ostali. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se nekoliko odklopite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan bo zaradi prehoda lune napet, prehitri boste v besedah in raznih sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami, zato nikjer ne boste ravno najboljše sprejeti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan s prehodom lune iz kozoroga v vodnarja prinaša spremembe, ki bodo povzročile nekaj zoprnih psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se obdate z bolj optimističnimi vibracijami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno se boste opogumili in naredili korak v ljubezenski zgodbi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste hitre rezultate in pozitiven odziv nasprotne strani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če vložite v za vas pomemben odnos le malce energije, vam bo uspeh zagotovljen. Ne dovolite, da vas neodločnost ter trma pripeljeta do težav, ki jih ne boste mogli več rešiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Težave v službi, ki ste jih deležni že nekaj časa bodo prišle na dan. Pozorno poslušajte, ko vam bo nekdo povedal, kaj bi bilo potrebno urediti ali spremeniti. Določena sporočila bodo zoprna, vendar učinkovita.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas je, da se potopite v čustven svet in se dotaknete tistih stvari, ki so zakopane v podzavesti. Razlogov za prepir s sodelavci ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Usmerite se zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju v uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo tako dobro, kot že dolgo ne, saj bo vse kar si želite na svojem mestu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dovolj prepričljivi boste, da premagate strah, ki se vas zaradi nerešene situacije dotika že nekaj časa. Pogumen pristop vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju ljubezni se boste zavrteli v začaranem krogu. Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete ljubljeni osebi.

Vas zanima: KAKŠNE PREGLAVICE POVZROČA NESPOŠTOVANJE? ali MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO?