Dnevni horoskop za petek 12. maja 2023

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za petek 12. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 12. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 12. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svoboda razmišljanja bo danes vaše zaznave ponesla v višave. Dan, v katerem se boste znali razbremeniti, pozabiti in se priklopiti tja, kjer čutite dobre vibracije.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nič več se ne boste vrteli okrog podrobosti, rast prihaja spontano in ujeli jo boste lahko le brez kompliciranja.

Dnevni horoskop
Vpliv lune

Luna je v znamenju Vodnarja

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes ob 16:28 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Nikoli ne izgubite priložnosti za nov začetek pa naj bo še tako majhen.

FLORENCE NIGHTINGALE

KAKO UBLAŽITI SIMPTOME KOŽNIH ALERGIJ?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka
  • George Carlin, ameriški komik
  • Stefano Modena, italijanski avtomobilski dirkač
  • Jason Biggs, ameriški filmski igralec
  • Tony Hawk, ameriški rolkar

Na današnji dan je bila Slovenija sprejeta v Svet Evrope skupaj z Estonijo, Litvo, Češko, Slovaško in Romunijo. V Ljubljani je bilo ustanovljeno Društvo za raziskovanje jam Ljubljana. Ustanovljena je Slovenska kmečka zveza, prva slovenska demokratična politična stranka. Rusko vesoljsko plovilo Luna 5 je strmoglavilo na Luno. Rokometašice Krima so osvojile naslov evropskih klubskih prvakinj. Rodil se je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in Anton Korošec, slovenski politik. Rodila se je tudi prva medicinska sestra na svetu, Florence Nightingale. Umrl je sir William Huggins, angleški učenjak, astronom in Jacques Philippe Marie Binet, francoski matematik, astronom.

Kako se boste danes odzivali na tople komplimente?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes z veseljem sprejemali prijetne komplimente.

Katera znamenja zodiaka boste danes skuhala najboljše kosilo?

V današnjem dnevu boste skuhali najboljše kosilo rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: HOROSKOP: KATERI DEL TELESA JE PRI MOŠKIH NAJBOLJ OBČUTLJIV? in ŽENSKE, KI SI MOČNO ŽELIJO POROKE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikakor ne morete uskladiti s tistimi, ki razmišljajo drugače, saj vas spremlja občutek, da vas želijo le zavesti. Z razlogom boste zahtevali jasne odgovore, ki vas bodo popeljali do realne slike.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določeno delo se vam bo zdelo veliko težje kot na začetku, vendar bolj po zaslugi oseb, ki imajo nešteto pripomb. Previdni bodite v ljubezni, saj določenih nesporazumov ne morete preprečiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo Zadnjega krajca lahko pričakujete uspeh na osebnem področju. Okrepite svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam na tem področju naklonjene več kot odlične priložnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezensko področje bo zahtevalo, da izpostavite svoje mnenje. Razmišljali boste o možnosti, ki vam je izredno privlačna, vendar zahteva veliko truda in nekaj več stroškov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želeli boste poiskati ustrezno rešitev, kar pa bo veliko bolj izvedljivo, če boste najprej prosili za nasvet. Odločili se boste tako kot je treba, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sprejmite čim prej okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v skupni, ki se ji žal ne morete umakniti. Dovolj bo časa, da opravite vse, kar ste si zastavili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tokrat ne boste delovali najbolj skromno, toda kljub temu nikar ne zapletajte vsega skupaj. Obeta se vam veliko ljubezenskih novosti, ki bodo razveselile še posebej pripadnike moškega spola.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v vodnarju prihajajo na področju kariere in izobraževanja zagon, pogum in akcija. Moč energije, ki jo boste vložili v delo, bo omogočila, da bo veliko dokončanega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi zadeve, ki jo boste naključno od nekoga izvedeli, se boste počutili utesnjeni in obremenjeni. V ljubezni zaščitite tisto, kar ste popolnoma prepričani, da vam največ pomeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobro voljo, ki jo boste trosili naokoli bodo sodelavci sprejeli z negodovanjem. Kljub vsemu, kar se bo dogajajo v zvezi z drugimi boste želeli ostati mirni in zbrani ter premišljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi trmastih principov boste še nekaj časa v slabem odnosu z osebo, ki odloča o marsičem, kar vam ni všeč. Zavist bo kljub ugodni luni v vašem znamenju žal v ospredju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energije bodo obarvane s ponosom in zadovoljstvom, zato ne boste več oklevali, saj čutite, da je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, in uživate v stvareh, ki vam bodo pisane na kožo.

Vas zanima: MORALNA NAČELA IN NJIHOV POMEN ali ŽENSKE, KI SI MOČNO ŽELIJO POROKE SO ROJENE V ZNAMENJU…