Dnevni horoskop za petek 12. avgusta 2022

polna luna
Dnevni horoskop za petek 12. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 12. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 12. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Težko se boste zaradi vpliva Polne lune v domačem ter službenem okolju zadržali, da ne bi zaznali morebitnih napak in drobnih pomanjkljivosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar se ne zaganjajte tja, kjer vas spremlja slab občutek. Nekdo od bližnjih bo želel da ga branite in podpirate njegovo stališče, kar pa ne bo najbolj enostavno. 

horoskop
Polna luna

Danes ob 20:44 uri Luna preide v znamenje Rib

Skozi dan v obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes ob 03:36 uri nastopi Polna Luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje.

Postaral sem se v trenutku, ko sem se zbal, da se bom postaral.

John O’Donohue

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Pete Sampras, ameriški tenisač grškega rodu
  • Iva Majoli, hrvaška tenisačica
  • Maggie Lawson, ameriška igralka
  • Klaas-Jan Huntelaar, nizozemski nogometaš
  • Alessandra Amoroso, italijanska pop pevka

Na današnji dan z dokončanjem predora Trojane je bila dokončno zgrajena avtocesta A1 Šentilj – Ljubljana – Koper. zaključek pogajanj med ZDA, Kanado in Mehiko o ustanovitvi prosto trgovinskega območja NAFTA. IBM predstavi prvi osebni računalnik PC. Začetek gradnje Berlinskega zidu. V Neaplju se srečata Tito in Winston Churchill in se dogovorita o jugoslovanski priključitvi Istre brez Trsta. Leta 1908 izdelan prvi Fordov Model T. Asaph Hall odkrije Marsovo luno Fobos. Rodil se je George Soros, ameriški poslovnež madžarskega rodu in Mark Knopfler, škotski kitarist, pevec. Umrl je Maks Fabiani, slovenski arhitekt in Janoš Kardoš, slovenski pisatelj, pesnik.

Kako se boste soočali s težavami?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste v primeru težav poglobili vase.

Katera astro znamenja bo spremljala občutljivost?

Najbolj občutljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU LEVA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vpliv Polne lune bo potrkal za zavest in podzavest, zato se mu boste težko izognili. Sprejmite spodrsljaje in jih skušajte modro pretvoriti v koristne lekcije, ki vam lahko marsikaj olajšajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z nekom, ki je popolnoma drugačen se boste težko soočili in poiskali skupne točke. Sporno bo tudi to, da boste odločno povedali, da ste se spremenili in da določenih stvari žal ne dovolite več.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub vplivu Polne lune boste polni zanosa še posebej v zadevah, ki se bodo začele dogajati hitro in spontano. Razmišljanje bo močno poglobljeno, kar pa vas lahko celo prestraši.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skušajte imeti odprte oči, saj se vam nakazuje nekaj, kar bi lahko z nepazljivim pristopom spregledali in nato obžalovali. Naj bo nasmeh na ustnicah vaše vodilo in razlog za dobro voljo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zakaj se ne bi enkrat za spremembo odločili, da vam energija Polne lune kljub svoji intenzivnosti ne bo prišla do živega. Naredite si dan po svoje in ostanite tako optimistični kot ste običajno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste otresli starih bremen boste prebudili občutek, da se vam je po dolgem času odvalil kamen s srca. Kljub temu da bodo vsi okoli vas nemirni, boste lahko sproščeno zadihali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni boste poguma, morebitne ovire boste premagali s samozavestni pristopom, ki bo nekomu še dolgo ostal v lepem spominu. Vzemite si čas tudi za drobne malenkosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tokrat boste vse izpeljali tako, kot je treba, saj boste bolj pogumni. Zaznali boste rešitev, ki ste se ji še pred kratkim izogibali. Seveda se bo izkazala za zelo učinkovito in primerno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne razdajajte se preveč, saj pozabljate na zadeve, ki so vaše in nujno potrebne soočenja. Nikar se z energijo Polne lune ne oddaljujete preveč od tiste rešitve, ki vam prinaša notranji mir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prebudite zdrav um v zdravem telesu, kar vam bo koristilo pri premagovanju težav na področju dela in denarja. Brez slabe vesti se lahko podate tudi na kavico z nekom, ki vas vedno spravi v dobro voljo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Skušajte intenzivno premisliti, če morda ne pretiravate, kar z luno v vašem znamenju niti ne bo tako težko. V kolikor ste storili v zadnjem času napako, je sedaj čas, da jo popravite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vzemite se v roke in si ne povzročajte s temnimi mislimi življenja težjega, kot je v resnici. Zazrite se v svoje prednosti, v primernem trenutku jih lahko tudi na simpatičen način izpostavite.

Vas zanima: ŽIVLJENJE Z LJUBOSUMNO PARTNERKO ALI ŽENO ali NENARAVNO VEDENJE V PARTNERSKEM ODNOSU