KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU LEVA?

Prihaja strastno obdobje Venere v levu. Kaj lahko pričakujete?
Prihaja strastno obdobje Venere v levu. Kaj lahko pričakujete?

Prihaja strastno obdobje Venere v levu. Kaj lahko pričakujete?

Predviden čas branja: 4 minute

Venera, planet ljubezni, lepote in harmonije, ki upravlja odnose, zlasti ljubezensko življenje, se je 11. avgusta začela gibati v znamenju leva. Prijetno obdobje iskrenih odnosov bo trajalo do 5. septembra, ko Venera prehaja v znamenje device. Kjerkoli se boste pojavili, boste razsvetlili prostor s svojo naravno karizmo, simpatičnimi pogovori in prijaznostjo. Želeli se boste zabavati in biti obdani z vibracijo prijetne in lahkotne energije. Venera v levu je utelešenje poletnega vzdušja, zato prebuja energijo, blišč, ter pogum. V ljubezensko življenje bo vnesla več zabavnih situacij in spogledljive energije.

To je čas za delovanje s polno paro, na iskren način.

Venera v levu vas spodbuja, da sledite vsemu kar je pestro ter ekstrovertirano. Delovali boste v upanju da bi z ljubljeno osebo vzpostavili bolj smiselno povezavo ter da bi doživeli strastne trenutke v spalnici. Vpliv vam prinaša spodbudo, ki jo potrebujete, da uživate in se razbohotite v svoji drznosti. Vsi bodo opazili, da izžarevate toplino in delujete samozavestno. Pričakujte, da bodo ljubezenska razmerja vroča, vznemirljiva in zelo strastna. Tudi če ste že dlje časa v razmerju, boste zopet čutili tisto magnetno privlačnost, ki ste jo zaznavali v fazi zaljubljenosti.

Prihaja strastno obdobje Venere v levu. Kaj lahko pričakujete?

Če ste pred nekom skrivali svoja čustva, je sedaj čas da se soočite na direkten način.

Ničesar nimate za izgubiti, zato čim prej pošljite sporočilo. Osredotočali se boste na srce, na sposobnost ljubiti ter zaščititi sebe ter druge. Venera v levu je igriva in spontana, uživa v pozornosti in občudovanju, rada je videna in cenjena. Na prvo mesto boste postavili igro, veselje in entuziazem, uživali boste v tem, kar imate, pomembno vam bo, da se dobro počutite v svoji koži. Potovanje Venere skozi pogumnega leva vas uči, kako sprejemati komplimente in kako pohvaliti tudi sebe. Spodbuja vas, da zasijete, ter da sprejmete in odsevate vso lepoto življenja.

Vpliv bo povečal vašo potrebo po svobodi in eksperimentiranju, ter vam pomagal, da se osvobodite omejitev in vrednot preteklosti. Spodbujeni bosta tudi ustvarjalnost in inovativnost, zato lahko pride do nepredvidljivih premikov ali nenadnih želja, da nekaj spremenite ali v ljubezenskem življenju, službi, financah ali umetniških projektih. V tem času so možna nepričakovana srečanja z nenavadnimi in ekscentričnimi ljudmi.

V sebi boste zaznavali pogum, ki vas vodi k vodstvu in prebuja potrebo, da ostanete načelni v osebnih prepričanjih.

Prihaja strastno obdobje Venere v levu. Kaj lahko pričakujete?

Ker Venera vlada lepoti, se bo dotikala tudi nege, kot je striženje, urejanje nohtov, več pozornosti boste namenili fizičnemu videzu na splošno. Zapomnite si, da se lepota začne znotraj, zato si, če si vzamete čas in se prilagodite potrebam svojega telesa, zagotovite svoj sijaj natanko tako, kot želite.

Kako bo Venera v levu vplivala na posamezna znamenja zodiaka?

Največ sreče in prijetnih trenutkov lahko v tem obdobju pričakujete rojeni v znamenju leva, ovna, strelca in vodnarja. Ogenj strasti se bo prepletal v čudoviti smeri, zato se nikar ne zapirajte vase. Premočna je lahko energija tega vpliva za rojene v znamenju raka, bika, rib in kozoroga. Device, dvojčki, tehtnice, škorpijoni, če ste samski, lahko sedaj spoznate čudovito osebo, vezani pa boste imeli občutek, da je vse tako kot mora biti.  Zdaj je čas, da postanete bolj igrivi v iskanju užitkov, zato dovolite, da vam sončna energija pomaga. Ko gre za ljubezen, je enako pomembno dajati kot prejemati, ravnovesje bo sedaj še kako pomembno.

Pripravljeno za Elle.si