Dnevni horoskop za petek 1. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 1. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, petek 1. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za petek 1. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne preskočite ničesar, tudi če se vam v tem trenutku ne zdi tako zelo pomembno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ljubosumje, povečana strast in pogum se bodo medsebojno prepletali in ustvarili zanimiv dan.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku.

Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo. Izognite se obisku zdravnika in zobozdravnika.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Nataša Barbara Gračner, slovenska igralka in režiserka
  • Jensen Ackles, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Kesha, ameriška pop pevka
  • Carlos Vela, mehiški nogometaš
  • Justin Bieber, kanadski pop pevec

Na današnji dan film Titanik, kot prvi film preseže 1 milijardo dolarjev dohodka. Jaroslav Hašek predstavi svoje zgodbe o dobrem vojaku Švejku. Ameriški predsednik je ustanovil Mirovne sile. Rodil se je Roger Daltrey, angleški rock pevec, igralec in Gregor Rihar, slovenski skladatelj. Rodil se je tudi avstrijski slikar Oskar Kokoschka in ameriški skladatelj Glenn Miller. Umrl je Francisco de Almeida, portugalski raziskovalec in Peter Walker, britanski avtomobilistični dirkač. Umrl je tudi slavni italijanski pevec Lucio Dalla.

Lahko porežeš vse cvetove, a prihoda pomladi ne moreš preprečiti.

Pablo Neruda
Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj razveselilo, če vas bo kdo presenetil.

Katera astro znamenja boste prekipevala od strasti?

Od strasti boste prekipevali ovni, raki in levi.

Preberite tudi: PRILAGAJANJE IN ODNOS MED STARŠI ali POVEŽITE SE S SOČUTNO ENERGIJO SONCA V ZNAMENJU RIB

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določena situacija, ki vam na prvi pogled deluje neustrezna vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati. Zapomnite si, napredujete lahko le notranje umirjeni, kar pa z energijo škorpijona ne bo enostavno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne pozabite, da se lahko nekdo, ki ga že nekaj časa dajete na stranski tir naveliča vaših neprestanih obljub. Pogum in odločnost bosta v zatonu, zato se boste težko pravilno usmerili.Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite, da ne boste za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do cilja, nekoga direktno obtožili. Nikar ne pretiravajte z napetim delovanjem za vsako ceno, saj vas lahko drago stane.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težko se boste zaradi lune v znamenju škorpijona sprijaznili z dejstvom, da še ni prišel čas, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno delovanje s financami bo najboljša izbira.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prilagodite se, v nasprotnem primeru se boste zaradi lune v znamenju škorpijona znašli v nervozni situaciji. Določene zadeve so jasne, zato vam ni treba več čakati na to, kako se bodo razvile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Najbolj uspešni boste tisti, ki pri svojem delu potrebujete spodbudo. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani situaciji, namesto da bi zavihali rokave in se podali v zaključevanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če boste budni, boste spontano ujeli koristne namige za uspešno kariero. Ni vse tako negativno, kot se zdi na prvi pogled, zato ne igrajte vloge žrtve in se nikar neprestano ne pritožujte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo od bližnjih želi, da vložite več truda vase, zato ne bodite jezni, ko vam bo želel svetovati, kaj bi morali narediti. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na manjši poraz.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bolj kot boste brskali, težje se boste zaradi pridiha skrivnostnosti, ki ga prebuja vpliv lune v škorpijonu odločili. Vse skupaj ne bo zahtevno, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj premakne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če boste glede osebne odločitve vprašali vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo, ki vas bremeni prespite. Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali pred kratkim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zanimalo vas bo, kateri sodelavci so do vas iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Analitično usmerjeni boste sestavljali zadeve v celoto, prepričani, da vam lahko uspe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetilo se vam bo, kaj bi morali na področju financ, kjer ste v zagati spremeniti. Zdaj vam preostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. Odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno.

Vas zanima: ŽIVLJENJE NI FORMULA, KI BI USTREZALA VSEM ali ASTRO ZNAMENJA, KI PRIVLAČIJO DENAR IN USPEH