Dnevni horoskop za nedeljo 7. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 7. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 7. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 7. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan zdravja. Hrepeneli boste po vitalnosti, gibanju in urejenih mislih, ki se z lahkoto sklenejo v smiselno obliko. Všeč vam bo če vas bodo opazili ter pohvalili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dovolite si doživeti nekaj lepega, nežnega ter se nikar preveč ne izpostavljajte tam kjer ni potrebno.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 13:25 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

ZAKAJ JE PRIPOROČLJIVO UŽIVATI ČEMAŽ?

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Dimitrij Rupel, slovenski sociolog, publicist, politik
  • Jackie Chan, hongkonški filmski igralec
  • Russell Crowe, novozelandski filmski igralec
  • Aleš Čeh, slovenski nogometaš
  • Jože Možina, slovenski zgodovinar

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija. Ustanovljena je bila tudi zveza svobodnih sindikatov Slovenije. Rodil se je Béla Mavrák, madžarski tenorist in Gerhard Schröder, nemški kancler. Umrl je Henry Ford, ameriški industrialec in France Marolt, slovenski glasbenik etnomuzikolog.

Poznamo tri vrste laži: laži, preklete laži in statistiko.

Mark Twain
Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v vodnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj pogumna in prodorna?

Danes boste najbolj pogumni in prodorni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH:  ZALA ĐURIĆ RIBIČ  ali VENERA, KI PREHAJA V OVNA, STAVI NA POGUM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poiskati boste želeli ravnovesje, kar bo z energijo lune v ribah dopoldne veliko lažje. Niste preveč prepričani, da ste na pravi poti, toda edino, kar vas lahko reši, je da verjamete vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite presenečeni, če se boste glede družinskega srečanja v zadnjem hipu premislili. Na vašo stran bo stopil nekdo izmed sorodnikov, ki popolnoma razume in podpira vaša stališča.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imate še kar nekaj časa, da razmislite o zgodbi, ki se razvija na čustvenem področju. V družinskem okolju vas lahko v slabo voljo spravi nekaj težav z nejasno komunikacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po iskrenem pogovoru boste dobili boljši občutek glede ljubezenskega področja, ki vas malce skrbi. Zaupajo vam, zato izkoristite ta ugoden trenutek in še naprej negujte iskrene odnose.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na osebnem področju se bo nekaj zakompliciralo, zato bi morali ostati na preži, še posebej, če ste povezani z nekom, ki vam ni preveč podoben in razmišlja v drugih odtenkih kot vi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V dnevu, ko luna prehaja iz nežnih rib v pogumnega ovna lahko osebnostno napredujete, poiščete odgovore ter se posvetite sebi. Razmišljali boste o svojih skrivnih željah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna boste dobili novico, ki bo odločilnega pomena. Situacija, v kateri se boste znašli bo razposajena ter takšna, da vam bo pisana na kožo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih drugih in se preveč prilagajate. Vse se bo počasi stabiliziralo, čeprav vas je že nekoliko skrbelo, tudi v povezavi s pomembnimi vprašanji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju odnosov boste po zanimivem soočenju pridobili prednost in prebudili boljše počutje. Prebudila se bo želja po telesnem zadovoljstvu in delovanju na bolj strasten način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker boste očarljivi in prepričljivi, boste zlahka dobili to, kar si želite. Zagotovo vam ne bo dolgčas, ko boste razmišljali o tem, kako in kdaj bi se lahko z nekom iskreno pogovorili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zmotilo vas bo, da se določene zadeve neverjetno hitro približujejo, zato boste nekateri živčni in zadirčni. V domačem okolju boste zvečer spoznali, da je bilo negativno razmišljanje odveč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Popoldne, ko bo luna v znamenju ovna boste delovali v visoki prestavi in zlahka boste preskočili nekaj nepomembnih faktorjev, ki bi jim običajno posvetili več pozornosti. V ljubezni bo vsak namig dobrodošel.

Vas zanima: ZNAMENJA, DA JE ODNOS V STISKI ali KAKŠNA STA MOŠKI IN ŽENSKA Z ASCENDENTOM V ZNAMENJU OVNA?