Dnevni horoskop za nedeljo 5. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 5. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 5. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 5. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Nekdo, ki je za vas pomemben, bo velika uganka. Soočenja, ki prihajajo, bodo enostavna.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energije današnjega dne povečujejo pozitivne vsebine ega in potrjujejo vašo identiteto v pravi smeri. Pomembna bo čista stvarnost, saj se sanjarjenji, iluzijami, in neuresničljivimi željami ne boste ukvarjali.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes praznuje Eva Mendes: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši. Je oseba, ki je večino časa odlično motivirana, rada pa tudi uživa v trenutkih ležernosti, takrat si polni svoje baterije. Prepričana je, da s pravičnostjo uspeš. Luna v znamenju Kozoroga ji podarja hladnost, nekaj vzvišenosti in predvsem težje dojemanje čustvenih zadev. Pričakuje, da se bo vse razvilo samo, ona ni pobudnik, ampak sledilec. V razmerju ima podrejeno vlogo, vendar samo če je popolnoma zadovoljna.

Področje dela in financ ji v življenju zaradi Merkurja in Marsa v vodnem znamenju predstavlja nekaj težav, saj se ne znajde brez tuje pomoči, čeprav se trudi. Z Venero v znamenju Rib je nežna in romantična duša, ki uživa v ljubezni in doživljanju ljubezni. Potrebuje odločnega in pametnega moškega.

HOROSKOP: SE VAM ZDI ŽIVLJENJE VEČKRAT NEPOŠTENO?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Heitor Villa-Lobos, brazilski skladatelj
  • Berick Traven Torsvan, nemški pisatel
  • Don Lynn Anderson, ameriški geofizik
  • Daniel Kahneman, izraelsko-ameriški psiholog
  • Špela Pretnar, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan kot posledico velike gospodarske krize predsednik Roosevelt zapre vse banke in zamrzne finančne transakcije. Rodil se je Jacques Babinet, francoski fizik in Ivan Navratil, slovenski urednik. Rodil se je tudi angleški pevec Andrew Roy – Andy Gibb. Umrl je Hugo Chávez, venezuelski politik in Josip Visarijonovič Stalin, sovjetski diktator ter Janez Gradišnik, pisatelj, jezikoslovec in urednik.

Izid bitke je vedno znan, še preden se le-ta zgodi.

Sun Cu
Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala strast.

Čemu bi se bilo danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi se bilo smotrno izogniti globokim pogovorom.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2023 ali SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko boste odvrgli sebične želje, vas bo preplavila velika radost. Končajte notranji boj, srce in razum obrnite navzven, zadovoljstvo in blagoslovi vas čakajo skoraj na vsakem koraku.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sedaj ni čas za izpostavljanje na družinskem področju. Pomembno je, da ves zagon usmerite k reševanju situacij, ki so se v zadnjem času zgodile na ljubezenskem področju.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Temna misel krade vašo energijo, zato si nikar ne dovolite, da se razširi nad vami. Na pomoč vam bo priskočila energija lune v levu, ki vas bo prepričala, da je vse tako kot mora biti.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Navdušeni se boste podali v težje izzive v domačem krogu. Prepričani boste, da je v slogi moč, zato boste za pomoč prosili tudi ostale. Ne bodite jezni, če ne bodo vsi tako zelo navdušeni.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Situacija, ki se je odvila pred kratkim vas mami, da se podate v akcijo na čustvenem področju. Ne pustite se zavesti določeni skušnjavi, saj bi lahko bilo ogroženo vse, kar ste dolgo gradili.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V dan z luno v levu se boste podali spontani, optimistični in nasmejani. Na koncu vas čaka na vseh področjih zadovoljstvo, ki bo pomagalo k temu, da pomoč ponudite tudi drugim.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Lepša prihodnost je v vaših rokah, le zagrabiti jo morate, ter spremeniti nekaj svojih miselnih vzorcev, ki vas že dlje časa na osebnem področju intenzivno omejujejo. Proti večeru boste strastni.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Najboljši čas za razrešitev spora bo trenutek, ko boste začutili, da ste se sposobni izpostaviti in se boriti zase ter za tisto kar vam veliko pomeni. Prisluhnite svojemu srcu.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priporočljivo je, da zaradi intenzivne energije lune v levu ne poslušate svojega ega. Ni pravi čas za napredek in konkretne korake, počakajte raje, da se vzpostavi bolj skladna energija.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Notranji nemir na čustvenem področju vas bo podžigal, da uveljavite svojo voljo in naredite drastično spremembo, ki lahko nasprotno stran šokira. Na posledice se ne boste ozirali.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Izpopolnitev in boljše počutje boste našli v skupinski športni aktivnosti, ki vas bo razveselila. Vzdušje, ki ga prinaša dobra energija prijateljev vam bo v izredno pomoč.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Uživajte v obdobju sreče in se posvetite tudi tistim, ki so nekoliko osamljeni. Natančnost in učinkovitost vas bosta spodbujali k najboljšemu izkoristku notranje energije.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023 ali NE DUŠITE SVOJE PRISTNE INTIMNE ESENCE