Dnevni horoskop za nedeljo 5. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 5. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 5. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 5. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se boste najbolje počutili sami s sabo in težko vas bo prepričati v zadeve, ki vam niso pisane na kožo. Zapadete lahko v navidezni pesimizem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vztrajajte, dokler se skodelici ne ustavita v ravnovesju. Kljub Polni luni lahko ponovno vzpostavite svoje dragocene vrednote in nežno spremenite svoj odnos do njih.

horoskop
Polna luna

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Danes ob 19:28 uri nastopi Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev.

Danes praznuje Jennifer Jason: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Vodnarja, kar pomeni, da je sproščena, svobodna, odločna, pozitivno naravnana in samostojna oseba, ki se znajde v skoraj vsaki situaciji. Njene misli so prodorne, ima tudi odlične občutek za soljudi in se je pripravljena prilagoditi, če ima občutek, da je to resnično potrebno.

Luna, ki jo ima v znamenju Vodnarja je razigrana, drugačna od povprečja in zabavna. V ljubezenskih odnosih hrepeni po pozornosti in vodilni vlogi, ki ji daje dodatno samozavest. Ascendent v znamenju Dvojčkov nakazuje na razgiban, radoveden in nihajoč karakter ter prirojeno privlačnost za nasprotni spol.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2023

Kaj pravi horoskop za nedeljo 5. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Barbara Hershey, ameriška filmska igralka
  • Rok Petrovič, slovenski alpski smučar
  • Cristiano Ronaldo, portugalski nogometaš
  • Damjan Murko, slovenski pevec zabavne glasbe
  • Neymar, brazilski nogometaš

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega olimpijskega komiteta. Apollo 14 pristane na Luni. Rodila se je Charlotte Rampling, anglěska igralka in Roman Ingarden, poljski filozof. Rodila se je tudi ameriška igralka Laura Linney in ameriški glasbenik, član skupine Guns and Roses, Duff McKegan. Umrl je Franc Kolenc, slovenski pisatelj in Ciril Ličar, slovenski pianist.

Čemu se je danes zaradi vpliva Polne lune smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti prerekanju in raznim prošnjam, saj bi lahko bili zavrnjeni.

Na katera znamenja zodiaka bo imela Polna luna v ovnu največji vpliv?

V današnjem dnevu bo imela Polna luna največji vpliv na rojene v znamenju ovna, raka in strelca.

Preberite tudi: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 ali ASTRO PROFIL ZNANIH: PIA GAVRIČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vam bo z nasmeškom kljub vplivu Polne lune, ki prinaša zmedo pospešil srčni utrip. Spoznali boste, da ste nekje dobrodošli, čeprav ste si v zadnjem času glede tega belili glavo s črnimi mislimi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste imeli dovolj časa in moči za vse, kar ste nameravali. Prišli boste do točke, ko ni več poti nazaj. Naredite tako, da nihče ne bo oškodovan, ter imejte v mislih, da vas jezi tudi vpliv Polne lune.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj kočljivega se bo odvilo v drugačnih okoliščinah, kot ste upali. Stvari so se spremenile, ko niste imeli časa za razmišljanje. Pričakujte z energijo Polne lune, da vse skupaj ne bo enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznali si boste, da ima vsaka zadeva več plati in odtenkov. Nikar ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti sami. Vprašajte se, katera je najbolj razumna rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Premislite, zakaj se obremenjujete zaradi stvari, ki niso nujne. V prostem času uživajte ob glasbi in druženjih z izbranimi. Doma bo še nekaj situacij, ki bodo od vas zahtevale, da jih umirite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi vpliva Polne lune se bo zgodil neprijeten zastoj. Krivo bo tudi to, da ste preobremenjeni in utrujeni, kar se lahko odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite, da ne bi zaradi zmedenosti, ki jo prebuja Polna luna pozabili na nekaj pomembnega. Zakaj ne bi enkrat za spremembo odšli v naravo in se popolnoma prepustili njeni veličini.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začeli se boste zavedati, da preveč omahujete in ne delate vsega pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate in sicer s simpatično obljubo, na katero ste malce pozabili, nasprotna stran pa čaka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj se vam bo posrečilo, če si boste dovolj prizadevali, le tako boste rešili nesporazum z osebo, ki vam veliko pomeni. Sklenili boste nekaj pomembnega tudi glede osebnih odnosov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spremljali boste nekaj, kar vas zaradi čudnih občutkov, ki jih prebuja Polna luna ne bo navdušilo. Pomirilo vas bo dejstvo, da v zoprni situaciji v bistvu niste direktno udeleženi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, saj zaradi Polne lune enostavno ne boste naravnani kot isti, ki vas obkrožajo. Na nekoga vplivate bolj intenzivno, kot si predstavljate, vendar te prednosti nikar ne izkoriščajte.

IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA VODNAR
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vas bo razjezilo. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite in se ne smilite sami sebi. Z zamudo boste dobili kar nekaj odgovorov, zato se vam obrestuje potrpežljivost.

Vas zanima: SONČNE IN SENČNE PLATI AFIRMACIJ ali BREZBRIŽNOST IN IZOGIBANJE SOOČENJU