Dnevni horoskop za nedeljo 4. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 4. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 4. februarja 2024

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 4. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lažje boste razrešili nekaj, kar vas bremeni že dlje časa. Počutili se boste zadovoljno ter popolnoma osvobojeno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte se zavedati svojih pozitivnih lastnosti in sposobnosti, saj boste na ta način uspešno kljubovali tistim, ki vam ne zaupajo.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev.

Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

KITAJSKI HOROSKOP 2024: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Kaj pravi horoskop za nedeljo 4. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Rosa Parks, ameriška borka za človekove pravice
  • Jakob Savinšek, slovenski kipar, risar
  • Alice Cooper, ameriški rock pevec
  • Žiga Turk, slovenski informatik, politik in kolumnist
  • Pirmin Zurbriggen, švicarski alpski smučar

Na današnji dan je bilo odprtje Bloudkove skakalnice v Planici. George Washington je bil izvoljen za prvega predsednika ZDA. Mark Zuckerberg je ustanovil novo družbeno spletno omrežje, ki je kmalu zaslovelo pod imenom Facebook. Rodil se je Arrigo Boito, italijanski pesnik, skladatelj, pisatelj in Josip Macarol, slovenski slikar. Rodi se tudi gledališki in filmski igralec Bert Sotlar. Umrl je Janez Bitenc, slovenski skladatelj, pedagog in Marko Pohlin, slovenski pisatelj.

Samo en kotiček vesolja lahko zagotovo izboljšate. To ste vi sami.

Aldous Huxley
Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KATERO ASTRO ZNAMENJE JE NAJBOLJ IN KATERO NAJMANJ ISKRENO? ali KATERIM ASTRO ZNAMENJEM BI SE MORALI IZOGNITI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav ste bili prepričani, da bo nekdo takoj razumel, v kakšno smer se vrtijo vaše misli in kaj v resnici pričakujete od določene situacije, ki se še ni razvila, vse skupaj ne bo ravno tako.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počutje bo kljub optimistično naravnani energiji lune v strelcu spremenljivo, izgubili se boste na razpotju, ter se kjerkoli se boste znašli nagibali k rahlo nevarnim skrajnostim.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po pozitivnem odgovoru, ki prihaja naključno, boste dobili pravi zagon in se z veseljem podali novim dogodkom naproti. Presenečani boste, da vas nekdo pozna veliko bolj, kot si mislite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo strelca, ki prebuja razposajenost boste končno pokazali, kaj si želite, čeprav še vedno na svoj nežen način. V ljubezenskih zadevah se boste tokrat zelo dobro znašli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ugriznite se, ko boste želeli nekoga ogovarjati v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. Postavljeni boste pred neprijetno preizkušnjo, prav tako boste naleteli na kritike glede pomembne odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Potrudili se boste, da boste dan preživeli čim bolj razigrano. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti in stvareh, ki jih ne želite deliti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav bo dogajanje pestro, boste imeli občutek, da si morate vzeti čas samo zase, ter se poglobiti v situacije na področju čustev, ki vas že nekaj časa podtalno obremenjujejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v strelcu se prebuja veliko dogajanja na družabnem področju. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi iskreno soočati, zato o njih spregovorite na glas.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se na srčno željo, ki bo vedno bolj intenzivna. Pred vami je dan v katerem vam bodo tisti, ki so vam blizu z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Področje čustev bo z vplivom lune v strelcu, ki prebuja navihanost obarvano tako kot si boste zamislili. Ne obsojajte tistih, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko prišli na slab glas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker boste imeli dobrega pomočnika vam ne bo dolgčas. Nič se vam ne more zalomiti, pričakujte z luno v znamenju strelca odlične priložnosti, ki bodo vključevale tudi hitre odločitve.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Priznali si boste, da vas kritična naravnanost ne osrečuje, zato boste prijazno skušali popraviti nekaj, pri čemer ste pred kratkim odreagirali nesramno in pustili zelo slab vtis.

Vas zanima: POTI, KI VODIJO IZ MALODUŠJA ali HOROSKOP: LEPOTNI RITUALI IN NAMIGI