Dnevni horoskop za nedeljo 31. marca 2024

Dnevni horoskop za nedeljo 31. marca 2024
Dnevni horoskop za nedeljo 31. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 31. marca 2024

Predviden čas branja : 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 31. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Velika noč. Pomembno je, da se lahko imate lepo ter da se povežete z drugimi. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Tudi nemogoče stvari lahko sedaj brez težav dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

ALI ZNATE ŽIVETI BREZ OKLEPA?

Danes praznuje Ewan McGregor: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 8. Hiši Ovna, zato je odločen, ambiciozen in vedno pripravljen na boj, tudi če ni popolnoma prepričan vase. Luna v Dvojčkih mu daje razpršenost v komunikaciji in ljubezenskih odnosih, zato globoki pogovori niso njegova najljubša izbira. Je iskren in zelo pošten, kar vsekakor pričakuje tudi od drugih. Ko se mu nekdo zameri, težko oprosti.

Merkurjem v znamenju Ovna je njegova komunikacija prodorna in hkrati premišljena. Jupiter v Strelcu pa je tisti, ki mu v življenje prinaša radost, zadovoljstvo ter srečno roko pri poslovnih in finančnih podvigih, čeprav materialni svet zanj ni ravno na prvem mestu.

TVOJ ČAS JE OMEJEN, ZATO GA NE ZAPRAVLJAJ S TEM, DA ŽIVIŠ ŽIVLJENJE NEKOGA DRUGEGA.

Steve Jobs

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Adriaan van Maanen, nizozemsko-ameriški astronom
  • Octavio Paz, mehiški pesnik, pisatelj
  • Richard Kiley, ameriški igralec in pevec
  • John Robert Fowles, angleški pisatelj
  • Richard Chamberlain, ameriški igralec in pevec

Na današnji dan ameriški Kongres potrdi Marshallov načrt za obnovo Evrope. Razpuščen je bil Varšavski pakt. V Parizu so slovesno odprli Eifflov stolp tudi za obiskovalce. Rodil se je Nikolaj Vasiljevič Gogolj, ruski pisatelj, dramatik in Franz Joseph Haydn, avstrijski skladatelj. Rodil se je tudi škotski glasbenik, član skupine AC/DC, Angus Young. Umrla je Selena, ameriška pevka in Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik.

Katera astro znamenja se boste z vsem srcem posvetila družinskim odnosom?

Družinskim odnosom se boste z esejem prepustili ovni, raki in ribe.

Katera znamenja zodiaka boste brez slabe vesti uživala v dobri hrani?

V dobri hrani boste brez slabe vesti uživali biki in kozorogi.

Preberite tudi: LESTVICA ASTRO ZNAMENJ OD NAJBOLJ DO NAJMANJ ISKRENEGA ali ZASLEPLJENOST VODI V RAZOČARANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trenutki v katerih boste obdani z bližnjimi, vam bodo prinesli dobro voljo in veliko boljše razpoloženje. Če si želite korenitih sprememb, se vprašajte, ali ste si jih resnično zaslužili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekateri se boste morali odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagoditi, vendar bo dan z luno v strelcu kljub temu vzpodbuden in obdan z dobro energijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihajajo močne emocije, ki bodo zahtevale hitre odločitve, vendar sami ne boste želeli ničesar narediti na silo. Intuicija vam bo prišepnila, da ni pravi čas za drastične spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogajanje v domačem okolju bo delovalo zelo obetavno, vendar ne boste dobili komplimenta, če boste samo stali ob strani. Nikar si ne dovolite, da nekdo preveč vpliva na vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najlepše vam bo v družbi, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa praktično opravilo v domačem okolju, kjer bodo vsi z energijo lune v znamenju strelca izredno klepetavi in razigrani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Soočite se čim prej z dejstvom, da ne morete imeti vsega, po čemer hrepenite. Čutili boste, da vas preteklost zopet malce obremenjuje. Veliko boste premišljevali o tem, kako se ji izogniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo, ki ga boste po dolgem času srečali, si vas bo drznil opomniti da ste se zelo spremenili na osebnostnem področju. Priporočljivo je, da razmislite ter počasi naredite nekaj zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sprehodi v naravi vam bodo koristili, prav tako ne pozabite bolj nežno negovati svojega notranjega otroka. Iskali boste nekoga, ki bi vam lahko ponudil več odgovorov na vaša vprašanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Neiskrenost nekoga, ki bo ves čas spraševal o zadevah, ki jih nikakor ne mislite izdati vas lahko spravi ob živce ter izzove kakšno sarkastično frazo, s katero se boste želeli zaščititi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte kljub luni v strelcu, ki prebuja radovednost ostati zvesti in odločni in lažje vam bo. Ustavite se za trenutek in razmislite o kočljivih stvareh, ki ves čas napadajo vaše misli.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Priznajte v družinskem krogu svojo napako in poskrbite da se bodo sprte energije zakrpale. Veliko huje bo, če boste molčali vse do trenutka, ko vas bodo razkrinkali drugi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaupajte vase, saj vam bo le tako uspelo urediti razmere v družinskem krogu, ki so že nekaj časa v nenavadnih vibracijah. Nekdo bo potreboval več miru zase, zato vas bo morda zavrnil.

Vas zanima: VAS ZANIMA NEUSTAVLJIVA PRIVLAČNOST, ZAPISANA V ASTROLOŠKI NATALNI KARTI? ali NAVDIH NAVDUŠENJE JE SKRIVNOST VITALNOSTI