Dnevni horoskop za nedeljo 31. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 31. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 31. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 31. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav vam majhne malenkosti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste s svojo pripravljenostjo z veseljem pomagali drugim.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pričakujte resnost ter manjšo distanco v intimnih odnosih. Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči.

vpliv
Luna v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Vezani smo na ocean. Kadar gremo na morje, morda jadrati, morda le opazovati – gremo nazaj tja, od koder smo prišli.

John F. Kennedy

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Samo Fakin, slovenski zdravnik in politik

Joanne Kathleen Rowling, britanska pisateljica

Manca Ogorevc, slovenska igralka

Jevgenij Malkin, ruski hokejist

Tadej Mazej, slovenski rokometaš

Na današnji dan z namernim strmoglavljenjem plovila Lunar Prospector na površje Lune NASA konča njegovo iskanje zamrznjene vode na Lunini površini. NASA objavi slovito fotografijo »obraza na Marsu«, ki jo posname Viking 1. astronavti z odprave Apollo 15 se kot prvi popeljejo po Luni z vozilom. Italija prizna slovensko nasledstvo Osimskih sporazumov. Z odprtjem prekopa Maina – Donava omogočen ladijski promet med Severnim in Črnim morjem. Rodil se je Rado Murnik, slovenski pisatelj in Gustav Šilih, slovenski pisatelj. Umrl je Denis Diderot, francoski pisatelj, filozof in Luka Čeč, slovenski jamar.

Kaj vas bo danes najbolj zanimalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj zanimalo področje zdravja.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč kritična?

Preveč kritični boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ČUSTVA SO ODZIV TELESA NA VAŠ UM in NAJ VAS PREKOMERNO DELO NE POSRKA VASE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se zaradi kritične energije lune v devici ne razburjajte preveč glede malenkosti in popazite na svoje besede. Ne dovolite, da bi vas premagala boleča čustva, ki silijo na plano.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začutili boste notranje zadovoljstvo, ker ste končno obrnili novi list in se odločili za taktiko, ki je veliko bolj ustrezna. Luna v devici vas usmerja k nekoliko bolj zdravemu prehranjevanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čeprav ste v preteklem obdobju zrušili navidezni most, ki vas je z nekom povezoval, si boste ponovno zaželeli bližine, pripravljeni se boste tudi soočiti. Lažje bo, če priznate svoje napake.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne delajte ničesar na silo. To ni v vaši naravi in prej ali slej bi se izkazalo, da ste storili napako, zato previdno izbirajte prioritete. Družinsko okolje bo prijeten vir navdiha in harmonije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z nekom se boste morda sporekli, vendar boste spoznali, da je bilo vse skupaj potrebno, da se zadeve čim prej razčistijo. Z energijo lune v devici ne boste najbolj spontani in sproščeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Osredotočeni boste na nekaj, kar vam je v tem trenutku najpomembnejše. Ljubezen je prav tako blizu, zato ji dovolite, da se čim prej potopite v njene prijetne in hkrati strastne energije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ocenite in analizirajte možnosti, preden se nečesa pomembnega lotite. Nesmiselno bi bilo izgubljati čas za morebitno misijo nemogoče, saj ga lahko porabite na več pametnejših načinov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaman čakate na prijetno povabilo, naslednji korak je vendarle vaš. Ljubezenske vibracije bodo odvisne od tega, koliko ste pripravljeni vložiti v vse skupaj. Lažje vam bo, če si priznate resnico.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub težki energiji lune v devici se boste z veseljem prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo vse skupaj prineslo. Slabim možnostim se boste znali izogniti, kar vas pomirja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znašli se boste sredi intenzivnega dogajanja v domačem krogu, kar vas lahko obremeni. Ne izgubljajte časa z analizami, hitro naredite zaključek in čim prej pojdite z dvignjeno glavo dalje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste nečesa, kar bi vas lahko potolažilo in pomirilo. Ne razmišljajte predolgo, saj je srčna priložnost tako rekoč na dlani. Spoznali boste svoje prednosti, ki vas bodo prijetno presenetile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Smotrno bi bilo, da naredite nekaj koristnega za svoje telo. Nadaljujte tako tudi v prihodnjem obdobju, saj prihajajo rezultati, ki vam bodo zarisali iskren nasmešek na vaše ustnice.

Vas zanima: KAKO POPESTRITI POLETNE DNI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?