Dnevni horoskop za nedeljo 30. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 30. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 30. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 30. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmednarodni dan močvirij. Iz duše bodo danes prihajale čudovite stvari, ki iz razuma ne morejo priti, ker jih tam preprosto ni. To pa so ljubezen, notranji mir in modrost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Potrpežljivost je ena najlepših vrlin. Vendar nihče ni ves čas nepotrpežljiv in vedenje ni vedno idealno, zato si danes dovolite biti takšni kot si želite biti!

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 05:44 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti in označuje začetek zime. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Predstavlja naravni cikel semena, zamrznjenega v zemlji. Življenjska energija je skrčena v središču teme, pred veličastnim izbruhom.

Nagibajo se k neugnanemu, napetemu delu, pri tem pa so zelo vztrajni.

Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd. V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja. Poudarek je na poslovnem področju, pogovori se vrtijo okrog politike in gospodarstva. V teh dneh bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti.

Danes praznuje Jamie Pressly: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v X. hiši Leva, zato je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Ogromno ji pomenita čast in videz, ter si privošči le najboljše, vendar pa jo označujeta tudi pretiran ponos in samovšečnost. Luna, ki jo ima v drugi dekadi Vodnarja, nakazuje na nenavadno in nepredvidljivo osebo, ki ceni neodvisnost in se hitro počuti utesnjeno, ni pa preveč romantična duša in je bolj razpršenega duha.

Zaradi ascendenta v znamenju Tehtnice, ima izrazit smisel za razvijanje prijetnih odnosov z drugimi ljudmi. Njen nastop je vedno umirjen in šarmanten. Skrbno pazi na svoj zunanji videz in se rada oblači po najnovejši modi. Nikoli pa s svojim videzom ne izstopa, vedno je elegantna in oblečena v umirjene barve. V življenju je velik oportunist in velikokrat na račun zunanjega miru zatira svoje želje in ambicije.

Danes praznuje Lisa Kudrow: Astro profil

Tipična Levinja, ki uživa v svojem življenju in svoji lepoti. Je zelo ustrežljiva, prijazna in prilagodljiva. Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Strelca, kar nakazuje, da je svobodna in sproščena v ljubezenskih odnosih. Kompliciranja in pretiranega perfekcionizma enostavno ne prenese. Je zelo direktna in neposredna, ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hočejo opraviti z vsem.

Merkur in Venera sta se ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Dvojčkov. Je klepetave narave, vendar o svojih skrivnostih ne razlaga širnemu svetu. Prepričana je, da se v življenju sama najbolje znajde, zato včasih zavrača nasvete.

Bogastvo, ki ga dosežem, prihaja iz narave, izvira mojega navdiha.

Claude Monet

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Paul Anka, kanadski pevec
  • Metod Benedik, slovenski teolog in zgodovinar
  • Arnold Schwarzenegger, avstrijsko-ameriški filmski igralec, politik
  • Kate Bush, britanska pevka
  • Nicky Hayden, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija postane članica Svetovne trgovinske organizacije. Apollo 15 pristane na Luni. Ameriški predsednik Lyndon Baines Johnson podpiše zakon o socialni varnosti, ki med drugim ustanovi Medicare in Medicaid. Odkrit je bil otok Malden, ki danes pripada Kiribatom. Ustanovljeno mesto Baltimore v Marylandu. Rodil se je Henry Ford, ameriški industrialec in Fran Ilešič, slovenski literarni zgodovinar. Umrl je Ivan Zorec, slovenski pisatelj in Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser.

Kakšno počutje se bo prepletalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz svobodnega razmišljanja v bolj umirjeno delovanje.

Katera znamenja zodiaka boste imela manj razumevanja za potrebe in želje drugih?

Najmanj razumevanja za potrebe in želje drugih boste imeli rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBOSUMJE IN PREVARA, STRUP ZA PARTNERSTVO in ODNOS MED STARŠI IN OTROKI JE TUDI LAHKO PARTNERSTVO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste povezali z noto samodiscipline se boste lahko uspešno spopadali z izzivi v domačem krogu. Počutje bo zelo stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim notranjim vzgibom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v kozorogu, ki prebuja misel o delu in denarju si boste vzeli nekaj časa samo zase, za sproščanje. Pojdite na kolo za zdravo telo, plavajte, šport vas bo zagotovo pozitivno motiviral.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Radi bi doživeli nekaj povsem novega, zato vas ne bo strah glede potovanja ali srečanja, ki se vam obeta. Hrepeneli boste po tem, da najdete nekaj vznemirljivega, s čimer bi pozabili na vsakodnevne težave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislili si boste glede določene zadeve, a pazite, da nekaj, kar je sporno ne bo trajalo v nedogled. Izredno boste radovedni, kako se bo izteklo določeno pomembno srečanje, ki ga načrtujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Opustili boste zadevo, za katero tako in tako niste čutili prevelikega navdušenja. Izkazali pa se boste pri vsem, kar zahteva veliko izvirnosti in spretnosti. Knjiga z zanimivo tematiko bo prava izbira.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Diplomatski način delovanja vas bo v vseh spornih situacijah počasi popeljal na višji nivo. Tudi če ne morete dokončati vseh obveznosti, ki ste jih pustili za seboj se ne obremenjujte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prenehajte se obremenjevati z napačnimi odločitvami, ki so za vami, raje se neobremenjeno razveselite s prijatelji. Ljubezenske zvezde vam v kolikor boste znali razumeti, obljubljajo več optimizma.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nič se ne bo zgodilo, če boste le čakali v nedogled. Prebujajo se razni dvomi, na ljubezenskem področju pa ljubosumje, ki ga boste znali spretno prikriti ter se nad vsem skupaj zamisliti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobra volja bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Uživali boste kot že dolgo ne, saj boste kljub luni v znamenju kozoroga, ki ni najbolj pozitivno naravnana sproščeni in dovzetni za razigrane podvige.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Želite si več počitka, a ne morete se popolnoma sprostiti, ker vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo. Potrebno se bo vprašati ali je vse skupaj sploh vredno vašega zanimanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V svojem stanovanju naredite čistko, da se ne boste več počutili tako nasičeno. Takoj boste boljše volje in bolj stabilni. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam ne gre od rok tako, kot ste pričakovali. Nikakor ne morete iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam ponuja, vam trenutno ne zadostuje. Počasi se pomaknite v cono miru, lažje vam bo.

Vas zanima: VANJA JE IZVEDELA OD MAME KRUTO RESNICO, NE VE KAKO NAPREJ in SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU LEVA