Dnevni horoskop za nedeljo 3. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 3. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. decembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 3. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan invalidov. Soočite se sedaj z nalogami, za katere v preteklem obdobju nikakor niste našli pravih prijemov ali rešitev. Na področju čustev se boste najbolj razveselili kakšnega prijetnega iskrenega komplimenta.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izpostavljeno bo hrepenenje po pomembni vlogi. Počutje bo optimistično naravnano, izžarevali boste moč, dostojanstvo in pozitivno energijo, ki se bo prepletala tudi v odnosih.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Danes praznuje Julianne Moore: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Strelca je vedno optimistično naravnano, tako kot ona sama. Nič ji ni težko, vedno se v življenju znajde in ne prenese kompliciranja pretirane in analitičnosti. Uživa v spontanih odločitvah in svobodi. Luna v znamenju Dvojčkov je prodorna, komunikativna in ji vliva razigranost, s katero je v družbi zelo zaželena. Mars v znamenju Raka skrbi, da se ne vda prehitro, saj želi preveriti vse drobne malenkosti in biti o vsaki zadevi popolnoma prepričana. Družina ji ogromno pomeni in brez njene podpore težko funkcionira.

Venera v znamenju Kozoroga ji nagaja v odnosih z moškimi, saj se boji popolnoma prepustiti se in zares uživati. Ker se njen Saturn nahaja v znamenju Kozoroga, ji življenje prinaša ogromno omejitev, ki pa jih je s svojo močjo in borbenostjo sposobna premostiti.

Luna sije, kladvo bije trudne, pozne ure že; préd neznane srčne rane meni spati ne pusté.

France Prešeren

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • France Prešeren, slovenski pesnik
  • Fran Miličinski, slovenski pisatelj
  • Janez Škof, slovenski igralec, harmonikar in pevec
  • Janez Bončina – Benč, slovenski skladatelj, kitarist in pevec
  • Nika Zorjan, slovenska pevka

Na današnji dan je bila ustanovljena Univerza v Ljubljani, prvo predavanje slavista Frana Ramovša. Rodil se je Igor Lukšič, slovenski politolog in politik in Marjana Lipovšek, slovenska koncertna in operna pevka. Umrl je Andrej Otona Župančič, slovenski antropolog, akademik in Mirko Kunčič, slovenski mladinski pesnik in pisatelj.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko prilagajala?

Danes se boste težje prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2023 ali SAMI SE ODLOČITE, KAJ ZA VAS POMENI USPEH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Realnost glede družinskih odnosov ni takšna, kot ste do sedaj zaznavali, zato stvari, ki so sporne narave vzemite v svoje roke in sami presodite, omilite ali rešite situacijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V težki situaciji, ki se ji bodo drugi izmikali, boste z energijo lune v znamenju leva neverjetno spretni. Povežite se čim prej z nekom, ki vam lahko dolgoročno odpre nova obzorja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zmotilo vas bo, da določeni ljudje ne cenijo dovolj vaših prizadevanj. Povežite se le s tistimi, ki jim lahko zaupate. Nove ljubezenske zgodbe še ne bo na spregled, zato boste nepotrpežljivi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite strpnejši do nekoga, ki vam bo celo dokazal, da nimate prav. Vse bo zelo kmalu jasno, tudi brez dolgega pojasnjevanja. Vsaj na ljubezenskem področju ne bo razlogov za skrbi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Privlačilo vas bo resno in zbrano umsko delo, zato se posvetite učenju ali drugemu izobraževanju. Polni boste ustvarjalne energije, zato nikar ne dovolite, da bi jo zapravili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede vprašanja, ki vam povzroča zmedo. Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite zaradi določenih zadev. Novo spoznanje bo odločilno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč se boste zatopili v pogovor o pomembni zadevi, tako zelo, da boste pozabili na pomemben dogovor. Začnite vse skupaj reševati s tem, da boste bolj pozorno prisluhnili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki ni več aktualna. Po nepričakovanem sporočilu boste začutili, da nekdo do vas ni iskren. Včasih si morate vzeti več časa, da bi se pravilno odločili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav ste nagnjeni k pustolovščinam, si boste zaželeli umirjeno delovanje in občutek, da vas obdajajo ljubeče energije. Čakanje, ki ne vodi nikamor, bo tokrat najslabša izbira.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskusite z energijo lune v levu uravnovesiti svoja pričakovanja. Obeta se zanimiv dan, v katerem bo več časa za razprave, ter tudi za razigrane dogodivščine v dobri družbi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav vas je strah razmišljati o spremembah, bodo s strani drugih ves čas prisotni razni predlogi, ki se bodo tesno dotikali vašega delovanja. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo opozoril, da žal zahtevate preveč, sami pa se umikate in čakate. Potrudite se premagati občutek negotovosti. Radi bi se bojevali proti rutini, toda ni vam jasno, kje bi začeli.

Vas zanima: KO SE POJAVI ZATIŠJE V PARTNERSKIH ODNOSIH ali OBLIKE V KATERIH SE IZRAŽA JEZA