Dnevni horoskop za nedeljo 29. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 29. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 29. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 29. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko boste razmišljali, se poglabljali ter skušali dojeti, zakaj so se določene stvari v zadnjem obdobju sploh zgodile in kakšna je njihova teža.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dobili boste občutek, da bi morali nekomu nekaj lepega podariti, sledite mu. Ustavite se le tam kjer je resnično vredno.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Bodi dober in radodaren brez pričakovanj o nagradi, in se pomiri z dejstvom, da bo dobrota našla svojo pot nazaj do tebe.

Princesa Diana

Kaj pravi horoskop za nedeljo 29. januarja 2023?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • France Onič, slovenski pesnik
  • Bianca Maria Piccinino, italijanska novinarka
  • Oprah Gail Winfrey, ameriška TV voditeljica
  • Tomaž Svete, slovenski skladatelj in dirigent
  • Josip Iličić, slovenski nogometaš in reprezentant

Na današnji dan se v Jesenicah odigra prva uradna tekma hokejskega kluba Jesenice. Slovenija ratificira Lizbonsko pogodbo. Rodil se je Romain Rolland, francoski pisatelj, nobelovec in Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik. Prav tako se je rodil ameriški igralec Tom Selleck. Umrl je Robert Frost, ameriški pesnik in češki skladatelj Karel Svoboda, avtor glasbe za risano serijo Čebelica Maja.

Kaj je tisto, kar je danes smotrno narediti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je zaradi nežne energije smotrno prepustiti čustvenim vibracijam.

Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite več: KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA ali HOROSKOP: BOSTE IMELI V 2023 PODREJENO ALI NADREJENO VLOGO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan boste preživeli tam, kjer ne bo manjkalo smeha, saj ste siti neprestanega razčiščevanja in negativnih informacij, ki prihajajo iz vseh strani. Spodbujali boste tudi druge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dodatno potrditev na področju čustev vam prinaša situacija, ki bo zaradi lune v vašem znamenju še bolj sladka in privlačna. Dišale vam bodo dobre jedi, z veseljem boste zavihteli kuhalnico.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj se bo najprej za trenutek zaostrilo, nato se bo vse razpletlo. Nikar ne bodite prepričani da ste v vsem najboljši, saj vas lahko nekdo od prijateljev opozori, da ste preveč samovšečni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaupanje vam bo prineslo tisto, kar v določenem trenutku potrebujete, tisto po čemer že dlje časa hrepenite. Veliko lepega se vam obeta zvečer, ko boste končno odvrgli vsa bremena.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse, česar se boste spomnili, bo navdihnilo tudi tiste ki vas obdajajo, zato boste tokrat pravi vir navdiha in dobre volje. Pohvale bodo deževale iz vseh strani, prav prijetno vam bo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Namesto da se z nekom neprestano besedno zapletate in vztrajate da imate prav, pokažite več prilagodljivosti ter dobre volje, s katero boste vse rešili tako kot si želite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spremembe vas tokrat ne bodo zanimale, saj vas bo luna v biku usmerjala v vse kar je poznano. Bodite previdni, če z nekom od domačih že nekaj časa ne najdete skupnega jezika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogumno se podajte v skrite kotičke in okusite zadovoljstvo s strastnimi podvigi. Najboljše možne rešitve glede zelo pomembne zadeve bodo prišle, ko boste skoraj obupali nad vsem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V sproščenem krogu prijateljev bodo na dan prišle zanimive opazke, ki vas bodo presenetile v pozitivni smeri. Niste si mislili, da nekomu resnično toliko pomenite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse tisto, kar diši po novostih vas bo zaradi energije lune v biku, ki je z vami kompatibilna odbijalo. Ljubezen bo tista, ki bo polepšala trenutke in vas zavihtela v območje sreče.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v biku se boste na področju čustev znašli v čudnem položaju. Nekaj, povezano z družino, bo tokrat na vašo srečo vsaj za odtenek drugače, bolj sprejemljivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj, kar bo negotovo naj vas ne vznemiri preveč, čeprav vas že nekaj časa spremlja občutek, da niste najbolj zadovoljni. Ne bi smeli dovoliti, da na vas pade večje breme.

Vas zanima: SONČEVI IN LUNINI MRKI V 2023, ČAS ZA SPREMEMBE ali POGOVOR, RAZPRAVLJANJE IN RAZJASNITEV