Dnevni horoskop za nedeljo 28. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 28. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 28. januarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 28. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z motivacijo in vztrajnostjo boste daleč prišli, zato nikar ne obupajte in se ne ustavljajte na sredini. Čeprav vas bodo ves čas motili, boste znali ostati zbrani ter osredotočeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse imate v svojih rokah, le na pravi način se morate lotiti vsega skupaj.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost. Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Mir pride od znotraj, ne iščite ga zunaj.

Buda

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Nicolas Sarkozy, francoski predsednik
  • Jernej Kuntner, slovenski gledališki in televizijski igralec
  • Gianluigi Buffon, italijanski nogometaš
  • Jasmin Handanovič, slovenski nogometaš
  • Elijah Wood, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je Slovenija ratificirala pristopno pogodbo k Evropski uniji. Posneta je bila pesem We are the world, katere izkupiček je bil namenjen za pomoč Afriki. Rodil se je Jackson Pollock, ameriški slikar in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Rodila se je tudi Athina Onassis, hči Christine Onassis in dedinja imperija Aristotela “Arija” Onassisa. Umrla je Astrid Lindgren, švedska pisateljica in Aleš Debeljak, slovenski pesnik.

Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da se obkrožite z mirom in lepim okoljem.

Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

V današnjem dnevu se boste težko iztrgali iz obremenilnih energij rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2024 ali NAJBOLJŠI LJUBIMCI ZODIAKA SO MOŠKI, ROJENI V…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaustavite se tam, kjer vas bo nekaj zelo zanimalo, ostale zadeve, ki trenutno niso ključnega pomena, boste znali za nekaj časa potisniti na stran. Večer prinaša razbremenitev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skozi dan bo z energijo lune v devici vse urejeno, srce bo hrepenelo po ljubezni in prijetnih dogodivščinah. Dajali boste zanimive pobude, skušali boste razumeti in predvsem prisluhniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mikalo vas bo, da naredite manjšo neumnost, kateri se boste vsi skupaj nasmejali. Pripravite se na zabaven in prijeten dan, v katerem vam ne bo vseeno, kako se počutijo bližnji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skrivna misel, ki jo že dolgo gojite vas bo presenetila s svojo intenzivnostjo, saj bo želela na plano. Prišli boste do točke, ko vam bo kristalno jasno komu prisluhniti in verjeti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Svarili so vas, da bo nekaj težavno, vendar temu niste posvečali dovolj pozornosti. Lažje vam bo, če boste zraven prisluhnili glasbi in v delu, namesto da bi se pritoževali uživali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težje kot običajno se boste v domačem okolju odtrgali od dela, saj vas bo zaradi lune v vašem znamenju ves čas sledil zoprn občutek, da nečesa niste naredili tako kot bi morali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobro veste kaj je tisto, kar bi morali na področju čustev storiti, vendar še vedno oklevate in ne zberete dovolj poguma, da bi sami sebi olajšali situacije, ki so naporne.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene ideje se bodo zaradi notranje napetosti razpršile. Potrudite se, da vas ena izmed njih ostane v vaši bližini. Udejanjite jo in si ne dovolite, da vas nekdo zopet prehiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zakaj bi samo čakali, če se bo kdo slučajno spomnil na vas. Ko boste pogumno poklicali, boste zelo zadovoljni z odzivom, ki bo sicer kratek, vendar zelo simpatičen in navdihujoč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poglobili se boste v pomemben del svojega doživljanja. Zamislili se boste nad nekom, ki se vztrajno trudi, da se vam približa vendar ne z iskrenimi nameni. Povejte kar vas muči na glas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morda je čas, da spremenite svojo taktiko in se bolj odločno približate svojim željam. Razširite svoja razmišljanja o strasti tudi na področja, s katerimi ne boste zadovoljili le svojega telesa.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spraševali se boste, ali je sploh še kdo v vaši bližini iskren, saj ste pred kratki zopet doživeli veliko razočaranje. Skušali boste osebnostno napredovati, vendar ne bo najbolj enostavno.

Vas zanima: SE PREVEČ RAZDAJATE IN POZABLJATE NASE? ali SPOZNAJTE SVOJO OSEBNOST