Dnevni horoskop za nedeljo 27. avgusta 2023

Horoskop
unsplash.com

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 27. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi morebitnih posledic, ki jih prinaša osebno vpletanje, danes situacija ne bo takšna, kot ste si jo zamislili.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu boste z verižnimi reakcijami iskali notranje bližnjice v smeri, da se znebite določenih obremenitev.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven. Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Mati Terezija

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mati Terezija, albansko redovnica, svetnica
  • Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog
  • Nikola Pilić, hrvaški tenisač in trener
  • Barbara Bach, ameriška filmska igralka, fotomodel
  • Gerhard Berger, avstrijski dirkač formule 1

Na današnji dan v požaru zgori Ostankinski stolp v Moskvi. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 2 proti Veneri. ZDA sprejmejo zakon o obvezni vojaški službi. Francija, ZDA, Nemčija, Velika Britanija, Italija, Poljska, Češkoslovaška, Belgija in Japonska v Parizu podpišejo Briand-Kelloggov pakt. Izbruh indonezijskega vulkana Krakatau. Rodil se je Julij Betetto, slovenski basist in Georg Wilhelm Friedrich Hegel, nemški filozof. Umrl je Le Corbusier, švicarsko-francoski arhitekt in Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar.

Vsakič, ko se komu nasmehneš, je to dejanje ljubezni, prelepa stvar, dar drugi osebi.

Mati Terezija
Kako se boste danes soočali s težavami?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste s težavami soočali s pomočjo resnega pristopa.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj zadržana?

Najbolj zadržani boste biki, raki in device.

Preberite tudi: BODITE DOVZETNI, ODPRTI IN RAZUMNI in KAKO SE MOŠKI ODZOVEJO, ČE JIH SOOČIMO Z NJIHOVIM VEDENJEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijatelji vam bodo izkazali vso svojo ljubezen in čas je, da tudi vi naredite tako. Spontano se vam bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi boste izbirali ter si naredili dober načrt.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste želeli, da bi se vse odvijalo po vaše, to ne bo neizvedljivo. Posledic sicer ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi nekaj pomembnega čim prej končali. V ljubezni bo prisotne več strasti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri vas doma bo zelo veselo, pričakujte veliko smeha in predvsem iskrenih in odprtih pogovorov. Med drugim boste končno lahko nekomu, ki vas je razočaral ponovno zaupali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse boste počeli po pravilih in vsakomur povedali kar si mislite. Pomemben družinski pogovor boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. Skušajte prebuditi več nežnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nima smisla, da na nekoga, ki si želi le da mu pomagate valite vso svojo slabo voljo, povezano z drugimi zadevami. Tokrat se boste lažje odločali. Razveselil vas bo nekdo, ki vas bo nepričakovano presenetil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne potrebujete tega, da se vam posvečajo, morda le kakšno spodbudno besedo. Zelo možno je, da se boste zapletli v besedni dvoboj, tudi če nekdo ne bo mislil nič slabega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največ zadovoljstva boste našli v čiščenju in pospravljanju. Energičnost in dobro voljo boste kazali na vsakem koraku, tudi takrat, ko vas bodo opozorili da ste si morda naložili preveč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v kozorogu pazite na svojo občutljivost, saj ne boste tako pogumni kot običajno. Ne boste imeli dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite na zdravje, posebno na prebavo. Poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti. Zdelo se bo, da izgubljate trdna tla pod nogami in da ne morete na pravi način nadzirati svojih čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Današnje vzdušje bo prepleteno s številnimi vprašanji. Ne prenesete pritiska tiste osebe, ki se ji morate nenehno opravičevati zato, ker mislite drugače. Ne jezite se po nepotrebnem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj se bo zaradi trde energije lune v kozorogu zakompliciralo. Ne morete storiti veliko, da bi zadeve spremenili, lahko pa svoj čas koristneje uporabite ter storite več za fizično pripravljenost.Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razveselite s kakšno malenkostjo svoje najbližje, veseli bodo vaše pozornosti. Pustite si kljub energiji lune v kozorogu, ki je trda sanjati, preživite dan z osebo, ki jo ljubite in vam veliko pomeni.

Vas zanima: KAJ STORITI, KO SUMITE DA STE SE ZNAŠLI V PRIMEŽU NEZVESTOBE?