Dnevni horoskop za nedeljo 26. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 26. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 26. marca 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 26. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes bo prisotna pripravljenost preiti na nova področja, sposobnost, da si ogledate življenje iz višje perspektive in odprtost duše do navdiha in ozaveščenosti.

Horoskop nasvet za današnji dan:

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 02:41 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes praznuje Gregor Gruden: Astro profil

Venero v Biku je to moški, ki se v družinski vlogi odlično znajde in partnerico ceni ter razvaja. Sonce ima v znamenju Ovna, zato je pozitiven, vitalen, samozavesten, odločen, energičen, podjeten, aktiven, učinkovit, pogumen in samozadosten. Uživa v tekmovanju in lastni iniciativi. Je rojeni zmagovalec, ki lažje kot ostali pride do cilja. Suhoparne obveznosti ga utrujajo, ni se pripravljen dovolj žrtvovati in trdo delati, čeprav globoko v sebi ve, da je to nujno potrebno, če želi doseči svoje cilje.

Pripravljen je na kompromise, vendar le polovično, končne rešitve so čisto njegove, saj si ne dovoli, da ga kdo usmerja, čeprav bi bilo to včasih priporočljivo. Njegov Mars se nahaja v znamenju Leva, kar nakazuje na zelo trdno in karizmatično osebnost. Njegovi cilji so visoki, ima veliko vizijo in ni nikoli zadovoljen s sabo, razen, če lahko na kraljevski način doseže svoje cilje.

NAJBOLJ »ODŠTEKANE« MAME ZODIAKA

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Janez Mencinger, slovenski pisatelj
  • Leonard Nimoy, ameriški igralec
  • Guccio Gucci, italijanski modni oblikovalec
  • Aleksandra Pivec, slovenska političarka
  • Keira Knightley, angleška igralka

Na današnji dan je na predsedniških volitvah v Rusiji zmagal Vladimir Vladimirovič Putin. Začel je veljati schengenski sporazum. Prične se operacija Zavezniška sila, napad zveze NATO na ZRJ. Rodil se je Adolf Hurwitz, nemški matematik in Thomas Lanier – Tennessee Williams, ameriški pisatelj, dramatik. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine Aerosmith Steven Tyler in ameriška pevka in nekoč članica zasedbe Supremes Diana Ross. Umrl je eden največjih glasbenikov, nemški skladatelj Ludwig van Beethoven in Jovan Vesel Koseski, slovenski pesnik.

BOLJE JE TRPETI ZARADI RESNICE, KOT PA BITI NAGRAJEN ZA LAŽ.

Leonardo da Vinci
Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: VSE JE V NAS, ZATO SKLENITE MIR S SEBOJ ali MISLI IMAJO NEVERJETNO MOČ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z veseljem si boste vzeli čas za ljubezen. Življenje morate živeti in danes boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Vodila vas bo razigrana energija dvojčkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Že nekaj časa čutite, da niste na pravi poti, kar se tiče stanja na čustvenem področju. Počasi se pripravite na soočenje. Začeti morate pri konkretnem vzroku, ki se skriva samo v vas.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vas bo kljub energiji lune v vašem znamenju obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele takrat, ko si boste nekaj pomembnega priznali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne bodite presenečeni, če boste poglobili družinske odnose, v ljubezni pa je čas, da si snamete rožnata očala in se soočite z resnico. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste končno izpeljali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno debato.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zelo hitro se boste z energijo lune v dvojčkih usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko daleč pripeljejo. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo in družino, ki vas ima rada.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se ne skrivajte za zidovi in računalniškim ekranom, ampak se raje usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas zelo prijetni in simpatični.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed bližnjih, čeprav v zadnjih časih nista na istem bregu. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove, zato ne mencajte preveč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V povezavi z družinskim okoljem, boste morali preučiti vse dejavnike. Vprašali se boste, ali ste zadovoljni ali je čas za korak naprej. Prav je, da ste vztrajni ter odgovorni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prehitro boste doma dvignili roke k višku, čeprav vas čaka še nekaj težjih opravkov. Trenutno vas preveč motijo vsi, ki od vas ves čas nekaj pričakujejo in vas imajo za samoumevne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite čim bolj prilagodljivi, še posebno ob nepričakovanem dogajanju. Če boste poskrbeli za svoje dobro počutje in zdravo prehrano, se boste končno boljše počutili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Previdno delujte zaradi energije lune v dvojčkih posebno z denarjem in ob reševanju vprašanja, ki vključuje družinske člane. Ni potrebno, da vse veste in da ste udeleženi v prav vse, kar se dogaja.

Vas zanima: HOROSKOP: KAJ VAM PRINAŠA POMLAD? ali RAZČISTITE Z MANJVREDNOSTNIM KOMPLEKSOM