Dnevni horoskop za nedeljo 25. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 25. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 25. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 25. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Dan državnosti. Ne bojte se v današnjem dnevu razočaranja in življenja, kajti razočaranje je učitelj, ki pride, kadar zaidemo s poti in se moramo preusmeriti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pomembno je, da se izrazite na najvišji ravni, ne da bi se omejili s tradicijo ali standardi vaše družbe.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati.

Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Ugajali vam bodo vsi barvni odtenki jeseni in zemlje, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, saj boste potrebovali kakšen lepotni ritual, da se notranje sprostite od analitičnih in kritičnih energij.

VEČINA LJUDI BI USPELA V MAJHNIH STVAREH, ČE JIH NE BI OVIRALE VELIKE AMBICIJE.

H. W. Longfellow

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Šimek, slovenski komik
  • Boris Trajkovski, makedonski politik
  • Karin Komljanec, slovenska igralka
  • Simon Ammann, švicarski smučarski skakalec
  • Vladimir Kramnik, ruski šahist

Na današnji dan je bila sprejeta Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Slovenija praznuje dan državnosti. Hrvaška razglasi neodvisnost od Jugoslavije. Z uprizoritvijo Handkejevega Kasparja je bilo odprto ljubljansko eksperimentalno gledališče Glej. Kim Campbell kot prva ženska postane kanadska premierka. Rodil se je Tone Ljubič, slovenski učitelj, pisatel in Janko Mlakar, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi Antoni Gaudí, španski arhitekt. Umrl je Jacques Yves Cousteau, francoski raziskovalec in Michael Jackson, ameriški pop pevec.

Kakšno bo vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo energija naporna in precizna, zato se boste težko sprostili.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Danes boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAGNJENE K PRIDOBIVANJU ODVEČNE TEŽE ali HOROSKOP: KDO IMA NAJVEČJE TEŽAVE Z LJUBOSUMJEM?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Po eni strani veste, kaj bi morali storiti, po drugi pa nimate energije. Nekdo vas bo navdušil in počasi osvojil, zato se potrudite, da boste to kar prejemate znali tudi vračati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsak začetek je običajno težak, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji. Pišite, naj se izpišejo vaša čustva, zapišite si, kaj se vam je sanjalo ali zgodilo v zadnjem času.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne najdete pravega načina z osebo, s katero ste tesno povezani, morda tudi zaradi težav in dvomov, ki jih imate sami. Skušajte se držati tistega, kar ste obljubili, lažje vam bo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V družinskem krogu vas bodo navdušili za nove, bolj ustvarjalne zamisli. Pripravljeni ste, zato vas zagotovo nič ne bo ustavilo, pomembno zadevo boste opravili na najboljši možen način.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj vam bo uspelo bolj kot ste pričakovali, zato se boste z veseljem vsem, ki so vas v preteklih dneh ovirali, nasmejali. Intenzivnost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in prinese nepričakovane spremembe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav boste skušali biti diplomatski, boste na trenutke tudi nepotrpežljivi. Počutili se boste brezvoljno, krive bodo predvsem nedorečenosti v zasebnem ljubezenskem odnosu, ki vas vznemirjajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije lune v znamenju device bo pot do dogovora zelo dolga in naporna. Z denarjem bodite bolj previdni, saj se vam določene zadeve malce komplicirajo v nejasnih smereh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Da bi se odpočili in nadaljevali v svoji smeri, si morate priznati, da je za vami nekaj zelo napornih obveznosti. Tudi če vas bo kdo izzval, se ne boste odzvali, raje se boste obrnili vstran.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izkoristite dan za ustvarjanje, zabavo, igro, igrajte se z otroci in uživajte v lepih trenutkih. Telefonski klic vam bo še dodatno polepšal dan, ki bo dišal po optimizmu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vam bo predal novico, ki vam bo še dolgo ostala v mislih. Čakajo vas pomembne spremembe, vendar imejte v mislih, da so lahko tudi preveč nepredvidljive za vaš okus.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vas, ko se boste odločili v družinskem krogu razčistiti pomembno situacijo nič ne ustavi. Pokažite svoj pravi namen, saj niste razpoloženi za nerealne pripombe, temveč za resen dogovor.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskušajte se s stabilno naravnano energijo lune v znamenju device razbremeniti notranjih napetosti, ki se kopičijo. Spomnite se kako zelo pomembno je imeti dobre prijatelje.

Vas zanima: KAKO ZMAGATI V BOJU S STRAHOVI in KATERE ŽENSKE ZODIAKA ŽIVITE PREOBREMENJENO?