Dnevni horoskop za nedeljo 24. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 24. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. marca 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 24. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razkoraki, ki se nakazujejo bodo samo dodaten razlog, da pred večjo odločitvijo vse skupaj še enkrat pretehtate in morda celo raziščete, da si ne boste kasneje po nepotrebnem očitali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če si boste nekaj močno želeli, imate več možnosti da se vam zgodi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Nič ni za Ajdo, ki ima Sonce v znamenju ovna izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. Ona je tista, ki poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi. Ne mara, da ji kdorkoli postavlja meje v življenju. Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato jo pogosto ne razumejo.

Luno v znamenju bika želi, da je vedno tukaj nekdo, ki mu ni vseeno zanjo, kjer čuti občutek varnosti. Z Merkurjem v ovnu ne razmišlja o posledicah, ampak reagira zelo hitro, večkrat prehitro.

POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Ovna. Je razgledana in radovedna oseba, ki jo v življenju vodi velika mera optimizma. Zaradi svoje temperamentne narave se zapleta v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njen duhovni mir. Njeno gibanje je elegantno, s pridihom uglajenosti.

To je oseba, ki se zna na direkten način postaviti zase in si izboriti zase svoj prostor pod soncem. Mars ima v znamenju Leva, kar ji daje energičnost in samozavest. Če se ne more neposredno pokazati, zna poiskati načine, ki ji pomagajo, da se prebije iz ozadja. Je velikodušna, topla, samozavestna in ustvarjalna.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jožef Stefan, slovenski fizik, matematik, pesnik
  • Alojzija Štebi, slovenska političarka, novinarka
  • Steve McQueen, ameriški filmski igralec
  • Tommy Hilfiger, ameriški modni oblikovalec
  • Jure Godler, slovenski skladatelj, pianist in komedijant

Na današnji dan Slovenija postane članica KEVS, danes OVSE. Prvič so fotografirali Merkur z vesoljskega plovila Mariner. Rockovska skupina Pink Floyd je izdala album z naslovom The Dark Side of the Moon. Rodil se je John Knittel, švicarski pisatelj in Walter Baade, nemško-ameriški astronom. Umrl je Milko Kos, slovenski zgodovinar in Jules Verne, francoski pisatelj.

RESNICA POVEDANA S SLABIM NAMENOM PREMAGA VSE LAŽI, KI SI JIH LAHKO IZMISLITE.

William Blake
Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta?

Najbolj trmasti boste danes rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi domačih?

Danes boste najbolj uživali v družbi domačih rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: POGOVORNI GREHI IN PRESTOPKI ali SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI JIH USPEH DRUGIH SPRAVI V SLABO VOLJO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihaja nekaj zanimivih namigov, med katerimi boste izbirali, ter si skušali izboljšati svoj položaj. Med drugim bodo premišljene besede tiste, ki vas bodo postavile na pravo mesto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želeli boste, da bi se vse odvijalo tako kot ste si zamislili, kar pa bo zaradi energije lune v devici večji problem. Skozi dan boste izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da se je končalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Iskren pristop bo prava popotnica do sreče, pričakujte tudi veliko smeha, saj boste znali poudariti šaljive plati. Energičnost in dobro voljo boste prenašali na vse, ki jih boste srečali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vse boste z energijo lune v znamenju device delali po pravilih. Prebijte se čim bolj premišljeno skozi težave, ki vas obremenjujejo. Pričakujte tudi iskreno pomoč nekoga od prijateljev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Globoko v sebi se boste zaradi lune v devici ukvarjali s tem, kako bi morali rešiti določen zaplet, ki je žal povezan tudi s finančnim stanjem in ugledom, ki je za vas ponosne leve zalo pomemben.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tokrat se boste lažje odločali tudi o pomembnih stvareh, saj vam bo vse kristalno jasno. Prav tako se boste navdušeno soočili s posebnimi novicami, ki prebujajo zanimanje in radovednost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste zaradi kritično naravnane energije lune v devici sprli z nekom, bo to najslabša izbira, še posebej, če si želite preživeti čim bolj umirjen dan. Posvetite se raje področju čustev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj kar vas čaka v domačem okolju boste opravili šele takrat, ko vas bodo poklicali ali vas opozorili. Posledic ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi v očeh nekoga od bližnjih zelo dobro izpadli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določena informacija, ki jo boste prejeli, vam bo povzročila nekaj preglavic, saj ste bili prepričani, da se bo nekaj zavrtelo v popolnoma drugačni smeri. Če imate namen se čustveno soočiti, malce počakajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skušajte podarite več nežnosti, saj nima smisla, da na nekoga, ki si želi le nekaj vaše pozornosti, delate vtis z napačnimi koraki. Nekaj kar vas moti, se bo skozi dan zelo zavleklo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj se bo ves čas spreminjalo, vendar niste daleč od resnice, ki vam lahko omogoči, da se v prihodnje pravilno odločite. Ne prenesete oseb, ki se jim morate nenehno opravičevati za svoja spontana dejanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Storite z luno, ki se bo skozi dan nahajala v znamenju device več za svoje zdravje in fizično pripravljenost. Zaradi svoje labilne narave boste na čustvenem področju naleteli na nekaj prehodnih težav.

Vas zanima: LJUBEZEN JE OSVOBODITEV OD STRAHU ali SIMBOLIKA TAROTA: KARTA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE