SIMBOLIKA TAROTA: KARTA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?
Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

Predviden čas branja: 10 minut

Tarot predstavlja močne simbole, ki lahko postanejo ključ do skrite duševnosti. Kljub svoji starosti predstavljajo Tarot karte še vedno razpoznavno ter simbolično podobo življenja. Vsaka karta predstavlja svojevrstno in hkrati jasno načelo, ki ga lahko povežemo s tem, kaj določeno astrološko znamenje v življenju potrebuje.

OVEN

KARTA ZMERNOST

Po srcu ste divji otrok, zato je vaša Tarot karta zmernost, ki vas energetsko drži nazaj, ter vas uči kako ujeti zlato sredino.

Tako kot ta karta ste tudi vi iskalec resnice, ki si nenehno prizadeva biti bolj razsvetljen. Zmernost se pokaže, ko se morate ponovno povezati s svojimi temelji. Nihče ne ve, kako se zabavati ter biti vedno povsod najboljši tako kot vi, zato lahko energijo te karte uporabite, da se znate zadržati in brez notranjega nemira in nervoze počakati na pravo priložnost. Prav tako kaže, kako pomembna je potrpežljivost za vas, zlasti v medsebojnih odnosih. Za vas je pomembno učenje, ki se prepleta z roko v roki z novimi izkušnjami. Poskrbite, da boste delovali v skladu s svojim svobodnim duhom. Zmernost vas bo vodila do vašega najvišjega jaza, kadar koli boste to potrebovali.

BIK

KARTA PUŠČAVNIK

Vaša karta predstavlja enega najpomembnejših delov življenjskega potovanja, saj bi se morali večkrat odtrgati od domačega okolja in ustaljenih vzorcev.

Puščavnik je močna sila duhovnega vpogleda in znanja, ki prihaja od znotraj. Karta simbolizira zavedanje in globoko predanost cilju. Če se želite povezati s svojim namenom, si morate vzeti čas in prisluhniti svojemu notranjemu glasu, občasno pa lahko od zahteva tudi to, da pobegnete iz svojih začrtanih poti. S pomočjo energije Puščavnika lahko pogumno spreminjate svoje življenje, v smeri, da se uskladite s svojim višjim namenom, upi in sanjami. Manifestirajte energijo Puščavnika in si vzemite čas za introspekcijo. Puščavnik je tudi tisti, ki vas usmerja, da svoje znanje delite z drugimi. Ne pozabite, da včasih tisto, kar zahtevate, ne pride v paketu, ki ga pričakujete.

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

DVOJČKA

KARTA PRAVIČNOST

Ravnovesje je to kar v življenju potrebujete, zato ne preseneča, da je vaša Tarot karta Pravica. S svojo neverjetno komunikacijo imate pomembno poslanstvo in svet vas potrebuje.

Ravnotežje vas drži na površini, tako kot vaša integriteta, vendar ne pozabite, da mora biti intuicija v ravnovesju z logiko. Pravičnost je karta v Veliki Arkani in z njo lahko dosežete visoko stanje duhovne evolucije. V ljubezni od partnerja potrebujete poštenost, spoštovanje, zvestobo in, kar je najpomembneje, potrpežljivost. V odnosih ne pozabite, da so ljudje ogledalo tega, kar bi modra morali pri sebi priznati in spremeniti. Vedno se zanašajte na karto Pravice in vedite, da vam karma v tem primeru ne bo obrnila hrbta.

RAK

KARTA SMRT

Ker delujete bolj v notranjosti je vaša karta Smrt, ki predstavlja preobrazbo in ponovno rojstvo. Ne samo, da ste sposobni podati se v globine, spremlja vas tudi nekaj čarovniških vibracij.

Okostje predstavlja del telesa, ki preživi še dolgo potem, ko ga je življenje zapustilo, oklep pa simbolizira nepremagljivost, ker te nikoli ne morete premagati. Bolečino, ki jo doživljate, znate preobraziti v ljubezen bolj kot katero koli drugo znamenje zodiaka. Meditirajte na karto Smrti, da postanete najboljša različica sebe in se preobrazite v takšno osebo, kot želite biti. Ker ste vodno bitje vam je treba dati prostor, da se razvijate in spreminjate. Potrebujete tudi globino in zvestobo, ki odražata vašo intenzivnost in drzno srce.

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

LEV

KARTA CESAR

Cesar predstavlja avtoriteto, moč, temelj in vodstvo. Ta karta zahteva pozornost, ki je vaša pomembna vrednota. Cesar zna voditi in usmerjati, zato je priporočljivo, da se povežete z njegovo energijo.

Cesarjev vpliv lahko sprejmete tako, da ste dober voditelj, ki ga vsi poznajo in ga imajo radi. Če v svoje življenje in odnose vnesete cesarsko strukturo in disciplino, boste dosegli uspeh o katerem sanjarite. Ko gre za ljubezen, potrebujete ljubljeno osebo, ki ceni vašo moč in vzdržljivost. Povečajte svojo notranjo moč tako da se usmerite v Cesarjevo energijo. Cesar vam nudi tudi blišč, brez katerega ne morete delovati.

DEVICA

KARTA SVEČENIK

Svečenik je duhovni vodnik tarota. Z intenzivnimi vibracijami, ki so bolj svete od vas samih, simbolizira organizacijo, institucijo in sledenje poti do znanja.

Svečenikova energija predstavlja prevlado nad materijo ter čustvi in ​​mislijo, kar devicam še kako odgovarja. Svečenik predstavlja ustvarjalnost in veselje v materialnem svetu, ki je za devico ključnega pomena. Ker delujete s fizičnim, čutnostjo, užitkom in materialnimi stvarmi je Svečeniku vaša energija zelo všeč. Uporabite moč Svečenika, v smeri da razumete, da lahko s predanostjo in trdim delom dosežete velike stvari. Z njegovo pomočjo lahko postanete mojster ustvarjanja, drugi pa bodo začeli še bolj ceniti vaše trdo delo.

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

TEHTNICA

KARTA LJUBIMCA

Vaša karta Ljubimca je zabavna, saj potrebujete nekaj, da vas prebudi, da vas malce navdihne. Karta predstavlja srčne zadeve, simbolizira tudi moč dvojnosti.

Ko se ti dve energiji združita, ustvarita eno celoto, kar vas lahko notranje izpopolni. Postavite se z energijo karte Ljubimca pred drevo znanja in življenja, prišepneta vam lahko, da sta vedno dve plati vsake situacije. Uporabite moč karte Ljubimca za svoj osebni sistem vrednot in za odločanje česa si želite in kaj je tisto, česa nočete. Pokličite energijo zaljubljencev, da ostanete zvesti v svoji življenjski filozofiji in pritegnete prave osebe, ki so v skladu z vašim vrednostnim sistemom. Predvsem pa uporabite moč te karte, da ostanete prisotni in poiščete ravnovesje.

ŠKORPIJON

KARTA HUDIČ

Brez strahu, karta Hudič je divja, tako kot vi. Hudič simbolizira, kaj se zgodi, ko damo popolno oblast svojim surovim željam, kar je za vas škorpijone še kako pomembno.

Hudič vas usmerja, da postanete usklajeni s tem, kar vas vznemirja, in se poglobite v raziskovanje stvari, ki bi jih radi odkrili. Z njegovo energijo lahko brez da se komu opravičujete živite življenje v razkošju. Če se želite povezati s karto Hudiča, lahko na ta način izživite svoje najgloblje fantazije. Povzpnite se v višave, še posebej neznane ter se prepustite se življenjskim užitkom, saj vsi potrebujemo nekaj hudiča v svojem življenju.

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

STRELEC

KARTA MOČ

Strelci, verjetno niste prav nič presenečeni, da je vaša karta moč. Karta Moči simbolizira premagovanje težav v življenju z globokim pogumom, vitalnostjo in trdnostjo.

Prav tako predstavlja simbol neskončnosti, ki govori o neskončnih možnostih, samoobvladovanju in o tem, kako je karma neposredno povezana z zmago, ki jo iščete in po kateri ves čas hrepenite. Spomnite se na karto Moči, ko naletite na kakršno koli prepreko v karieri ali odnosu. Poiščite energijo, ki vam omogoča, da prevzamete vodstvo in zaupate v svojo moč. Bodite še naprej tako optimistično naravnani in pogumno sledite svojim strastem in željam, vendar ne pozabite tudi na sočutje.

KOZOROG

KARTA ZVEZDA

Vaša karta je Zvezda. Ta karta predstavlja mir, spokojnost in inovativne ideje. Ker ste edinstveni ter vzdržljivi ste tukaj, da delite svoje darove. Ta karta vas prosi, da ohranite upanje za prihodnost.

Kozorogi meditirajte s pomočjo karte Zvezda na način, da imate eno nogo na tleh, kar predstavlja praktičnost, drugo nogo pa v vodi, ki predstavlja intuicijo. Ta karta vam kaže, da se lahko s pomočjo magije zvezde ozdravite in da imate v sebi vse, kar potrebujete za svojo izpolnitev. Za vas je ustvarjalno delo tisto, ki vas lahko prebudi, s pomočjo Zvezde pa je lahko vse skupaj veliko bolj spontano. Opominja vas, da morate ohranjati pogum, da pokažete svojo lepoto svetu.

Katera Tarot karta je prava izbira za vaše zodiakalno znamenje?

VODNAR

LUNA

Vodnarji, ker je za vas zelo pomembno da se umirite ter da se poglobite, je vaša karta Luna, ki je simbolično povezana z intuicijo in ustvarjalnostjo.

Njena energija prebuja vašo podzavest, predvsem zgodnje faze razvoja zavesti. Predstavljata tako krotke kot tudi divje dele vašega uma. Vaša moč je v vaši sposobnosti prepoznavanja svojih zapletenih občutkov. Naj vas vodijo vaše sanje, zaupajte svoji intuiciji in vedite, da stvari niso vedno takšne, kot se zdijo na prvi pogled. Z energijo Lune si boste začeli želeti čutiti čustveno podporo. Poiščite ljudi, ki so sposobni povezati se z globinami vaše duše skozi čas in prostor. Pazite, da ne dovolite, da bi ljudje izkoristili vaše nežno srce.

RIBI

KOČIJA

Ribice, prebudite bojevnika v sebi, s pomočjo karte Kočija. To je karta, zaradi katere se počutite močne, zagnane in pogumne, ko usmerjate njeno energijo.

Ko vas nekaj ali nekdo čustveno pritegne, boste storili vse, kar je potrebno, da zmagate. Simbol nasprotujočih si sil, ki jih morate znati postaviti v ravnovesje ter se jih naučiti nadzorovati. Karta Kočija je namenjena premikanju mimo ovir na poti do zmage kot goreča sila. Ker ste vodno znamenje, potrebujete spremembo, da se razvijate. Kočija vas spodbuja, ko želite predolgo ostati v svoji lupini. Čeprav je notri toplo in udobno, vas bo vodila k vašim največjim sanjam. Prevzemite odgovornost za svoje cilje ter ne pozabite, ljubezen vedno zmaga.

Pripravljeno za Čvek v križankah