RETROGRADNI PLANETI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI

Ali imate v svoji rojstni astrološki karti retrogradne planete?
Ali imate v svoji rojstni astrološki karti retrogradne planete?

Ali imate v svoji rojstni astrološki karti retrogradne planete?

Predviden čas branja: 3 minutes

Mnogi ljudje krivijo svoje retrogradne planete, da so v življenju kamen spotike, krivi za njihov počasen napredek in zamude, vendar obstaja globlje stališče o retrogradnih planetih v natalni astrološki karti. Če je v vaši rojstni karti retrograden planet, ga doživljate bolj subjektivno, notranje. Energije tega planeta izražate na edinstven način, drugačen od preostalih. Vibracija prihaja od znotraj, ne od zunaj.

Retrogradni planet se je po vašem rojstvu gibal nazaj na nebu v primerjavi z drugimi planeti.

To pomeni, da je planet s seboj nosil nekaj preteklosti. Pogosto obstaja v tej poziciji povezava s preteklostjo ali skrb za preteklost. Nekateri astrologi verjamejo, da retrogradni planeti kažejo povezave s preteklim življenjem.

Ali imate v svoji rojstni astrološki karti retrogradne planete?

Ne glede na lastnosti in talente, ki jih predstavlja določen planet, duša njegovo energijo že uporablja v preteklih življenjih. Torej ti posamezniki s seboj prinesejo prezgodnje talente. Ponavadi se pokaže, da otrok že od malih nog pokaže poseben talent in sposobnosti, ki jih predstavlja določen planet, saj ima z njim že pretekle izkušnje.

Pojavijo se izzivi, zamude, moteči dejavniki.

Oseba, ki ima v natalni karti retrogradne planete se začne počutiti, kot da je njeno življenje zadržano ali ne gre nikamor. Ta oseba bo želela skozi življenje razviti veščine in življenjske manifestacije tega planeta, jih dvigniti na naslednjo stopnjo in jih izpopolniti. Tako dobi tak človek dodatne težke lekcije, potrebo po ponovitvi in ​​večji odpor do tega dela svojega življenja. Edini način, da premagate to energijo je, da se z njo učite in napredujete.

Po manj obetavnem srednjem obdobju človekovega življenja prihaja lepše življenje v drugi polovici.

Na primer nekdo z retrogradnim Marsom, bi lahko bil zelo dober v točkah in pobudah v zgodnjem življenju kot otrok, potem je, kot da bi se povsem ustavil zelo neodločen in počasen pri ukrepanju, in nato se pozneje v življenju vrne z odlično zmagovalno strategijo akcije.

Z retrogradno Venero v vaši natalni karti vaši estetski okus in vrednote dojemate na svojstven način.

Ali imate v svoji rojstni astrološki karti retrogradne planete?

Če je Merkur vaš retrogradni planet, je vaše razmišljanje drugačno od večine. Z Jupitrom, planetom filozofije, se vaša etika, morala in vera lahko razlikujejo od družinske. Sposobni ste izkoristiti priložnosti, ki jih drugi prezrejo ali oddrvijo mimo njih. Raje naredijo še eno napako pri stvareh, ki so jih drugi poskusili in jim ni uspelo. Če je vaš planet retrogradni Mars večkrat v sebi zadržujete jezo, namesto da bi jo izražali neposredno. Te ženske pogosto izberejo moške, ki so odvisni, problematični, neodgovorni ali socialno neprimerni.

Tisti, ki imajo v natalni karti retrogradni Saturn dvomijo o svojih sposobnostih. Izogibajo se prevzemanju odgovornosti za svoje napake in se bojijo tvegati. Pogosto obstaja podzavestni strah pred zavrnitvijo in izgubo. Njihove omejitve in obremenitve si nalagajo sami. To je najtežja retrogradnost. Pri retrogradnih planetih v natalni karti se tok energije tega planeta obrne navznoter. Izpolnitev tega planetarnega iskanja ni več tam zunaj, temveč prihaja od znotraj.