LJUBEZEN JE OSVOBODITEV OD STRAHU

Kako sta med sabo prepletena ljubezen in strah?
Kako sta med sabo prepletena ljubezen in strah?

Kako sta med sabo prepletena ljubezen in strah?

Predviden čas branja 4 minute

Če pa doživljamo ljubezen  kar tako, ni prostora za strah in njegove negativne sorodnike. Rodimo se z ljubeznijo, strahu pa se naučimo tukaj. Ljubezen je naša dokončna resničnost in naš namen na Žemlji. Zavedanje in doživljanje ljubezni v sebi in drugih je smisel življenja. Enako kot  vzdržujemo svoje fizično telo s hrano in vodo, se telo ljubezni krepi z rednim prehranjevanjem z ljubeznijo.

Ti igralci tvorijo ekipo ljubezni kar tako. Po mnogih tradicijah imamo v energetskem teles sedem glavnih središč. Ta energijska središča so razporejena od dna hrbtenice do vrha glave. Energija ljubezni priteka v naša življenja skozi naslednjih sedem vrat: VRATA V VARNOST, Biti tukaj in zdaj.

Kako sta med sabo prepletena ljubezen in strah?

Ta vrata so povezana z energijskim središčem, ki ga imenujemo središče brezpogojne ljubezni do sebe in se nahaja na območju popka, navezuje pa se na samozavest in občutek, da smo vredni ljubezni. VRATA V ODPRTOST. Živeti z odprtim srcem. Ta vrata so povezana z energijskim središčem, ki ga imenujemo središče za odprtost in se nahaja v srcu. Omogoča nam, da v polnosti dajemo in sprejemamo ljubezen.

Kako sta med sabo prepletena ljubezen in strah?

Ta vrata so povezana z energijskim središčem, ki ga imenujemo komunikacijsko središče in se nahaja v predelu vratu, navezuje pa se na sposobnost poslušanja in izražanja, izhajajoč iz ljubezni. VRATA ZAZNAVE. Gledati z očmi ljubezni. Ta vrata so povezana z energijskim središčem, ki ga imenujemo središče zaznave in se nahaja sredi čela. Imenuje se tudi tretje oko in se navezuje n intuicijo in sposobnost videnja notranje in zunanje resnice in lepote.

Preberite tudi POMEMBNE FAZE PARTNERSKEGA ODNOSA in ZDRAVO RAVNOTEŽJE V LJUBEZENSKIH RAZMERJIH