Dnevni horoskop za nedeljo 23. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 23. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 23. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 23. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaustavite se ter začnite razmišljati o bolj pomembnih zadevah, ki vas čakajo v prihodnjih dneh. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da vam v bistvu ni tako težko. 

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Sreča je nekaj notranjega in ne zunanjega, zato ni odvisna od tega, kar imamo, temveč od tega, kar smo.

Henry Van Dyke

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Knafelc, slovenski planinec, kartograf
  • Anna Ahmatova, ruska pesnica
  • James Levine, ameriški pianist, dirigent
  • Bryan Brown, avstralski igralec
  • Zinedine Zidane, francoski nogometaš

Na današnji dan Združeno kraljestvo izvede referendum, na katerem se večina volilcev odloči za izstop iz Evropske unije. Richarda Nixona posnamejo med pogovorom, kako bi CIA vplivala na FBI-jevo preiskavo afere Watergate. Podpisana je bila ustavna listina OZN. Ustanovljen je bil Mednarodni olimpijski komite. V Parizu pride do upora delavcev. Rodil se je tudi Jean Anouilh, francoski dramatik in Kostas Simitis, grški predsednik vlade. Umrl je Nace Šumi, slovenski umetnostni zgodovinar in Peter Falk, ameriški igralec.

Natalna karta – Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Katera znamenja zodiaka se boste težko prilagajala?

Danes se boste težko prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: IZKORISTITE OBDOBJE RAKA V POZITIVNI SMERI ali KOLIKO VAM POMENIJO STATUSNE DOBRINE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar, tudi če vas bo nekdo neprestano priganjal ne hitite in ne sklepajte prezgodaj. Potrebujete spremembo okolja, zato storite več za zase in se usmerite tudi v prijetne stvari.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se nekomu lahko uprete in zadeve obrnete v svoj prid, znova premislite, če resnično delate prav. V ljubezenskem odnosu boste preveč neučakani, da bi se v miru pogovorili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vsak trenutek boste izkoristili za to, da boste druge prepričali o svojih ciljih, ki bodo z luno v kozorogu v mislih dodelani do potankosti. Ljubezen vas bo popeljala v zanimivo razmišljanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsega, kar se si v zadnjih dneh zastavili, se lotite premišljeno in predvsem bolj preudarno. Bodite čim bolj samostojni, ter nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želite si pravih povezav, zato vam bo izredno težko ukvarjati se s stvarmi, v katere ne verjamete. Zavedate se, da bi morali taktizirati, kar se vam nikakor ne posreči, saj ste preveč iskreni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razveselilo vas bo srečanje, prijeten bo občutek, da niste sami, ter da vas nekdo na iskren način podpira bo dvignil samozavest. Stopate v veliko bolj nežno obdobje delovanja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vezani boste želeli počasi začeti tkati dolgoročno prihodnost. Tisti, ki niste v razmerju, se boste prepustili navdihu. Dovolite si, da vas odnese tja, kjer si lahko obetate dobro energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v znamenju kozoroga si boste nabrali dovolj energije da opravite tisto, kar od vas pričakujejo v družinskem okolju. Očarljivi boste, osebe nasprotnega spola se vam bodo s težavo uprle.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tudi v težjih situacijah boste kljub trdi energiji lune v znamenju kozoroga flegmatično naravnani, kar je za vas najlažja pot do zadovoljstva. Prijateljevo sporočilo vas bo razvedrilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v svojem znamenju bodo misli pri uresničevanju ciljev, o katerih na področju kariere ter denarja razmišljate že dlje časa. Globok pogovor bo pravi balzam za dušo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste preveč ravnodušni, vam lahko to v družinskem okolju povzroči manjše zaplete. Ne zanašajte se na obljube nekoga, ki vas je že večkrat nesramno pustil na cedilu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se ne boste zbrali in stabilizirali, lahko nastopi slaba volja. Nikar ne zavlačujte s pomembnimi soočenji, saj bodo določeni koraki tokrat nujno potrebni, če želite biti zadovoljni.

Vas zanima: HRANA IN ASTROLOGIJA: KATERI TIP STE? ali ŽENSKE RAKICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE