Dnevni horoskop za nedeljo 20. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 20. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 20. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 20. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopmednarodni dan komarjev. V današnjem dnevu boste z verižnimi reakcijami iskali notranje bližnjice v smeri, da se znebite določenih obremenitev. Svobodna volja vas danes lahko popelje do pomembnih spoznanj, vendar kljub temu ne omahujte, ko naletite na meje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga se bo ljubljena oseba zelo razveselila.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

V življenju ni odločilno ‘imeti prav’, pač pa ‘biti dober’. Dobrota je posoda, v kateri ljudje sprejemajo resnico. Resnica brez dobrote je neužitna.

ANTON TRSTENJAK

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Josef Strauß, avstrijski skladatelj
  • Slobodan Milošević, srbski politik
  • Igor Omerza, mag., slovenski politik, publicist
  • Amy Adams, ameriška igralka
  • Demi Lovato, ameriška pevka, igralka

Na današnji dan Estonija razglasi neodvisnost. Vesoljska sonda Magellan pošlje posnetke površja Venere. Izstreljen je bil Viking I proti Marsu. Iran in Irak podpišeta premirje. Sile Varšavskega pakta vdrejo v Češkoslovaško in zadušijo demokratične spremembe, praško pomlad. Boris Jelcin prevzame poveljstvo nad oboroženimi silami Sovjetske zveze, lociranimi v Rusiji. Rodil se je Salvatore Quasimodo, italijanski pesnik in Bolesław Prus, poljski pisatelj. Rodil se je tudi indijski politik, sin Indire Gandhi, Radživ Gandhi. Umrl je Janez Boljka, slovenski kipar, grafik, slikar in Gustav Ipavec, slovenski skladatelj.

komar
Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila sama s sabo?

Danes se boste najboljše počutili sami s sabo rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: BODITE DOVZETNI, ODPRTI IN RAZUMNI ali ZAKAJ SE JE DOBRO IZOGNITI OPRAVLJANJU?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Oseba, ki vas sicer dobro pozna, vas utegne premagati v besednem dvoboju, saj boste zaradi energije lune v tehtnici bolj umirjeni kot običajno. Previdni bodite, če se karkoli dogaja v ozadju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izrazili boste potrpežljivost, ki jo bo prebudila luna v tehtnici in to ravno v trenutku, ko se bo vse skupaj skoraj zavihtelo v nevzdržno situacijo. Čustvena stabilnost bo močno poudarjena.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Presenečali boste z nenavadnimi odgovori, neverjetno boste pogumni in iskreni, kar vas bo postavilo v ospredje. Vse bo potekalo počasneje in usklajeno. Znali se boste spustiti na realna tla.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo vas vedno bolj mika, vendar bi lahko z naglimi koraki po nepotrebnem zapletli stvari in nadaljevanje zgodbe. Nekaj vas po tihem še vedno obremenjuje, razbremenite se.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Niste preveč navdušeni da vas ves čas za nekaj prosijo, ker imate vedno manj časa zase. Nekomu morate najprej prisluhniti, če si želite podati odgovor, ki pa ne bo enostaven.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikar ne prehitevajte dogodkov, pred vami bo dovolj časa, da se odločite za pravilno potezo. V ljubezni se bodo stvari odvijale spontano. Nekaj se vam bo čisto po naključju posrečilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Presenetilo vas bo, da boste deležni pozornosti od nekoga, ki ponavadi skriva prava čustva. Postavljeni boste pred pomembno nalogo v družinskem krogu, ki jo boste zelo dobro izpeljali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Radi bi počivali in se razvajali, vendar vse skupaj zaradi obveznosti v domačem okolju ne bo izvedljivo. V ljubezni bo kmalu napočil trenutek za akcijo, zato prenehajte s svojo neodločnostjo.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nečesa se boste lotili po občutku, posebno, če gre za skupne načrte v zvezi s pomembno zadevo. Odgovornosti se bodo umirile, zato si boste lažje vzeli nekaj časa za pohajkovanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z rezultati, ki vam jih bo nekdo od domačih zaupal boste zadovoljni in ponosni na svoj doprinos. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte skrbi za prihodnost. Spoznajte, da je življenje lahko enostavno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Počasen tok bo s seboj nosil zanesljivost, predvidljivost in hkrati nekaj dolgčasa, kar pa naj vas ne obremeni preveč. Še vedno vam ne bo jasno, zakaj vam nekdo očita določene stvari.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju ljubezni boste zaradi lune v tehtnici zaznali nekaj prijetnih vibracij in spogledovanje. Zabava v domačem okolju vam bo ugajala, saj se bo vse skupaj odvijalo v umirjenem ritmu.

Vas zanima: JERCA JE O SOSEDU IZVEDELA SKRIVNOST, KI JO MOČNO OBREMENJUJE ali BILI STE PREVARANI. KAKO NAPREJ?