Dnevni horoskop za nedeljo 2. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 2. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 2. julija 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 2. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne prehitevajte dogodkov in raznih misli, ki bodo povezane s prihodnostjo. Usedite se in odreagirajte počasi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se boste težko odločali, pomembni koraki naj počakajo, saj boste preveč ujeti v mrežo podzavesti.

Horoskop
Luna preide v znamenje Kozoroga

Danes ob 19:20 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Skozi dan je ugoden čas za nove ideje, dejanja in razna tveganja. Če boste poslali prošnjo za delo, imate veliko večje možnosti, da dobite pozitiven odgovor. Zvečer, ko Luna preide v znamenje Kozoroga pa čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti.

Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes praznuje Jerry Hall: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka, zato je nežna, mila in sočutna oseba, ki se v kaosu in ob večjih obremenitvah težko znajde. Najboljše deluje v tišini in v naravi, ki je njena zvesta spremljevalka. Je sočutna, tudi do drugih, vendar bi morala včasih malce bolj gledat nase, saj ji lahko v nasprotnem primeru zmanjka energije.

Luna v ovnu jo usmerja v čisto nasprotje. Na ljubezenskem področju je vedra, odločna, trmasta in zelo hitro se zaljubi in obljubi. Merkur v znamenju dvojčkov, kjer tudi domuje ji omogoča perfektno komunikacijo in iznajdljivost, ki jo rešuje tudi na poslovnem področju, ko se nad njo zgrnejo težave.

Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš.

Latinski pregovor

POLETNI SOLSTICIJ ODPIRA VRATA V OBDOBJE RAKA

Danes praznuje Lindsay Lohan: Astro profil

Njeno Sonce je v znamenju Raka zato je občutljive narave. Njena muhavost in trma, sta povezani z luno v Biku, ki pa ji po drugi strani v poslovnem svetu dodaja vztrajnost. Nagnjena je k odvisnostim in zelo flegmatične narave.

Živi za danes in se ne obremenjuje s preteklostjo, saj jo ščitita Merkur in Venera v znamenju Leva, ki ji vlivata tudi neustavljivo privlačnost in šarm, s katerim vedno pripleza do kakšne smotrne rešitve. Njen Mars v Kozorogu je dobro motiviran ampak manj prilagodljiv, zato ji konflikti z ljudmi v okolici niso tuji.

Danes praznuje Katja Ajster, Kataya Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju raka. Dom je zanjo na prvem mestu, prav tako tudi družina. Glede na to, da je najbolj nežno znamenje, je življenje zanjo subjektivno sanjarjenje, v katerem so vse želje in načrti ter odločitve filtrirani skozi čustva in intuicijo. Med njene glavne značilnosti spadajo sramežljivost, zadržanost in previdnost. Je zelo dobra prijateljica, ki vedno drži besedo in se čuti odgovorno za vse, kar je obljubila ali izrekla. Zna odpustiti krivično ravnanje, je strpna in idealistična, zato jo imajo prijatelji radi.

Njen Mars se nahaja v kozorogu, zato je zelo resna in odgovorna. Nikoli se ne izogne dolžnostim, zato spada med zanesljive in zveste ljudi. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne zna igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Vseh dogovorov se drži in jih tudi izpelje, če je le v njenih močeh. Luno ima v znamenju bika, zato je zelo čutna, čeprav ne preveč nežna. Zaradi tega aspekta, je zanjo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh ostalih področjih.

SREČA JE KOT METULJ, KI GA NE MOREŠ UJETI. ČE PA MIRNO OBSEDIŠ, LAHKO SEDE NATE.

Nathaniel Hawthorne

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ilka Vašte, slovenska pisateljica
  • Johnny Weissmuller, ameriški plavalec, filmski igralec
  • Lojze Rozman, slovenski igralec
  • Princesa Désirée Švedska
  • Charlie Watts, britanski bobnar

Na današnji dan je bila odprta železniška proga med Gradcem in Celjem. Okronana je bila britanska kraljica Elizabeta II. Surveyor 1 s pristankom v Oceanus Procellarum na Luni kot prvi človeški izdelek mehko pristane izven Zemlje. Rodil se je Isack van Ostade, nizozemski slikar in Markiz de Sade, francoski pisatelj. Rodila se je tudi Majda Sepe, bila je ena najvidnejših pevk zlatega obdobja slovenske popevke. Umrl je Lojze Zupanc, slovenski pisatelj in Fran Saleški Finžgar, slovenski pisatelj. Umrl je tudi Slavko Avsenik, utemeljitelj slovenske narodno-zabavne glasbe in ustanovitelj Ansambla bratov Avsenik.

Kaj vam bo v današnjem dnevu največ pomenilo?

Danes vam bo največ pomenilo, da ste obdani z ljubeznijo, toplino in sočutjem.

Katera astro znamenja boste najbolj uživala v umetniškem izražanju?

V umetniškem izražanju boste najbolj uživali rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: ZNEBITE SE STRESA S POMOČJO USTVARJALNOSTI in Mesečni horoskop JULIJ 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi entuziazem zaradi tega trpel. Zaupajte predvsem sebi, ne bojte se čutiti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v strelcu boste na vseh področjih zelo pogumni in prepričani, da ste na pravi poti. Družabno življenje boste želeli popestriti, da bi zadovoljili svojo potrebo po dogajanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nova poznanstva bodo osvežitev, ki prinaša v vaše življenje več razigranosti. Zaljubljenost bo trajala, kar vas bo razveseljevalo, še posebej tiste, ki ste pred kratkim stopili v ljubezensko razmerje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne dovolite, da bi na počutje vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor. Izkoristite energijo strelca, ki lahko razširi obzorje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z veseljem si boste vzeli čas za vse, kar vas zanima. Izkazali se boste kot sposoben solist. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, kljub temu da to ne bo najboljša izbira.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zmotile vas bodo vibracije na čustvenem področju, ljubljena oseba bo ves čas v svojem svetu, kar vas bo jezilo. Samski se boste preveč zadrževali pred tem, da bi naredili kakšen korak.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznali si boste, da ste v zadnjih dneh veliko zamudili, s tem, ko ste se umikali in se zapirali vase. Nadaljevati boste morali z bolj odkritim in predvsem samozavestnim odnosom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V domačem okolju boste kljub razpršeni energiji lune v strelcu vztrajni in pridni kot mravljica. Največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase, za svoje počutje in za svoje prijatelje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezensko preizkušnjo boste rešili s pogumom in številnimi podvprašanji. Končno se z luno v svojem znamenju prebujate, želite si več, tako v družinskem okolju, kot tudi na čustvenem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ničesar ne poskušajte spreminjati, saj bi lahko s površnim pristopom naredili napačen korak, ki bi ga kasneje obžalovali. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno odgovoriti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Do nekoga boste nezaupljivi. Skušajte odpustiti in čim prej pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj bi radi spremenili in kaj vas najbolj moti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zakaj bi se venomer samo prilagajali, ko pa se lahko postavite za tisto, kar vam je všeč. Nikomur ne boste dovolili, da bi vas danes spravil v slabo voljo ali vznemiril s svojimi problemi.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023