Dnevni horoskop za nedeljo 19. marca 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 19. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 19. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 19. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati, kaj se dogaja v vaši bližini. Vaša osebna spirala s se bo danes s pomočjo stabilne podzavesti zavrtela v pravo in razgibano smer.

Horoskop nasvet za današnji dan: Drastične spremembe, po katerih hrepenite še morda niso dosegle točke zrelosti, zato ne bodite nestrpni.

horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Danes ob 16:12 uri Luna preide v znamenje Rib

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali.

Ko preide Luna v znamenje Ribi pa bo čas namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje.

POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Danes praznuje Anja Rupel: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Rib, in sicer v 3. Hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Z Marsom v znamenju Ovna v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena z mnogimi vzponi in padci, ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta.

Čeravno zmaga ali ne, v življenju je odvisna od svoje sposobnosti, da razvije svoje prirojene kvalitete in hkrati izvaja nadzor nad svojim manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 2. Hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje in zrak

ČE NAMERAVAŠ OPISATI RESNICO, PUSTI ELEGANCO KROJAČU.

Albert Einstein
Kakšno bo danes počutje?

Dnevni horoskop napoveduje da prehajate iz pozitivnega v malo bolj obremenilno počutje.

Katera znamenja zodiaka boste močno hrepenela po pozornosti?

Po pozornosti boste hrepeneli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: MOŠKI: HOROSKOP, KI ODGOVARJA ZAKAJ GA JE DOBRO IMETI OB SEBI ali VENERA, KI PREHAJA V BIKA PREBUJA ČUTNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z nekom, ki vas venomer prepričuje, kaj bi morali storiti se ne boste ravno strinjali. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, morda celo globlje razmislite, ali ima ta oseba prav.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila, bo imela določen pomen. Srečanje, ki se vam obeta bo prijetno, strastno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z nekom se boste zaradi trmastega pristopa zapletli, kar ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Dobro razmislite in poskusite postati nekoliko bolj odločni ter bolj samozavestni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan, v katerem luna prehaja v znamenje ribi preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Čas je, da se odprete bližnjim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša nihanja gredo nekomu že pošteno na živce, kljub temu se še ne boste sposobni odločiti ali bi se podali v levo ali v desno. Potrudite se, da bo večer ostal v lepem spominu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pretekle izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj boste precej trmasti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Povedali boste, da vam ustreza povabilo v zadnjem trenutku, saj za odločitev in priprave potrebujete več časa. Marsikaj bo odvisno od vašega pristopa, zato pokažite več navdušenja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Osredotočite se na bistvo in naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, kar je bolj priporočljivo, kot da bi po nepotrebnem tavali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj se zaradi stresa in notranjih napetosti odpornost zmanjšuje. Nečesa ste že močno naveličani, zato je čas, da naredite kakšno spremembo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Slišali boste nekaj, kar vas bo globoko pomirilo. Spoznali boste, da vam nekdo, ki mu še pred kratkim niste najbolj zaupali želi dobro. Pozorni bodite pri odnosu s starši in starejšimi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav se bodo vsi ki vas obkrožajo poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje, se boste znali odločno postaviti zase. Radi bi v miru premislili in zadeve končali povsem po svoje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pokažite čustva, igrajte se z besedami, vse se lahko konča na najboljši mogoči način. Ponudila se vam bo priložnost za razrešitev osebne zadeve. Čeprav znate misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali nasvet.

Vas zanima: ŽENSKA ENERGIJA JE SILA ŽIVLJENJA ali PREVZEMITE ODGOVORNOST ZA USTVARJANJE SVOJEGA ŽIVLJENJA