Dnevni horoskop za nedeljo 14. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 14. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 14. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom boste delovali kot dvorezen meč. Pomembno je, da se izražate iskreno ter da se ne ozirate na morebitne komentarje tistih, ki vam niso naklonjeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Narobe razumljene fraze lahko povzročijo trenja v odnosih, družinske spore ali neprave odločitve. Skušajte delovati po instinktu.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Danes ob 04:29 uri Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Faye Dunaway: Astro profil

Soncem v 1 hiši kozoroga je optimistično naravnana in samosvoja. Odlikuje jo tudi trda volja, s katero v poslovnem svetu dosega odlične rezultate. Luna v 8. hiši Leva nakazuje na dominantno osebo, ki se zelo težko prilagaja, ter brez komplimentov težko funkcionira. Tudi kritike težko prenese, čeprav je sama večkrat sarkastična in zbadljiva.

Merkur v 1. hiši Kozoroga je njen zemljevid do uspeha, saj je nikoli ne pusti na cedilu. Sposobna je odlično funkcionirati le, če ima dovolj denarja, kar ji lahko v življenju povzroča težave. Z Venero v Kozorogu je to ženska, ki redko zboli in je zelo vitalna. Ima tudi moč, da nadzoruje svoje telo in prehranjevalne navade. V ljubezni se nikoli popolnoma ne prepusti.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Faye Dunaway, ameriška igralka
  • Fran Roš, slovenski pisatelj
  • Milan Kučan, slovenski politik, državnik
  • Suzanne Danielle, angleška igralka
  • Lasse Kjus, alpski smučar

Na današnji dan je konec dvojnega obtoka evrov in tolarjev v Sloveniji. Ustanovljen je bil Ljubljanski velesejem. Rodil se je Ludwig Ritter von Köchel, avstrijski muzikolog in Marija Tereza Avstrijska, saška kraljica. Umrl je Julij Betetto, operni pevec in Janko Benigar, slovenski jezikoslovec.

Kako boste delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje na področju ljubezni nežne vibracije.

Kater znamenja zodiaka boste najbolj občutljiva?

Najbolj občutljivi boste biki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: KITAJSKA LETNA NAPOVED 2024: POTOVANJE Z ENERGIJO ZELENEGA LESNEGA ZMAJA ali SPADATE MED ŽENSKE, KI JIH V LETU 2024 ČAKA VELIKA SPREMEMBA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Naj vas energija lune v znamenju rib ne potegne preveč v tiste temačne hodnike.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se tehtnemu premisleku ne bi smeli izogniti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nič vam ne bo šlo, kakor boste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vse skupaj steklo in zopet boste v pravem tempu. Morda potrebujete le nekaj počitka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub ugodnim okoliščinam boste znali za sabo pravočasno zapreti vrata. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z raznimi nepotrebnimi zadevami, ki vas v podzavesti bremenijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev vse poteka zelo počasi, kar vas bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še nekoliko počakate s pomembno odločitvijo. Kmalu bo jasno, kaj je potrebno spremeniti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Še vedno v podzavesti iščete tisto, česar si na področju čustev že dolgo želite. Morda ste pravi odgovor že našli, vendar preprosto niste verjeli, ker je realnost drugačna, kakor ste si vi zamislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Želeli si boste nečesa, kar vas lahko sprosti in vam da dodatne energije. Izogibajte se dejavnostim, ki bi vas lahko psihično izmučile, saj ne boste sposobni prenašati večjih obremenitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sestavite se najprej na psihičnem področju. Če namiga ne boste ujeli, se bo stanje spremenilo in se boste le s težavo prebijali skozi obveznosti. Čutili boste notranji nemir.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čutili boste, da je v vas moč in to vas bo vznemirjalo v pozitivni smeri. Spremembe, ki bodo prišle, bodo najbolj pomembne za notranje ravnovesje. Obenem boste veliko bolj odločni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro. Poleg tega boste razočarani nad določenimi okoliščinami in ljudmi, ki se ne odzivajo tako kot bi se morali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zazrite se v prihodnost, da bi videli, kakšne posledice bi lahko pustila razna nepremišljena dejanja. Z olajšanjem se boste poslovili od zoprnega oklepa preteklosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zelo pomembno vam bo, da boste veliko časa s svojo družino. Na ljubezenskem področju se vse skupaj z energijo lune v vašem znamenju umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom.

Vas zanima: SPOZNAJTE SVOJO OSEBNOST ali NE POZABITE NA ZDRAVJE IN VITALNOST